Vezeték LED szalaghoz, piros-fekete (2x0.35 mm2) -KAB0388

  • Bruttó ár: 90 Ft / méter

  • Model - Cikkszám - SKU:KAB0388

  • Raktárkészlet:0 méter

  • Még nem kapott értékelést

LED szalag vezeték – 2 x 0.35mm2

A feltüntetett ár 1 méteres szakaszra vonatkozik.

A kábel 2 darab egymáshoz a szigetelésein kapcsolódó 22 AWG típusú burkolt ~0.35 négyzetmilliméteres réz bevonatú alumínium vezetéket tartalmaz.

Köszönhetően a minőségi réz bevonatnak, a vezeték jól forrasztható, a forrasztóón tapadása kiváló.

A vezeték burkolata IP20-as illetve szigetelés szempontjából a törpefeszültségű kategóriába sorolandó, ezért használata csak 12 Voltos és 24 Voltos rendszerekben lehetséges.

A kábel 230 Voltos feszültség vezetésére nem alkalmas.

A LED szalagok esetében is szükség van néha vezetékre amin keresztül az elektromos áramot eljuttatjuk a tápegységtől a szalagig. Az egyszínű szalagok esetén ez kéteres vezetéket jelent.

A kis teljesítményű, tehát dekorációs célra gyártott LED szalagok fogyasztása viszonylag alacsony így a betáplálást egy 5 méteres szakasz esetén elegendő a vezeték egyik végén rákapcsolni. A nagyobb teljesítményű LED szalagok esetében a szalag hordozóján található réz vezeték a fogyasztáshoz képest viszont elég kis keresztmetszetű ezért ha egy 5 méteres szakasz (egy tekercs LED szalag) esetén nem szeretnénk, hogy a betáplálással ellentétes oldalon a fényerő láthatóan alacsonyabb legyen mint a betáplálási oldalon, akkor szükséges ezt mindkét oldalon tápfeszültség alá helyezni. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a szalagnak megfelelő vezetéket kell a szalaggal bárhuzamosan végigvezetni és a szalag mindkét végén bekötni, valamint hosszabb (több összetoldott) LED szalag tekercs esetén, a toldási pontokon megtáplálni.

Termék család Elektromos vezeték
Termék típus Alacsony feszültségű vezeték
Feszültség DC: 12-24V
Anyag Alumínium-Réz-Műanyag
Szín Piros-fekete
Vezeték típus 2 x 22 AWG (~0.35 mm2)
Burkolat védelmi osztály IP20
Tűzálló Nem
Forrasztható Igen
Hossz 1 méter vagy annak többszöröse
Egyedi termékkód KAB0388
Garancia idő 1 év