Avide - Design Mennyezeti Lámpa Nicole 113W (56.5W+56.5W) RF Távirányítóval - ADO3S-113W-NIC-2-4G

  • Avide - Design Mennyezeti Lámpa Nicole 113W (56.5W+56.5W) RF Távirányítóval - ADO3S-113W-NIC-2-4G
  • Gyártó: Avide
  • Cikkszám: ADO3S-113W-NIC-2-4G
  • Raktáron  3 db 
  • Ár: 36 000 Ft /db

  • Nettó ár: 28 346 Ft

Avide távirányítós mennyezeti DESIGN lámpa.

A gyártótól már megszokott magas minőségi kivitelben készült mennyezeti lámpa. Megjelenésében a termékcsalád többi tagjához hasonul, de mint minden változat így ez is egyedi, különleges formai kivitellel készül.

A lámpatest domináns anyaga öntött akril, amely jó fényhomogenizáló tulajdonsággal rendelkezik, ennek köszönhetően az élek megvilágítása egyenletes, a lámpatest belsejében elhelyezett SMD LED chipek fénye folytonos vonalszerű fénnyé konvertálódik.

A lámpa hagyományos fali kapcsolóval is működtethető, azonban így használva azt, minden bekapcsoláskor az előre programozott színhőmérsékleti változatok között léptet. A gyártó egy távirányítót is elhelyez a termék csomagjában amely több funkció használatát is lehetővé teszi.

A távirányítót az első használat előtt társítani kell. Ameddig a társítás nem történik meg a lámpa nem vezérelhető távirányító segítségével. A távirányító 2 darab AAA típusú elemmel működtethető.

A lámpa felszerelése után azt a fali kapcsolóval ki kell kapcsolni. A távirányítóba be kell helyezni az elemeket, majd a lámpa fali kapcsolóval történő bekapcsolását követően azonnal meg kell nyomni (egyszer röviden) a távirányító közepén található rádiófrekvenciás jellel ellátott gombot. Ha társítás létrejött a lámpa több alkalommal felvillan és a távirányítóval vezérelhető. Amennyiben a villanás nem tapasztalható és a távirányító továbbra sem képes vezérelni a lámpát akkor a társítási folyamatot meg kell ismételni.

A távirányító a társítási folyamathoz hasonló folyamattal le is választható a lámpáról. A leválasztáshoz a fali kapcsolóval ki kell kapcsolni a lámpát, majd néhány másodperc múlva bekapcsolni és ezzel egyidejűleg (legalább 5 másodpercen belül) több alkalommal megnyomni a rádiófrekvenciás jellel ellátott gombot. Ha a leválasztási folyamat sikeres volt akkor a lámpa többször felvillan és ezt követően a távirányítóra nem reagál, azzal nem kapcsolható ki és egyéb funkciók sem használhatóak.

A távirányító társítási és leválasztási folyamata akárhányszor elvégezhető.

A távirányítóval a lámpa be-, és kikapcsolható, színhőmérséklete, valamint fényereje megváltoztatható, valamint elalvás időzítő is aktiválható ennek segítségével.

A lámpa teljes fogyasztása 113 Watt amely természetes fehér fény esetén érhető el. A lámpatestbe két 56,5 Watt teljesítményű LED sort épített a gyártó, egy hideg fehér fényűt és egy meleg fehér fényűt. A lámpa hideg-, vagy meleg fehér fény esetén 56,5 Watt fogyasztású és több mint 2500 Lumen fényáram leadására képes de természetes fehér fény esetén a két LED sor együttes működtetésével a fogyasztás eléri a 113 Watt-ot és a leadott fényáram is eléri a lámpa maximumát amely több mint 5000 Lumen.

A termék néhány csavar rögzítésével egyszerűen felszerelhető, de elektromos hálózatba történő csatlakoztatását csak szakképzett villanyszerelő végezheti.

Általános információk
Termékcsalád
Mennyezeti lámpa
Termék neve
Avide Nicole
Elektromos adatok
Teljesítmény
113W (56.5W+56.5W)
Feszültség
230 Volt (50/60Hz)
Frekvencia
50/60Hz
Technikai adatok
Fény színe
Állítható színhőmérsékletű
Színhőmérséklet
2600-6500K
Fényerő (Fényáram) - Fényáram
5085 lumen
Szín visszaadási érték (CRI)
>80
Sugárzási szög
120 °
Termék részletei
Anyag
Akrill + Fém
Forma
Négyzet
Szín
Fehér
Tartószerkezet anyaga
Fém
Tulajdonságok
Szabályozható
Igen - távirányítóval
Színhőmérséklet szabályzás
Távirányítóval
Színhőmérséklet váltás
Fali kapcsolóval
Tartozék
RF Távirányító
Burkolat védelmi osztály
IP20
Felhasználás helye
Beltéri
Élettartam
25 000 óra
Kapcsolási ciklusok
>15000
Környezeti hőmérséklet
Az eszköz csak -20° +45° hőmérsékleti tartományban üzemeltethető
Méretek
Hosszúság
480 mm
Szélesség
480 mm
Magasság
65 mm
Csomagolás és azonosítók
SKU kód (egyedi termék azonosító)
ADO3S-113W-NIC-2-4G
Gyártói cikkszám
ADO3S-113W-NIC-2.4G
EAN kód (csomagolás vonalkód)
5999097928449
Minősítések
Tanúsítvány
CE, ROHS
További információk
Gyártó
Avide
Garancia idő
2 év