RGB csoportvezérlő LED szalaghoz (Mi-Light) -FUT037

 • Bruttó ár: 4.000 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:FUT037

 • Raktárkészlet:99 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab

  • Még nem kapott értékelést

  RGB csoportvezérlő - zónavezérlő LED szalaghoz (csak vezérlő, a működéshez távirányító is szükséges)

  A termék egy rádiófrekvenciás vevőegység amelyet úgy terveztek, hogy alkalmas legyen DC 12V és DC 24V LED szalagok vezérlésére. A vezérlőre kapcsolt LED szalag vagy szalagok be-, illetve ki kapcsolhatóak, valamint lehetőség van azok színének, illetve fényerejének megváltoztatására.

  A termék egy távirányító nélküli vevőegység, a működéshez szükség van egy tápegységre (ami lehet 12V vagy 24 voltos a felhasználni kívánt LED szalag feszültségigényének megfelelően), a vezérelni kívánt LED szalagra és egy a vezérlővel kompatibilis távirányítóra, ami lehet hordozható kézi távirányító vagy rögzített fali Mi-light távkapcsoló, illetve Wifi iBOX.

  A vezérlő feszültség alá helyezhető (tehát a tápegységre kapcsolható) a bemeneti oldalán található szabványos 3.5millimétertes DC aljzaton keresztül, vagy csupaszított végű tápvezeték esetén a kerek csatlakozási pont mellett található rugós gyors-csatlakozók segítségével. A szabványos DC csatlakozó bekötése a következő: belő ér a pozitív a külső palást a negatív csatlakozási pont. A gyors-csatlakozós bekötés esetén, a csatlakozó fölött látható a két kontakt-pont jelölése.

  A kimeneti oldalon négy egymás mellett elhelyezett gyors-csatlakozó található a következő jelölésekkel: R – piros vezeték csatlakozási pontja, G – zöld vezeték csatlakozási pontja, B – kék vezeték csatlakozási pontja, V+ – a LED szalag közös pozitív vezetékének csatlakozási pontja.

  A vezérlő maximális kommunikációs távolsága eléri a 30 métert, zavarmentes nyílt terülten.

  A vezérlő első használatbavételekor azt társítani kell a használni kívánt távirányítóval (vagy távirányítókkal) vagy a WIFI iBOX vezérlővel.

  A távirányító társítása:

  A csatlakoztassa a vezérlőt egy kikapcsolt tápegységre, valamint kapcsoljon rá egy LED szalag szakaszt. Kapcsolja be a tápegységet és ezzel egy időben nyomja le és tartsa lenyomva legalább három másodpercig a távirányítón a használni kívánt csatorna bekapcsológombját. Ha a társítás sikeres volt, akkor a LED szalag háromszor fog felvillanni. Ha ez nem történik, akkor a társítás sikertelen volt és a folyamatot meg kell ismételni.

  Esetenként szükségessé válhat bizonyos zónák felcserélése. Ha szeretnénk két zónát felcserélni azokat előbb le kell programozni a vezérlőről. Ez a logikai szétcsatlakoztatás vagy leprogramozás. A leprogramozás után a távirányító és a vezérlő újra társítható az általunk kívánt kiosztásban, az újratársítás menete megegyezik az előzőekben leírtakkal.

  A leprogramozás menete:

  Helyezzük feszültség alá a vezérlőt majd azonnal nyomjuk meg a szétválasztani kívánt csatorna bekapcsológombját egymás után ötször, ha a leprogramozás sikeres volt a LED szalag tízet fog villanni. Amennyiben nem látunk villanásokat az azt jelenti, hogy a leprogramozási kísérlet nem volt sikeres, ebben az esetben áramtalanítsuk a vezérlőt, majd helyezzük újra feszültség alá és ismét próbáljuk meg ötször egymás után megnyomni a leprogramozni kívánt csatorna bekapcsológombját.

  Termék típus rgb LED szalag vezérlő
  Termék színe Fehér
  Működési feszültség DC 12-24 Volt
  Kommunikációs mód RF (rádiófrekvencia)
  RF frekvencia 2400-2483.5MHz
  RF kapcsolati moduláció GFSK
  Vezérlő kompatibilitás rgb Távirányítók, WIFI iBOX
  Méretek 85mm x 45mm x 22.5mm
  Egyedi termékkód ML002
  Gyártói azonosító FUT037
  EAN kód 5902082821991
  Gyártó Mi-light
  Garancia idő 1 év