RGBW kábel, 5 eres, LED szalaghoz -ML031

  • RGBW kábel, 5 eres, LED szalaghoz -ML031
  • Gyártó: Milight
  • Cikkszám: ML031
  • Raktáron  1420 m 
  • Ár: 350 Ft /m

  • Nettó ár: 276 Ft

Öteres vezeték RGBW LED szalagokhoz.

A feltüntetett ár 1 méteres szakaszra vonatkozik.

A kábel 5 darab egymáshoz a szigetelésein kapcsolódó 22 AWG típusú burkolt ~0.32 négyzetmiliméteres réz vezetéket tartalmaz. Alkalmazható LED szalagok táplálására, valamint LED szalag gerincvezeték kialakítására.

Köszönhetően a belső valós réz vezetéknek, forrasztása egyszerű, a forrasztóón tapadása kiváló.

A vezeték burkolata IP20-as illetve szigetelés szempontjából a törpefeszültségű kategóriába sorolandó, ezért használata csak 12 Voltos és 24 Voltos rendszerekben lehetséges.


230 Voltos feszültség vezetésére nem alkalmas.


A LED szalagok esetében is szükség van néha vezetékre amin keresztül az elektromos áramot eljuttatjuk a tápegységtől a szalagig. Az egyszínű szalagok esetén ez kéteres vezeték amely könnyen beszerezhető, viszont a többszínű, tehát az RGBW szalagok esetén ez 5 eres vezetéket jelent.


A kisteljesítményű tehát dekorációs célra gyártott LED szalagok fogyasztása viszonylag alacsony így a betáplálást egy 5 méteres szakasz esetén elegendő a vezeték egyik végén rákapcsolni. A nagyobb teljesítményű LED szalagok esetében a szalag hordozóján található réz vezeték a fogyasztáshoz képest viszont elég kis keresztmetszetű ezért ha egy 5 méteres szakasz (egy tekercs LED szalag) esetén nem szeretnénk, hogy a betáplálással ellentétes oldalon a fényerő láthatóan alacsonyabb legyen mint a betáplálási oldalon, akkor szükséges ezt mindkét oldalon tápfeszültség alá helyezni. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a szalagnak megfelelő vezetéket, tehát RGBW szalag esetén 5 erest kell a szalaggal bárhuzamosan végigvezetni és a szalag mindkét végén bekötni.


Amennyiben több mint 5 méter LED szalagot szeretnénk egy adott körben használni, például egy 5x4 esz szoba holkerléce alatt, akkor szükségünk lesz 20 méter LED szalagra. Ezt a szalagot legalább 5 méterenként tápfeszültség alá kell helyezni. A szalaggal párhuzamosan szükséges egy 5 eres RGBW vezetéket lefektetni mint egy gerincvezeték és legalább minden 5 méteres toldópontnál (vagy sűrűbben) azt újra rákapcsolni a LED szalagra.


Elektromos adatok
Termék család
Elektromos vezeték
Termék típus
RGBW kábel
Feszültség
DC: 12-24V
Termék részletei
Anyag
Réz-Műanyag
Szín
Fekete-zöld-piros-kék-fehér
Tulajdonságok
Vezeték típus
5 x 22 AWG (~0.32 mm2)
Burkolat védelmi osztály
IP20
Környezeti hőmérséklet
Az eszköz csak -20° +45° hőmérsékleti tartományban üzemeltethető
Tűzálló
Nem
Forrasztható
Igen
Méretek
Hossz
1méter vagy annak többszöröse
Vastagság
1mm
Szélesség
10mm
Csomagolás és azonosítók
SKU kód (egyedi termék azonosító)
ML031
Súly
~30g / méter
További információk
Garancia idő
2 év