Spot keret, négyzet alakú, dönthető, arany -8581

  • Spot keret, négyzet alakú, dönthető, arany -8581
  • Gyártó: V-TAC
  • Cikkszám: 8581
  • Raktáron  14 db 
  • Ár: 850 Ft /db

  • Nettó ár: 669 Ft

Süllyeszthető, arany színű, billenthető (dönthető) spot lámpakeret.

A spot keretek és velük a spot világítási rendszerek a megjelenésük óta kedvelt kiegészítői mind a lakossági, mind az üzleti, irodai világítási kialakítástoknak. Méltán oly kedvelt termékek, hiszen a forma és szín megfelelő megválasztásával esztétikailag kiemelhetőek, láthatóvá tehetőek a mennyezet fényforrásai, vagy akár észrevétlenül beilleszthető a környezetbe, szinte láthatatlanná téve azt az inaktív időszakban.

Letisztult egyszerű forma, mégis oly elegáns oly divatos, köszönhetően az egyedi sötét-arany színének.

Mivel a keret nem tartalmaz beépített fényforrást, tehát nem egy gyárilag egybeépített lámpatestről van szó így a fényforrás kiválasztásakor, lehetőség nyílik, nem csak a színhőmérséklet de a fényerő, valamint a sugárzási szög is megválasztására is, de ha úgy tetszik akár színes vagy SMART izzóval is használható.

A keret használható bármilyen szabványos PAR16 típusú fényforrással, ezek lehetnek akár GU10 akár MR16 fejelésűek, mivel a kerethez nem tartozik foglalat így a fényforrás típusának kiválasztása után ezeket is szükséges beszerezni. Mindkét fentebb említett fényforrás a spot lámpák gyakori fényforrása és ezek egyik közös tulajdonsága a nyalábszerű kisugárzott fény, amely lehetőséget ad arra, hogy a helyiség egyes lámpáival csak bizonyos tárgyakat világítsunk meg.

A fény irányíthatóságának, tehát a lámpa megfelelő sugárzási irányának beállításához a szpot keret billenthetősége is segítségünkre lehet. A billenthető keret kis sugárzási szögű fényforrással használva kiemelő fényként is alkalmazható, megvilágíthatunk vele egy festményt vagy egy dísztárgyat.

A spot keret fényforrás és fényforrás-foglalat nélkül kerül értékesítésre, ezeket külön szükséges megvásárolni. Kompatibilis fényforrások a PAR16 típusú izzók, illetve LED fényforrások, például GU10, GU5.3, MR16 fejelésű termékek.

Elektromos adatok
Teljesítmény
Max. 35W
Bemeneti feszültség
AC: 220-240V
Frekvencia
50Hz
Termék részletei
Anyag
Cink ötvözet
Forma
Négyzet
Tulajdonságok
Burkolat védelmi osztály
IP20
Környezeti hőmérséklet
Az eszköz csak -20° +45° hőmérsékleti tartományban üzemeltethető
Méretek
Méret
82 x 22 mm
Beépítési méret
Ø74 mm
Csomagolás és azonosítók
SKU kód (egyedi termék azonosító)
8581
Csoport azonosító
VT-779SQ
Kiszerelés
1
Súly
0,123
Tárgy térfogat
0,00035
Nagyker csomagolás (csomag/doboz)
100
EAN kód (csomagolás vonalkód)
3800157651868
Minősítések
Tanúsítvány
CE, EMC, ROHS
További információk
Megjelenés dátuma
24.10.2019
Gyártó
V-TAC
Garancia idő
3 év