Infravörös mozgásérzékelő fekete színben -5077

  • Infravörös mozgásérzékelő fekete színben -5077
  • Gyártó: V-TAC
  • Cikkszám: 5077
  • Raktáron  1 db 
  • Ár: 3 300 Ft /db

  • Nettó ár: 2 598 Ft

V-TAC Infra mozgásérzékelő fekete színben.

Automatizált világítási megoldások alapja lehet az infás mozgásérzékelő. Energiatakarékossági és a fényforrások élettartamát megnövelő okokból gyakran használt eszközök a PIR mozgásérzékelők.

Az eszköz az emberi test által kibocsátott a térben elmozduló hőt érzékeli. Az érzékelő függőlegesen dönthető fejegységének hátsó részén találhat potméterekkel beállítható a működési idő, illetve a külső fényviszonyok függvényében az aktív időszak. A TIME feliratú szabályzóval beállíthatjuk azt az időtartamot amíg az egység a rákapcsolt világítótestet az utolsó érzékelés pillanatától működteti. A LUX feliratú szablyázóval meghatározhatjuk, hogy milyen erősségű környezeti megvilágítási szint alatt lépjen működésbe a mozgásérzékelő.

A szenzor ajánlott szerelési magassága körülbelül 2 méter, az érzékelési távolság eléri a 12 métert, ami negatívan irányba változhat az érzékelendő test méretétől, a környezethez viszonyított hőjétől, a mozgás sebességétől, illetve egyéb környezeti zavaroktól, például a légkörben található egyéb anyagoktól, portól, ködtől, hótól.

Az érzékelő fej függőleges irányban dönthető, oldalirányban nem. A mozgásérzékelő védelmi osztálya IP44 ezért csak a fentről érkező csapadék ellen védett ez a védelmi szint csak a leírásban megadott szerelési pozícióban értendő, amennyiben a mozgásérzékelő egység nem vízszintes helyzet kerül felszerelésre úgy a gyártó által megadott burkolat védelmi osztálya alacsonyabb lesz.

Az eszköz burkolatának színe fekete ami jól beillik sötét lazúrozott tetőgerendák-, szarufák színébe vagy az ereszek alatti árnyokos környezetbe.

A mozgásérzékelő szenzorok jól használhatóak azokon a helyen, ahol csak néha, időszakosan van szükség a világításra, így a PIR mozgásérzékelővel vezérelt, azzal összekapcsolt lámpa csak mozgás észlelése esetén kapcsol be és beállított időtartam letelte után kikapcsol.

Általános információk
Élettartam
20 000 óra
Elektromos adatok
Feszültség
AC: 220-240V
Termék részletei
Anyag
PC
Szín
Fekete
Tulajdonságok
Szenzor típus
Infravörös
Érzékelési hatótávolság
180’D
Érzékelési távolság
Max.12m (<24º C)
Késleltetés
10 mp to 7perc. Állítható
Névleges teher
Max.300W
Környező Fény
<3-2000LUX Állítható
Burkolat védelmi osztály
IP44
Méretek
Méret
86.4 x 60.4 x 98 mm
Csomagolás és azonosítók
SKU kód (egyedi termék azonosító)
5077
Csoport azonosító
VT-8003
Kiszerelés
1
Tárgy térfogat
0,000182
EAN kód (csomagolás vonalkód)
3800157606875
További információk
Gyártó
V-TAC
Garancia idő
2 év
Csomagolás