Mono Csoportvezérlő LED szalaghoz (Mi-Light) -FUT036

  • Mono Csoportvezérlő LED szalaghoz (Mi-Light) -FUT036
  • Gyártó: Milight
  • Cikkszám: ML015
  • Raktáron  96 db 
  • Ár: 4 500 Ft /db

  • Nettó ár: 3 543 Ft

Mono Csoportvezérlő LED szalaghoz (csak vezérlő, a működéshez távirányító is szükséges)


A termék egy törpefeszültségű monokróm vagyis egy színű LED szalag vezérlő, amely kompatibilis a Mi-light FUT006, FUT007, FUT091 távirányítóival, a B1, T1 fali vezérlőkkel, a gyártó WIFI iBOX vezérlőjével, illetve más, a gyártó által kínált kiegészítőkkel.


A vezérlő működési feszültsége 12-24V DC maximális terhelhetősége 10A. A Mi-Light rádióvevő egy kicsi eszköz az egyszínű LED szalagok vezérléséhez. Az eszközt úgy tervezték, hogy megfelelő távirányító, vagy más kiegészítő segítségével be-, illetve ki kapcsolhassa a csatlakoztatott monokróm LED szalagot vagy megváltoztathassa annak fényerejét.


Hogyan működtethető az eszköz?
A használathoz szükséges tápegység ami az energiaszükségletet hivatott biztosítani, a vezérlő, egy kompatibilis Mi-Light távirányító és a vezérelni kívánt LED szalag. A távirányító nem tartozék, mivel a rendszer bővíthető ezért az egyes elemek külön megvásárolhatóak. A távirányítóval egyidejűleg, vagy az kiváltandó, telefonról történő vezérléshez használható a WIFI iBOX vezérlő.


A távirányító társítása:
A csatlakoztassa a vezérlőt egy kikapcsolt tápegységre, valamint kapcsoljon rá egy LED szalag szakaszt. Kapcsolja be a tápegységet és ezzel egy időben nyomja le és tartsa lenyomva legalább három másodpercig a távirányítón a használni kívánt csatorna bekapcsológombját. Ha a társítás sikeres volt, akkor a LED szalag háromszor fog felvillanni. Ha ez nem történik, akkor a társítás sikertelen volt és a folyamatot meg kell ismételni.


Esetenként szükségessé válhat bizonyos zónák felcserélése. Ha szeretnénk két zónát felcserélni azokat előbb le kell programozni a vezérlőről. Ez a logikai szétcsatlakoztatás vagy leprogramozás.
A leprogramozás után a távirányító és a vezérlő újra társítható az általunk kívánt kiosztásban, az újratársítás menete megegyezik az előzőekben leírtakkal.


A leprogramozás menete:
Helyezzük feszültség alá a vezérlőt majd azonnal nyomjuk meg a szétválasztani kívánt csatorna bekapcsológombját egymás után ötször, ha a leprogramozás sikeres volt a LED szalag tízet fog villanni. Amennyiben nem látunk villanásokat az azt jelenti, hogy a leprogramozási kísérlet nem volt sikeres, ebben az esetben áramtalanítsuk a vezérlőt, majd helyezzük újra feszültség alá és ismét próbáljuk meg ötször egymás után megnyomni a leprogramozni kívánt csatorna bekapcsológombját.

Csak vezérlő! A működtetéshez Dimmer csoporttávirányítóra is szükség van. Egy vezérlő egy önálló LED csoport (zóna) működtetésére alkalmas. Több vezérlővel maximum 4 db, egymástól független zóna alakítható ki. Az eszköz beállítást nem igényel. Mindösszesen a tápfeszültséget és a vezérelni kívánt LED fényforrásokat kell a vezérlőbe csatlakoztatni. A hangolást a külön megvásárolható Dimmer csoport távirányítóval lehet elvégezni.