RGB LED szalag szett, IP20 - 212558

  • RGB LED szalag szett, IP20 - 212558
  • Gyártó: V-TAC
  • Cikkszám: 212558
  • Raktáron  9 db 
  • Ár: 11 000 Ft /db

  • Nettó ár: 8 661 Ft

Jó lenne egy változtatható színű LED szalag amit egyszerű telepíteni?

Olyan amit nem kell forrasztani?

Egy egységcsomag amiben meg van minden szükséges kellék?

Ez a LED szalag szett kiváló fénytechnikai paraméterei mellett azzal a tulajdonsággal is rendelkezik, hogy egyszerűen és gyorsan telepíthető, mivel a csomag minden szükséges elemet tartalmaz.


RGB LED szalag szett, 5 méter vezérlővel és tápegységgel


  • Egy tekercs RGB LED szalag (5 méter)
  • Infra vezérlő + tévirányító
  • Tápegység

Minőségi LED szalag szett, amelynek az egységcsomagban található tápegysége közvetlenül a 230V hálózati feszültségről üzemeltethető. A csomagban található LED szalag teljes hossza 5 méter, de amennyiben nincs szükség a teljes tekercsre, akkor a jelölt vágási pontoknál egy olló segítségével akár el is vághatjuk.


A csomag tartalmaz egy infra távirányítós LED szalag vezérlőt is amely a szabványos DC csatlakozójának köszönhetően egyszerűen és gyorsan csatlakoztatható a tápegységgel, amely szintén DC csatlakozóval szerelt. A vezérlő kimenetén négykontaktos RGB tüskecsatlakozó található, ugyanúgy mint a LED szalag, ezáltal a csatlakoztatás ezen a ponton is gyorsan elvégezhető.

A vezérlő vevőegysége egy körülbelül 10 centiméteres vezeték végén került elhelyezésre. A rendszer telepítésekor fontos figyelembe venni, hogy a rendszer használata során a fejegység és a távirányító között optikai rálátás szükséges a működtetéshez, tehát a vezérlő vevőegységét a távirányító számára „látható” pozícióba helyezzük.

A vezérlő összesen 3 alapszínt (piros, zöld, kék) képes előállítani, valamint ezek keverésével 16 további különböző színt, továbbá lehetőség van a fény be-, illetve kikapcsolására. A távirányító további lehetőségei a fény színének tetszőleges megváltoztatása, fényerőszabályzás és beállítható a színek automatikus váltakozása is.


Az egységcsomag tartalmaz egy tekercs, vagyis 5 méter beltéri 30 LED / méter típusú LED szalagot, amelynek egy méteres szakasza 1000 lumen fényáram leadására képes. A szalag LED chipjei SMD5050 típusúak. A LED szalag hátoldala kétoldali ragasztóval kerül a csomagba, így annak megfelelő pozícióba történő felhelyezése, ragasztása könnyedén elvégezhető a hátoldalon található védőfólia eltávolítása után.


A csomag minden egysége IP20 védettségi besorolása miatt, használata kizárólag beltérben lehetséges. Párás, vizes környezetben, illetve kültéren nem használható.


A termék alkalmas hangulatvilágítások kialakítására, illetve ünnepi dekorációra.

Jó tudni!
A termék kiválasztásakor gyakori kérdés, hogy alkalmas-e ez a rendszer a csomagban taálhatónál hosszabb LED szalag működtetésére (meghajtására)? A válasz az hogy NEM.
A teljesen precíz válasz az lenne, hogy további tápegység és LED szalag jel-erősítő beiktatásával akár alkalmassá is válhatna, azonban az úgy nem költséghatékony.
Az egységcsomagban található tápegység, valamint a vezérlő teljesítménye nem teszi lehetővé nagyobb teljesítményű (vagy azonos teljesítményből hosszabb) LED szalag szakaszok működtetését.


Általános információk
LED típus
SMD5050
Élettartam
20 000 óra
Elektromos adatok
Teljesítmény/m
7W
Feszültség
AC:100-240V
Frekvencia
50/60Hz
Technikai adatok
Sugárzási szög°
120°
Fény színe
RGB
Fényáram/m
1000 lm
LED mennyiség
60 LED/m.
Tulajdonságok
Burkolat védelmi osztály
IP20
Vágási pontok
Csak a megadott szakaszon vágja el a rézpontok között.
Szín stabilitás
<6
Méretek
Méret
8 mm
Csomagolás és azonosítók
SKU kód (egyedi termék azonosító)
212558
Csoport azonosító
VT-5050 60 IP20-RGB Set-N
EAN kód (csomagolás vonalkód)
3800157685009
Minősítések
Tanúsítvány
CE, EMC, ROHS
További információk
Gyártó
V-TAC
Garancia idő
2 év