Fényfüzér, kültéri E27 foglalattal, 5m - 3698

  • Fényfüzér, kültéri E27 foglalattal, 5m - 3698
  • Gyártó: V-TAC
  • Cikkszám: 3698
  • Raktáron  15 db 
  • Ár: 11 500 Ft /db

  • Nettó ár: 9 055 Ft

Fényfüzér 10 darab E27 foglalattal – 5 méter


Hálózati táplálású fényfüzér amely elsősorban kültéri alkalmazásra készült, de nagyobb belső terek dekorálásra, illetve nappalikban történő használatra is alkalmas.


Kültéri használat esetén ideális dekorációs elem lehet fákra, bokrokra, kerítésre, tetőre, valamint ablakokra történő kihelyezéssel, de használható teraszok fényforrásaként is a választott világítótestek függvényében.


A termék a 230 voltos európai elektromos hálózatra közvetlenül csatlakoztatható, a vezeték egyik vége tartalmaz egy standard EU dugvillát, míg a másik vége lengőaljzatban végződik ennek köszönhetően, több fényfüzér esetén azok sorba kapcsolhatóak.


A fényfüzér teljes hossza 5 méter amelyen a körülbelül 45cm távolságban vannak elhelyezve a foglalatok. A fényfüzér E27 foglalatokat tartalmaz, ennek köszönhetően bármilyen ennek megfelelő fejelésű LED fényforrással kompatibilis.


A gyártó ajánlása alapján izzófoglalatonként maximum 40W fényforrás használható, nagyobb terhelést a vezeték.


Minden izzófoglalat felett egy akasztó található, ezen a fülek segítségével több ponton is rögzíthetjük a füzért. Az akasztófüleknél alkalmazható kábelkötegelő, ennek segítségével ágara is könnyedén rögzíthető, de akár kampók használatával is felhelyezhető a kívánt helyre.


A vezeték burkolatának anyaga fekete gumi, amely megfelel a kültéri használati feltételeknek. Az anyag rugalmasságának köszönhetően nem törik a téli hidegben sem így akár a karácsonyi dekoráció részét is képezheti.


A termék nem tartalmaz fényforrásokat, azokat külön szükséges megvásárolni, de ennek köszönhetően a kiválasztott izzók vagy LED fényforrások, lehetnek fehér fényűek, vagy színesek, esetleg RGB SMART fényforrások is.


A leggyakrabban választott fényforrás az ST-64 forma amely klasszikus borostyánüveggel gyártott LED filament fényforrás. A borostyánüveg a klasszikus Edison izzó forma és a meleg fehér filament fényforrások jól illeszkednek a rusztikus stílusú kertek filagóriák hangulatához.


A használathoz szükséges fényforrásokat a csomag nem tartalmazza, azokat külön szükséges beszerezni.


A termék könnyen telepíthető, használata kényelmes és köszönhetően a kiváló minőségű vezetéknek és a minőségi csatlakozóknak a fényfüzér rendeltetésszerű használat esetén teljesen biztonságos.


Kültéri elektromos berendezések esetén, ajánlott egy extra védelmet, egy aljzatba dugható FI relét alkalmazni az adott fali csatlakozónál ahonnan a fogyasztókat megtápláljuk.


A biztonságos üzemeltetés érdekében ne használja a fényfüzért hiányosan, tehát ne hagyjon üresen egyetlen fényforrás foglalatot sem.


 
Általános információk
Széria
Kötél és szalagdísz
Foglalat
E27
Izzó
A legjobb hozzá: A60/67, ST-64 & Gömb formájú izzó széria
Elektromos adatok
Teljesítmény
Max. 40W Each Holder
Bemeneti feszültség
AC 220-240V
Frekvencia
50/60 Hz
Teljesítmény tényező
>0.5
Technikai adatok
Fény színe
Természetes fehér
Színhőmérséklet
4000K
Termék részletei
Anyag
Gumi kábel
Szín
Fekete
Típus
Kültéri szalagdísz, 10 db tartóval
Tulajdonságok
Burkolat védelmi osztály
IP54
Bekapcsolási idő
0.001 mp (azonnal felkapcsol)
Szín stabilitás
<6
Kapcsolási ciklusok
>15000
Környezeti hőmérséklet
Az eszköz csak -20° +45° hőmérsékleti tartományban üzemeltethető
Méretek
Huzal Length
5 meters
Csomagolás és azonosítók
SKU kód (egyedi termék azonosító)
3698
Csoport azonosító
VT-7135
Kiszerelés
1
Súly
1,398
Tárgy térfogat
0,006105
Nagyker csomagolás (tárgy/doboz)
4
EAN kód (csomagolás vonalkód)
3800157634182
Minősítések
Tanúsítvány
CE, EMC
További információk
Gyártó
V-TAC
Garancia idő
2 év