Távirányító 4 zónás, mono (Mi-Light) -FUT007

  • Távirányító 4 zónás, mono (Mi-Light) -FUT007
  • Gyártó: Milight
  • Cikkszám: ML016
  • Raktáron  102 db 
  • Ár: 3 000 Ft /db

  • Nettó ár: 2 362 Ft

Mono csoport-távirányító egyszínű LED szalagokhoz.


A termék csak távirányító, a teljes működéshez csoport vezérlőre vagy vezérlőkre van szükség, valamint tápegységre és LED szalagra.


A kompatibilis vezérlők a dimmer csoportvezérlő és a színhőmérséklet szabályzásra is alkalmas CCT csoportvezérlő.


A távirányító alkalmas 4 különálló csoport vagy ha úgy tetszik zóna vezérlésére. A vezérlők lehetnek dimmer csoportvezérlők, amelyek csak egyszínű LED szalag vezérlésére alkalmasak, vagy CCT csoportvezérlők amelyek fehér színű CCT LED szalagok esetén a fényerőszabályzás mellett színhőmérséklet szabályzásra is alkalmasak.


A távirányító csomagolása nem tartalma elemet ezt külön szükséges megvásárolni hozzá. A működéshez 2 x AAA 1,5V elemre van szükség.


A távirányítóval lehetőség van a következő funkciókra:

  • A LED szalagok egyidejü ki- és bekapcsolására
  • A LED szalagok csoportonkénti ki- és bekapcsolására
  • A LED szalagok fényerejének szabályozására
  • CCT LED szalagok színhőmérsékletének változtataására


A Mi-Light vezérlői és távirányítói közkedvelt LED szalag vezérlők, igényes formai kivitelük és rádiófrekvenciás (RF) működésük miatt. A rádiófrekvenciás távirányító előnye az infrással szemben, hogy a vezérlő és a távirányító között nem kell optikai kapcsolatnak (ráláthatóságnak) lenni a működéshez. A rádiófrekvenciás vezérlőt elrejthetjük szekrényben, szekrény mögött vagy fölött, gipszkarton mögött, elektronikai kötődobozban


A távirányító és a vezérlők első használata előtt társítani, vagy ha úgy tetszik programozni kell azokat.


A távirányító a vásárlás pillanatában nincs társítva egyetlen vezérlővel sem, így azt első használat előtt társítani (programozni) kell.

A társítás menete a következő:

Helyezzen elemeket a távirányítóba. Csatlakoztasson a társítani kívánt vezérlőre egy LED szalagot, csatlakoztasson kikapcsolt tápegységet a vezérlőre, majd helyezze feszültség alá a vezérlőt és ezzel egy időben nyomja le és tartsa lenyomva a használni kívánt csatorna bekapcsológombját 3 másodpercig. A vezérlőre csatlakoztatott LED szalag háromszor fog villanni ha a társítás sikeres volt, amennyiben a villogás elmarad a társítás sikertelen volt és folyamatot meg kell ismételni.


Esetenként szükségessé válhat bizonyos zónák felcserélése. Ha szeretnénk két zónát felcserélni azokat előbb le kell programozni a vezérlőről. Ez a logikai szétcsatlakoztatás vagy leprogramozás. A leprogramozás után a távirányító és a vezérlő újra társítható az általunk kívánt kiosztásban, az újratársítás menete megegyezik az előzőekben leírtakkal.

A leprogramozás menete:

Helyezzük feszültség alá a vezérlőt majd azonnal nyomjuk meg a szétválasztani kívánt csatorna bekapcsológombját egymás után ötször, ha a leprogramozás sikeres volt az adott csatorna LED szalagja tízet fog villanni. Amennyiben nem látunk villanásokat az azt jelenti, hogy a leprogramozási kísérlet nem volt sikeres, ebben az esetben áramtalanítsuk a vezérlőt, majd helyezzük újra feszültség alá és ismét próbáljuk meg ötször egymás után megnyomni a leprogramozni kívánt csatorna bekapcsológombját.


Általános információk
Termék típus
Távirányító
Technikai adatok
Termék színe
Fehér
Vezérelhető csatornák száma
4 (MONO+CCT)
Készenléti áramfelvétel
<15uA
Működési távolság
max. 30m
Kommunikációs mód
RF (rádiófrekvencia)
Frekvencia
2400-2483.5MHz
Moduláció
GFSK
Elem
3V (2*AAA) - a csomag nem tartalmazza
Tulajdonságok
Környezeti hőmérséklet
Az eszköz csak -20° +45° hőmérsékleti tartományban üzemeltethető
Kompatibilitás
Mi-light Dimmer és CCT vezérlőkkel kompatibilis
Méretek
Méretek
110*53*21.5mm
Csomagolás és azonosítók
SKU kód (egyedi termék azonosító)
ML016
Gyártói azonosító
FUT007
EAN kód (csomagolás vonalkód)
4260503822509
További információk
Gyártó
Mi-light
Garancia idő
1 év