Üveg keretes LED panel 12W, kör (6400K) -4743

  • Bruttó ár: 3.990 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:4743

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Süllyeszthető üvegkeresetes LED panel -12 Watt – Hideg fehér

Lakásaink, belső tereink fényforrásait nem csak a látáshoz szükséges fény előállítására használjuk, hiszen egy különleges-, vagy egy letisztult forma a belső dekorációs elemek részeként a helyiség hangulatát is befolyásolhatja.

A hagyományos fényforrások után a LED megjelenésével elértük azt a technikai fejlettségi szintet amelyben egy tervező, vagy iparművész már nem kell a fényforrások, hőizzók vagy fénycsövek formájához igazodjon, mivel az aprócska LED chipek szinte bármilyen alakzatban elhelyezhetőek így képzelete szabadon szárnyalhat ezáltal létrehozva olyan különleges egyedi formákat, amelyekre azelőtt nem volt lehetősége.

Az üveg keretes LED panelek a modern világítástechnikai termékek fokozottan letisztult formatervezésű családjába tartoznak. Egyszerűségüket az áttetsző üveg perem emeli magasabb esztétikai szintre.

Alkalmazhatóak bármilyen minimál-stílusú vagy modern lakberendezésű helység fényforrásaként, legyen az akár egy lakás valamelyik helyisége akár egy iroda, konferencia-, vagy előadóterem.

A termék beépíthető álmennyezetekbe, legyenek azok akár kazettás akár gipszkarton mennyezetek, de alkalmazható bármilyen gipszkarton, OSB, vagy más anyagból készült dobozolásba, mind mennyezeten, mind oldalfalon, amennyiben a kiválasztott felület mögött van elegendő hely a fényforrás rugós fülének kapaszkodására, valamint a tápegység elhelyezésére.

A termék teljes mérete a következő: átmérő 16 centiméter, vastagság 4 centiméter.

A beépítéshez egy 12 centiméteres furatra van szükség és körülbelül 5 centiméter szabad helyre az álmennyezet mögött, a lámpatest vastagsága miatt, valamint a tápegység elhelyezése érdekében.

A lámpatest külső tápegységet tartalmaz, amelyet csatlakozóval ellátott vezeték két össze a fő egységgel, ennek köszönhetően a tápegység már a furat elkészítése után rákapcsolható az elektromos hálózatra, míg a lámpatest utólag a felújítási munkálatok végeztével könnyedén, bonyolult elektromos szerelést nem igénylő módon behelyezhető.

A lámpához tartozó tápegység (driver) a csomag tartalma, így vásárláskor nincs szükség külön meghajtó beszerzésére, mivel azt a gyári csomagolás már tartalmazza.

A fényforrás elektromos fogyasztása 12 Watt leadott fényárama 840 Lumen, ebből adódóan a termék energiahatékonysága 70 watt/lumen. A belső SMD LED chipek eredő sugárzási szöge 120°, a kisugárzott fény színhőmérséklete hideg fehér, CRI értéke 80+.

A termék burkolatának anyaga túlnyomó részben öntött alumínium amelyen részben megjelenik az üveg mint kiegészítő elem.

A lámpa dimmerrel nem használható, tehát fényereje nem szabályozható.

LED típus SMD
Élettartam >20 000 óra
Teljesítmény 12W
Kiváltott fényforrás teljesítménye 40W
Feszültség AC: 100-240V
Frekvencia 50/60Hz
Teljesítmény tényező >0.9
Fény színe Hideg Fehér
Színhőmérséklet 6000K
Fényerő (Fényáram) 840 lm
Színvisszaadási index (CRI) >80
Sugárzási szög 120 °
Anyag Öntött alumínium + Üveg
Forma Kerek
Szín Fehér + Átlátszó
Szabályozható Nem
Burkolat védelmi osztály IP20
Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
Szín stabilitás <6
Kapcsolási ciklusok 15000
Vastagság 40 mm
Átmérő 160 mm
Beépítési méret Ø120 mm
Egyedi termékkód 4743
Csoportkód VT-1202G
Kiszerelés 1
Súly 0,7
Tárgy térfogat 0,003675
Doboz térfogat 0,074052
EAN kód 3800230622921
Energia osztály A
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó V-TAC
Garancia idő 2 év