Vízálló kötődoboz (tömszelencés kapszula) IP68, Fehér -5986

 • Bruttó ár: 850 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:5986

 • Raktárkészlet:38 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab
  • Szállítási díj táblázat:
   1 Ft - 10000 Ft között = 1590 Ft
   10000 Ft - 20000 Ft között = 990 Ft
   20000 Ft felett = Ingyenes

  • Még nem kapott értékelést

  Vízmentes kábeltoldó, összekötő kapszula - IP68 - Fehér

  Aki már szerelt valaha beépített vezetékkel gyártott kültéri LED fényforrást az valószínűleg tudja, hogy ezek elektromos kötése bizony bosszúságot tud okozni ha nem áll rendelkezésre megfelelő kötőelem. Vízmentes kötőelem használata elengedhetetlen, ha a kötés kültéren esőtől nem védett párás környezetben helyezkedik el.

  Gyakran használt elektromos kötődoboz a kültéri az új-generációs LED fényforrások esetében ahol a gyártó sokszor egy rövid beépített, nem cserélhető tápvezetékkel szerelte (gyártotta) az adott terméket. Leggyakoribb ilyen fényforrások a kültéri reflektorok, valamint a talajlámpák.

  A kötőelem használata nem korlátozódik kizárólag a fényforrások bekötővezetékeinek összekapcsolására, más elektromos eszközök (például kapu nyitó elektronika) biztonságos csatlakoztatásához, illetve azok energiaellátó be-tápvezetékeinek összekapcsolására is alkalmas.

  Ezt a kábelcsatlakozót két-, illetve vagy hárommagos (két- vagy háromeres) vezetékek vízmentes összekapcsolására tervezték. Fontos, hogy a vízzáró tulajdonság csak megfelelő külső átmérőjű vezeték esetén.

  Könnyen szerelhető, háromutas belső sorkapoccsal szerelt fehér színű vízálló vezeték-összekötő.

  A megfelelő zárást kizárólag olyan vezetékek használatával érhetjük el amelyek keresztmetszete kör alakú és nem használható szövetszigetelésű, vagy más vizatétrésztő szigeteléssel gyártott kábel összekapcsolására.

  A vízzáró kötőelem (vízmentes kötődoboz, vízzáró kapszula, tömszelencés terminál blokk) használata esetén, fontos, hogy az összeszereléskor a vezeték külső burkolata, valamint a kötőelem gumi tömítése tiszta, por és egyéb szennyeződésektől mentes legyen, mivel a záróréteg közzé esetlegesen bekerülő anyagok utat biztosíthatnak a víz bejutásához. Továbbá az is fontos, hogy az összeszereléskor a kötés, illetve a teljes egység belő része tökéletesen száraz maradjon, ellenkező esetben, tehát ha a kötés belseje akár kis-mennyiségű párát is tartalmaz az a későbbiekben nem tud onnan távozni és ez a vezeték kötési pontjánál korróziót, valamint zárlatot okozhat.

  A termék jellemzői:

  • Erős, ellenálló kivitel
  • Kültéri használatra tervezve - IP68
  • Fehér színű burkolat
  Színvisszaadási index - CRI >80
  Szín Fehér
  Anyag Műanyag
  Burkolat védelmi osztály IP68
  Méret 5 -9 mm
  Egyedi termékkód 5986
  Csoportkód VT-868
  EAN kód 3800157642828
  Gyártó V-TAC
  Garancia idő 2 év