WIFI controller, MIBOXER vezérlőkhöz -WL-BOX1

  • WIFI controller, MIBOXER vezérlőkhöz -WL-BOX1
  • Gyártó: Milight
  • Cikkszám: ML019
  • Raktáron  20 db 
  • Ár: 9 900 Ft /db

  • Nettó ár: 7 795 Ft

MIBOXER WIFI CONTROLLER.


Az alábbi leírás bizonyos pontokon nem releváns, mivel a régebbi modellhez készült, de dolgozunk a részletes új ismertetőn!


Ez az eszköz tulajdonképpen egy rádiófrekvenciás távirányító és egy WIFI csatoló egybeépített hibridje, amely megoldást nyújt azokra az esetekre amikor valamilyen Mi-light vezérlővel felépített rendszert szeretnék mobiltelefonról vezérelni. Ezt az eszközt hasonlóan a távirányítóhoz társítani kell a vezérelni kívánt kontroller-hez, valamint csatlakoztatni egy WIFI hálózathoz. Az eszközt nevezhetnénk a rádiófrekvenciás távirányító WIFI-s meghosszabbításának is.


Ahogyan a Mi-light-ól már megszokhattuk, ez is egy stabil nagy teljesítményű könnyen kezelhető eszköz, használata nem zárja ki egy vagy akár több távirányító azonos időben történő használatát. Nem kell tehát eldobnunk jól megszokott rádiófrekvenciás távirányítónkat, mert ez az eszköz nem helyettesíti hanem kiegészíti annak funkcióit, de természetesen távirányítótól független működésű nem alapfeltétel annak megléte.


Ez a kontroller lehetőséget biztosít Mi-light világítástechnikai kontrollerek IOS illetve Android operációs rendszerrel rendelkező táblagépeken és/vagy telefonokon keresztül történő vezérlésére. Használható Mono, RGB, RGBW és RGB+CCT LED szalag vezérlők, valamint más Mi-light által gyártott csoportvezérlésre alkalmas GU10 illetve E14, E27 fényforrásokkal. A vlágítótestek vagyis azok kontrollereinek összekapcsolása után azok vezérlése/kezelése az adott mobileszközről is végezhető.


A használathoz az eszköznek 5 Volt tápfeszültségre van szüksége, amit biztosíthatunk bármilyen micro-usb csatlakozóval ellátott telefontöltőről, számítógépről, vagy más 5 Voltos tápegységről. vagy a mobileszköz operációs rendszerétől függően, először le kell tölteni.


Amennyiben a készülék már volt programozva vagy társítva valamilyen eszközzel, akkor a tápfeszültség rákapcsolása után, az alaphelyzetbe állításhoz, nyomjuk meg és tartsuk legalább öt másodpercig az RST feliratú gombot, ezáltal a készülék minden beállítása törlődik. Új eszköz esetén erre nincs szükség.


A mobiltelefonra vagy táblagépre annak operációs rendszerétől függően töltsük le az Apple App store-ból vagy a Google Play-ből a MILIGHT nevű alkalmazást, és csatlakoztassuk az eszköz WIFI egységét a WIFI iBOX kontroller által létrehozott hálózatra. Ez a WIFI hálózat jelszóval nem védett ezért egyes eszközök biztonsági okokból nem engedi meg a csatlakozást, ilyen esetben a készülék beállítási között átmenetileg kapcsoljuk ki ezt a védelmi funkciót.


A sikeres csatlakoztatás után, indítsa el a készüléken a MILIGHT alkalmazást, amely megjeleníti a csatlakoztatott eszközt, tehát a WIFI iBOX egyéb adatait – Név, MAC -adress. Ha szükséges a konverter nevét módosíthatja, erre szükség lehet amennyiben több hasonló eszközt is használ, majd a kijelzőn megjelenő távirányítók közül válassza aki azt amelyik a leginkább hasonlít az ön által használt távirányítóhoz. A kiválasztott virtuális távirányítót a fizikai távirányítóhoz hasonlóan kell társítani.


A kontroller használatához nem alapfeltétel egy WIFI hálózat jelenléte, de amennyiben van ahhoz csatlakoztatható, így amikor a telefonkészülék a szokásos WIFI hálózatra csatlakozik a Mi-light iBOX azon keresztül válik elérhetővé. Az iBOX csatlakoztatási beállítása a WIFI hálózatra a MILIGHT program AP configure menüpontja alatt érhető el. A megjelenő listából válasszuk ki a számunkra megfelelő hálózatot, majd adjuk meg annak jelszavát. Amennyiben a jelszó megfelelő és az iBOX csatlakozott, akkor újraindul és már nem sugározza saját WIFI hálózatát, ekkor mobil eszközünk közvetlenül már nem éri le csak a csatakoztatott hálózaton keresztül.


Általános információk
Termék típus
Wifi átjáró
Technikai adatok
Termék színe
Fehér
Müködési feszültség
DC 5V
Működési távolság
max. 30m (RF / Wifi)
Kommunikációs mód
RF (rádiófrekvencia) + Wifi
Tulajdonságok
Környezeti hőmérséklet
Az eszköz csak -20° +45° hőmérsékleti tartományban üzemeltethető
Csomagolás és azonosítók
SKU kód (egyedi termék azonosító)
ML019
További információk
Garancia idő
1 év