Spot keret, dönthető, fehér színű -3472

  • Spot keret, dönthető, fehér színű -3472
  • Gyártó: V-TAC
  • Cikkszám: 3472
  • Raktáron  127 db 
  • Ár: 700 Ft /db

  • Nettó ár: 551 Ft

Süllyeszthető spot lámpakeret, billenthető, fehér színű, négyzet forma, fényforrás nélkül.


A lámpatest anyaga préselt acél, amelyet fehér por-festett bevonat véd a korrózió ellen. A letisztult forma és a fehér szín jól harmonizálhat a mennyezet világos színeivel vagy kiemelkedhet egy sötét környezetből.


A spot lámpák egyedi elrendezésével dizájnos belső terek alakíthatóak ki. A fényforrások teljesítményének és formai elrendezésnek függvényében kialakítható fővilágítás, dekorációs vagy hangulatfény esetleg háttérvilágítás. Spot lámpákkal megvilágíthatunk polcokat, vagy akár gipszkarton falfülkéket is a kívánt színhőmérsékletű fénnyel.


A lámpakeret beszereléséhez szükséges furat mérete 75 milliméter. A keretet a két oldalán található rugós tartó rögzíti, ennek köszönhetően beszerelése is egyszerű, pillanatok alatt elvégezhető.


A lámpatest fényforrás és foglalat nélkül kerül értékesítésre. A kiválasztott fényforrás csatlakozási felületének megfelelően kell a foglalatot kiválasztani.


Ezt a fehér lámpakeretet úgy tervezték hogy, hogy kompatibilis legyen a PAR16 (GU10, MR16) izzókkal, illetve LED fényforrásokkal. Ha LED fényforrást választ, annak vásárlási ára kicsit magasabb lehet mint a halogén fényforrásoké, de élettartama sokkal hosszabb, ezáltal hosszabb ideig használhatja és sokkal kevesebb energiát igényelnek azonos fényáram előállításához, amely közép- és hosszú távon jelentős villamos energia megtakarítást eredményezhet.


Általános információk
Foglalat
GU10
Termék részletei
Anyag
Alumínium
Forma
Négyzet alakú
Szín
Fehér
Tulajdonságok
Csomagolás és azonosítók
SKU kód (egyedi termék azonosító)
3472
Csoport azonosító
VT-7227
Kiszerelés
1
Tárgy térfogat
0,00061875
Doboz térfogat
0,0555
EAN kód (csomagolás vonalkód)
3800157605915
További információk
Gyártó
V-TAC
Garancia idő
2 év