Vezeték LED szalaghoz, piros-fekete (2x1.5 mm2) -KAB0392

 • Bruttó ár: 200 Ft / méter

 • Model - Cikkszám - SKU:KAB0392

 • Raktárkészlet:100 méter

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • méter

  • Még nem kapott értékelést

  LED szalag vezeték – 2 x 1.5mm2

  A feltüntetett ár 1 méteres szakaszra vonatkozik.

  A kábel 2 darab egymáshoz a szigetelésein kapcsolódó 16 AWG típusú burkolt ~1.5 négyzetmilliméteres réz bevonatú alumínium vezetéket tartalmaz.

  Köszönhetően a minőségi réz bevonatnak, a vezeték jól forrasztható, a forrasztóón tapadása kiváló.

  A vezeték burkolata IP20-as illetve szigetelés szempontjából a törpefeszültségű kategóriába sorolandó, ezért használata csak 12 Voltos és 24 Voltos rendszerekben lehetséges.

  A kábel 230 Voltos feszültség vezetésére nem alkalmas.

  A LED szalagok esetében is szükség van néha vezetékre amin keresztül az elektromos áramot eljuttatjuk a tápegységtől a szalagig. Az egyszínű szalagok esetén ez kéteres vezetéket jelent.

  A kis teljesítményű, tehát dekorációs célra gyártott LED szalagok fogyasztása viszonylag alacsony így a betáplálást egy 5 méteres szakasz esetén elegendő a vezeték egyik végén rákapcsolni. A nagyobb teljesítményű LED szalagok esetében a szalag hordozóján található réz vezeték a fogyasztáshoz képest viszont elég kis keresztmetszetű ezért ha egy 5 méteres szakasz (egy tekercs LED szalag) esetén nem szeretnénk, hogy a betáplálással ellentétes oldalon a fényerő láthatóan alacsonyabb legyen mint a betáplálási oldalon, akkor szükséges ezt mindkét oldalon tápfeszültség alá helyezni. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a szalagnak megfelelő vezetéket kell a szalaggal bárhuzamosan végigvezetni és a szalag mindkét végén bekötni, valamint hosszabb (több összetoldott) LED szalag tekercs esetén, a toldási pontokon megtáplálni.

  Termék család Elektromos vezeték
  Termék típus Alacsony feszültségű vezeték
  Feszültség DC: 12-24V
  Anyag Alumínium-Réz-Műanyag
  Szín Piros-fekete
  Vezeték típus 2 x 16 AWG (~1.5 mm2)
  Burkolat védelmi osztály IP20
  Tűzálló Nem
  Forrasztható Igen
  Hossz 1 méter vagy annak többszöröse
  Egyedi termékkód KAB0392
  Garancia idő 1 év