Fényfüzér, kültéri E27 foglalattal, 5m - 3698

  • Bruttó ár: 8.660 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:3698

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Fényfüzér 10 darab E27 foglalattal – 5 méter

Hálózati táplálású fényfüzér amely elsősorban kültéri alkalmazásra készült, de nagyobb belső terek dekorálásra, illetve nappalikban történő használatra is alkalmas.

Kültéri használat esetén ideális dekorációs elem lehet fákra, bokrokra, kerítésre, tetőre, valamint ablakokra történő kihelyezéssel, de használható teraszok fényforrásaként is a választott világítótestek függvényében.

A termék a 230 voltos európai elektromos hálózatra közvetlenül csatlakoztatható, a vezeték egyik vége tartalmaz egy standard EU dugvillát, míg a másik vége lengőaljzatban végződik ennek köszönhetően, több fényfüzér esetén azok sorba kapcsolhatóak.

A fényfüzér teljes hossza 5 méter amelyen a körülbelül 45cm távolságban vannak elhelyezve a foglalatok. A fényfüzér E27 foglalatokat tartalmaz, ennek köszönhetően bármilyen ennek megfelelő fejelésű LED fényforrással kompatibilis.

A gyártó ajánlása alapján izzófoglalatonként maximum 40W fényforrás használható, nagyobb terhelést a vezeték.

Minden izzófoglalat felett egy akasztó található, ezen a fülek segítségével több ponton is rögzíthetjük a füzért. Az akasztófüleknél alkalmazható kábelkötegelő, ennek segítségével ágara is könnyedén rögzíthető, de akár kampók használatával is felhelyezhető a kívánt helyre.

A vezeték burkolatának anyaga fekete gumi, amely megfelel a kültéri használati feltételeknek. Az anyag rugalmasságának köszönhetően nem törik a téli hidegben sem így akár a karácsonyi dekoráció részét is képezheti.

A termék nem tartalmaz fényforrásokat, azokat külön szükséges megvásárolni, de ennek köszönhetően a kiválasztott izzók vagy LED fényforrások, lehetnek fehér fényűek, vagy színesek, esetleg RGB SMART fényforrások is.

A leggyakrabban választott fényforrás az ST-64 forma amely klasszikus borostyánüveggel gyártott LED filament fényforrás. A borostyánüveg a klasszikus Edison izzó forma és a meleg fehér filament fényforrások jól illeszkednek a rusztikus stílusú kertek filagóriák hangulatához.

A használathoz szükséges fényforrásokat a csomag nem tartalmazza, azokat külön szükséges beszerezni.

A termék könnyen telepíthető, használata kényelmes és köszönhetően a kiváló minőségű vezetéknek és a minőségi csatlakozóknak a fényfüzér rendeltetésszerű használat esetén teljesen biztonságos.

Kültéri elektromos berendezések esetén, ajánlott egy extra védelmet, egy aljzatba dugható FI relét alkalmazni az adott fali csatlakozónál ahonnan a fogyasztókat megtápláljuk.

A biztonságos üzemeltetés érdekében ne használja a fényfüzért hiányosan, tehát ne hagyjon üresen egyetlen fényforrás foglalatot sem.

Széria Kötél és szalagdísz
Foglalat E27
Izzó kompatibilitás Bármilyen E27 fejelésű izzó
Teljesítmény Max. 40W foglalatonként
Bemeneti feszültség AC 220-240V
Anyag Gumi kábel
Szín Fekete
Típus Kültéri szalagdísz, 10 db foglalattal
Burkolat védelmi osztály IP54
A termék hossza 5 méter
Egyedi termékkód 3698
Csoportkód VT-7135
Kiszerelés 1
Súly 1,398
Tárgy térfogat 0,006105
EAN kód 3800157634182
Tanúsítvány CE, EMC
Gyártó V-TAC
Garancia idő 2 év