Fali távirányító 4 zónás, 230V, mono (Mi-Light) -FUT-T1

  • Fali távirányító 4 zónás, 230V, mono (Mi-Light) -FUT-T1
  • Gyártó: Milight
  • Cikkszám: ML051
  • Raktáron  4 db 
  • Ár: 13 500 Ft /db

  • Nettó ár: 10 630 Ft

Fali süllyesztett távirányító, hálózati táplálással (230V)

Aki már használt valaha Mi-light (MIBOXER) terméket az ismeri a gyártó magas minőségi kivitelben készült termékeinek legalább egyikét. A Mi-light a LED vezérlés élharcosa, termékei a kor igényeit minden téren kielégítik, beszerelésük és használatuk egyszerű, moduláris rendszerű logikán alapul.

A Mi-light a LED vezérlőihez nem csak hordozható távirányítókat gyárt, hanem rögzíthető fali típusokat is. A fix szerelésű fali távirányítók előnye akkor érvényesül, ha a LED vezérlést olyan közösségi helyen építették ki ahol sokan használhatják a távirányítót és emiatt gyakran elveszhet. Legyen ez a hely egy előadó, vagy játékterem esetleg kaszinó vagy akár egy laza bár.

Fali négysávos mono-(crom) távirányító hálózati 230 Voltos táplálással.

Ezt a terméket olyan helyre ajánljuk ahol a LED vezérlők hordozható távirányítója gyakran elveszhet és van fali rögzítési lehetőség 230 Voltos tápforrással.

A távirányító a vásárlás pillanatában nincs társítva egyetlen vezérlővel sem, így azt első használat előtt társítani (programozni) kell.

A társítás menete a következő:
Helyezzen elemeket a távirányítóba. Csatlakoztasson a társítani kívánt vezérlőre egy LED szalagot, csatlakoztasson kikapcsolt tápegységet a vezérlőre, majd helyezze feszültség alá a vezérlőt és ezzel egy időben nyomja le és tartsa lenyomva a használni kívánt csatorna bekapcsológombját 3 másodpercig. A vezérlőre csatlakoztatott LED szalag háromszor fog villanni ha a társítás sikeres volt, amennyiben a villogás elmarad a társítás sikertelen volt és folyamatot meg kell ismételni.

Esetenként szükségessé válhat bizonyos zónák felcserélése. Ha szeretnénk két zónát felcserélni azokat előbb le kell programozni a vezérlőről. Ez a logikai szétcsatlakoztatás vagy leprogramozás. A leprogramozás után a távirányító és a vezérlő újra társítható az általunk kívánt kiosztásban, az újratársítás menete megegyezik az előzőekben leírtakkal.

A leprogramozás menete:
Helyezzük feszültség alá a vezérlőt majd azonnal nyomjuk meg a szétválasztani kívánt csatorna bekapcsológombját egymás után ötször, ha a leprogramozás sikeres volt az adott csatorna LED szalagja tízet fog villanni. Amennyiben nem látunk villanásokat az azt jelenti, hogy a leprogramozási kísérlet nem volt sikeres, ebben az esetben áramtalanítsuk a vezérlőt, majd helyezzük újra feszültség alá és ismét próbáljuk meg ötször egymás után megnyomni a leprogramozni kívánt csatorna bekapcsológombját.

Csak távirányító, a használathoz külön megvásárolható vezérlő is szükséges

Csak távirányító! A működtetéshez mono csoport vezérlőre is szükség van. Összesen 4 külön mono LED csoport (zóna) működtetésére! A mono csoport vezérlő és távirányító segítségével lehetősége van maximum 4 db, egymástól független, változtatható fényerősségű szalag vezérlésére.

Általános információk
Termék típus
Fali távirányító - hálózati (230V)
Technikai adatok
Termék színe
Fehér
Vezérelhető csatornák száma
4 (MONO+CCT)
Készenléti áramfelvétel
<15uA
Működési távolság
max. 30m
Kommunikációs mód
RF (rádiófrekvencia)
Frekvencia
2400-2483.5MHz
Moduláció
GFSK
Tápellátás
230V
Tulajdonságok
Környezeti hőmérséklet
Az eszköz csak -20° +45° hőmérsékleti tartományban üzemeltethető
Kompatibilitás
Mi-light Dimmer és CCT vezérlőkkel kompatibilis
Méretek
Méretek
86*86*20 mm
Csomagolás és azonosítók
SKU kód (egyedi termék azonosító)
ML051
Gyártói azonosító
FUT-T1
EAN kód (csomagolás vonalkód)
5902082822622
További információk
Gyártó
Mi-light (Miboxer)
Garancia idő
1 év