RGB+CCT Csoportvezérlő LED szalaghoz (Mi-Light) -FUT039

  • RGB+CCT Csoportvezérlő LED szalaghoz (Mi-Light) -FUT039
  • Gyártó: Milight
  • Cikkszám: ML027
  • Elérhetőség:  5-9 munakanap
  • Ár: 5 300 Ft /db

  • Nettó ár: 4 173 Ft

RGB+CCT csoport vezérlő Full color LED szalaghoz

Színes+fehér színhőmérséklet-szabályozható LED szalagok vezérlésére alkalmas zónavezérlő, amely a Mi-light gyártótól megszokott magas minőséget és hosszú élettartamot garantál.

A vezérlő működtetéséhez, külön megvásárolható RGB+CCT távirányítóra is szükség van.

A vezérlő első használatbavételekor azt társítani kell a használni kívánt távirányítóval (vagy távirányítókkal) vagy a WIFI iBOX vezérlővel.

A távirányító társítása:
A csatlakoztassa a vezérlőt egy kikapcsolt tápegységre, valamint kapcsoljon rá egy LED szalag szakaszt. Kapcsolja be a tápegységet és ezzel egy időben nyomja le és tartsa lenyomva legalább három másodpercig a távirányítón a használni kívánt csatorna bekapcsológombját. Ha a társítás sikeres volt, akkor a LED szalag háromszor fog felvillanni. Ha ez nem történik, akkor a társítás sikertelen volt és a folyamatot meg kell ismételni.

Esetenként szükségessé válhat bizonyos zónák felcserélése. Ha szeretnénk két zónát felcserélni azokat előbb le kell programozni a vezérlőről. Ez a logikai szétcsatlakoztatás vagy leprogramozás. A leprogramozás után a távirányító és a vezérlő újra társítható az általunk kívánt kiosztásban, az újratársítás menete megegyezik az előzőekben leírtakkal.

A leprogramozás menete:
Helyezzük feszültség alá a vezérlőt majd azonnal nyomjuk meg a szétválasztani kívánt csatorna bekapcsológombját egymás után ötször, ha a leprogramozás sikeres volt a LED szalag tízet fog villanni. Amennyiben nem látunk villanásokat az azt jelenti, hogy a leprogramozási kísérlet nem volt sikeres, ebben az esetben áramtalanítsuk a vezérlőt, majd helyezzük újra feszültség alá és ismét próbáljuk meg ötször egymás után megnyomni a leprogramozni kívánt csatorna bekapcsológombját.

Csak vezérlő! A működtetéshez Dimmer csoporttávirányítóra is szükség van. Egy vezérlő egy önálló LED csoport (zóna) működtetésére alkalmas. Több vezérlővel maximum 4 db, egymástól független zóna alakítható ki. Az eszköz beállítást nem igényel. Mindösszesen a tápfeszültséget és a vezérelni kívánt LED fényforrásokat kell a vezérlőbe csatlakoztatni. A hangolást a külön megvásárolható Dimmer csoport távirányítóval lehet elvégezni.
Általános információk
Típus
RGB + CCT vezérlő
Élettartam
>20 000 óra
Elektromos adatok
Áram
10 Amper
Teljesítmény
120W/240W
Bemeneti feszültség
DC: 12/24V
Tulajdonságok
Bemeneti csatlakozó
Sorkapocs
Kimeneti csatlakozó
Sorkapocs
Vezérlés módja
Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Távirányítás
2.4 Ghz rádiófrekvenciás
Beépített kapcsoló
Nincs, külön vezérlő szükséges
Környezeti hőmérséklet
Az eszköz csak -20° +45° hőmérsékleti tartományban üzemeltethető
Kiegészítők
Külön megvásárolható távirányító
Csomagolás és azonosítók
SKU kód (egyedi termék azonosító)
ML027
Kiszerelés
1
Súly
0,058
Méretek
Szélesség
45 mm
Hosszúság
85 mm
Vastagság
23 mm
Minősítések
Tanúsítvány
CE, ROHS
További információk
Gyártó
Mi-Light
Garancia idő
1 év