Üveg keretes LED panel 12W, kör (6400K) -4743

 • Bruttó ár: 5.500 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:4743

 • Raktárkészlet:4 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab

  • Még nem kapott értékelést

  Süllyeszthető üvegkeresetes LED panel -12 Watt – Hideg fehér

  Lakásaink, belső tereink fényforrásait nem csak a látáshoz szükséges fény előállítására használjuk, hiszen egy különleges-, vagy egy letisztult forma a belső dekorációs elemek részeként a helyiség hangulatát is befolyásolhatja.

  A hagyományos fényforrások után a LED megjelenésével elértük azt a technikai fejlettségi szintet amelyben egy tervező, vagy iparművész már nem kell a fényforrások, hőizzók vagy fénycsövek formájához igazodjon, mivel az aprócska LED chipek szinte bármilyen alakzatban elhelyezhetőek így képzelete szabadon szárnyalhat ezáltal létrehozva olyan különleges egyedi formákat, amelyekre azelőtt nem volt lehetősége.

  Az üveg keretes LED panelek a modern világítástechnikai termékek fokozottan letisztult formatervezésű családjába tartoznak. Egyszerűségüket az áttetsző üveg perem emeli magasabb esztétikai szintre.

  Alkalmazhatóak bármilyen minimál-stílusú vagy modern lakberendezésű helység fényforrásaként, legyen az akár egy lakás valamelyik helyisége akár egy iroda, konferencia-, vagy előadóterem.

  A termék beépíthető álmennyezetekbe, legyenek azok akár kazettás akár gipszkarton mennyezetek, de alkalmazható bármilyen gipszkarton, OSB, vagy más anyagból készült dobozolásba, mind mennyezeten, mind oldalfalon, amennyiben a kiválasztott felület mögött van elegendő hely a fényforrás rugós fülének kapaszkodására, valamint a tápegység elhelyezésére.

  A termék teljes mérete a következő: átmérő 16 centiméter, vastagság 4 centiméter.

  A beépítéshez egy 12 centiméteres furatra van szükség és körülbelül 5 centiméter szabad helyre az álmennyezet mögött, a lámpatest vastagsága miatt, valamint a tápegység elhelyezése érdekében.

  A lámpatest külső tápegységet tartalmaz, amelyet csatlakozóval ellátott vezeték két össze a fő egységgel, ennek köszönhetően a tápegység már a furat elkészítése után rákapcsolható az elektromos hálózatra, míg a lámpatest utólag a felújítási munkálatok végeztével könnyedén, bonyolult elektromos szerelést nem igénylő módon behelyezhető.

  A lámpához tartozó tápegység (driver) a csomag tartalma, így vásárláskor nincs szükség külön meghajtó beszerzésére, mivel azt a gyári csomagolás már tartalmazza.

  A fényforrás elektromos fogyasztása 12 Watt leadott fényárama 840 Lumen, ebből adódóan a termék energiahatékonysága 70 watt/lumen. A belső SMD LED chipek eredő sugárzási szöge 120°, a kisugárzott fény színhőmérséklete hideg fehér, CRI értéke 80+.

  A termék burkolatának anyaga túlnyomó részben öntött alumínium amelyen részben megjelenik az üveg mint kiegészítő elem.

  A lámpa dimmerrel nem használható, tehát fényereje nem szabályozható.

  LED típus SMD
  Élettartam >20 000 óra
  Teljesítmény 12W
  Kiváltott fényforrás teljesítménye 40W
  Feszültség AC: 100-240V
  Frekvencia 50/60Hz
  Teljesítmény tényező >0.9
  Fény színe Hideg Fehér
  Színhőmérséklet 6000K
  Fényerő (Fényáram) 840 lm
  Színvisszaadási index (CRI) >80
  Sugárzási szög 120 °
  Anyag Öntött alumínium + Üveg
  Forma Kerek
  Szín Fehér + Átlátszó
  Szabályozható Nem
  Burkolat védelmi osztály IP20
  Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
  Szín stabilitás <6
  Kapcsolási ciklusok 15000
  Vastagság 40 mm
  Átmérő 160 mm
  Beépítési méret Ø120 mm
  Egyedi termékkód 4743
  Csoportkód VT-1202G
  Kiszerelés 1
  Súly 0,7
  Tárgy térfogat 0,003675
  Doboz térfogat 0,074052
  EAN kód 3800230622921
  Energia osztály A
  Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
  Gyártó V-TAC
  Garancia idő 2 év