Távirányító RGB-RGBW 4 zónás (Mi-Light) -FUT095

  • Távirányító RGB-RGBW 4 zónás (Mi-Light) -FUT095
  • Gyártó: Milight
  • Cikkszám: ML001
  • Raktáron  9 db 
  • Ár: 5 900 Ft /db

  • Nettó ár: 4 646 Ft

Távirányító, színváltós (RGB és RGBW) LED szalag vezérlőkhöz.

A távirányító csak megfelelő vezérlővel együtt alkalmas LED szalagok vezérlésére.

Négy csatornás távirányító, amely kompatibilis a Mi-Light RGB és RGBW vezérlőivel.

A távirányító, négy különböző zóna vezérlésére alkalmas, így minden beállított csatornán külön megváltoztatható a fény színe, vagy intenzitása.

A távirányítót első használat előtt társítani kell az adott vezérlővel vagy vezérlőkkel.

A távirányító és a vezérlő összekapcsolása (társítása). Csatlakoztassuk a társítani kívánt vezérlőt egy kikapcsolt tápegységre, valamint csatlakoztassunk egy LED szalag szakaszt is a vezérlőre. Helyezzük a használni kívánt távirányítóba a külön megvásárolt elemeket. Ellenőrizzük a távirányítót és válasszuk ki a használni kívánt csatorna bekapcsológombját, Helyezzük a tápegységet feszültség alá (kapcsoljuk be) és ezzel egy időben nyomjuk meg 5-ször az előzőleg kiválasztott, használni kívánt csatorna bekapcsológombját. Amennyiben a társítás sikeres volt a vezérlőre kapcsolt LED szalag háromszor felvillan, ez jelzi a logikai összekapcsolás (társítás) sikerességét. Amennyiben a villogás elmarad, a társítás valamilyen okból nem volt sikeres, ilyen esetben ismételjük meg a fentebb leírt folyamatot. Amennyiben többszöri próbálkozás is sikertelen, ajánlott az elemek egy másik elektronikai eszközben történő ellenőrzése, valamint a kötések felülvizsgálata, hogy minden a megfelelő módon lett-e csatlakoztatva.

Csak távirányító!

A működtetéshez RGB csoport vezérlőre is szükség van.

Összesen 4 külön RGB LED csoport (zóna) működtetésére!

Az RGB csoport vezérlő és távirányító segítségével lehetősége van maximum 4 db, egymástól független, változtatható színű (RGB) LED szalag vezérlésére.