Üveg keretes LED panel 12W, kör (4000K) -6279

  • Bruttó ár: 5.500 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:6279

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Süllyeszthető üvegkeresetes LED panel -12 Watt – Természetes fehér

Lakásaink, belső tereink fényforrásait nem csak a látáshoz szükséges fény előállítására használjuk, hiszen egy különleges-, vagy egy letisztult forma a belső dekorációs elemek részeként a helyiség hangulatát is befolyásolhatja.

A hagyományos izzós fényforrások után a LED megjelenésével elértük azt a technikai fejlettségi szintet amelyben egy tervező, vagy iparművész már nem kell a fényforrások formájához igazodjon, így képzelete szabadon szárnyalhat ezáltal létrehozva olyan különleges egyedi formákat, amelyekre azelőtt nem volt lehetősége.

Az üveg keretes LED panelek a modern világítástechnikai termékek fokozottan letisztult formatervezésű családjába tartoznak. Egyszerűségüket az áttetsző üveg perem emeli magasabb esztétikai szintre.

Alkalmazhatóak bármilyen minimál-stílusú vagy modern lakberendezésű helység fényforrásaként, legyen az akár egy lakás valamelyik helyisége akár egy iroda, konferencia-, vagy előadóterem.

A termék beépíthető álmennyezetekbe, legyenek azok akár kazettás akár gipszkarton mennyezetek, de alkalmazható bármilyen gipszkarton, OSB, vagy más anyagból készült dobozolásba, mind mennyezeten, mind oldalfalon, amennyiben a kiválasztott felület mögött van elegendő hely a fényforrás rugós fülének kapaszkodására, valamint a tápegység elhelyezésére.

A termék teljes mérete a következő: átmérő 16 centiméter, vastagság 4 centiméter.

A beépítéshez egy 12 centiméteres furatra van szükség és körülbelül 5 centiméter szabad helyre az álmennyezet mögött, a lámpatest vastagsága miatt, valamint a tápegység elhelyezése érdekében.

A lámpatest külső tápegységet tartalmaz, amelyet csatlakozóval ellátott vezeték két össze a fő egységgel, ennek köszönhetően a tápegység már a furat elkészítése után rákapcsolható az elektromos hálózatra, míg a lámpatest utólag a felújítási munkálatok végeztével könnyedén, bonyolult elektromos szerelést nem igénylő módon behelyezhető.

A lámpához tartozó tápegység (driver) a csomag tartalma, így vásárláskor nincs szükség külön meghajtó beszerzésére, mivel azt a gyári csomagolás már tartalmazza.

A fényforrás elektromos fogyasztása 12 Watt leadott fényárama 840 Lumen, ebből adódóan a termék energiahatékonysága 70 watt/lumen. A belső SMD LED chipek eredő sugárzási szöge 120°, a kisugárzott fény színhőmérséklete természetes fehér, CRI értéke 80+.

A termék burkolatának anyaga túlnyomó részben öntött alumínium amelyen részben megjelenik az üveg mint kiegészítő elem.

A lámpa dimmerrel nem használható, tehát fényereje nem szabályozható.

LED típus SMD
Élettartam >20 000 óra
Teljesítmény 12W
Kiváltott fényforrás teljesítménye 40W
Feszültség AC: 100-240V
Frekvencia 50/60Hz
Teljesítmény tényező >0.9
Fény színe Természetes fehér
Színhőmérséklet 4000K
Fényerő (Fényáram) 840 lm
Színvisszaadási index (CRI) >80
Sugárzási szög 120 °
Anyag Öntött alumínium + Üveg
Forma Kerek
Szín Fehér + Átlátszó
Szabályozható Nem
Burkolat védelmi osztály IP20
Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
Szín stabilitás <6
Kapcsolási ciklusok 15000
Vastagság 40 mm
Átmérő 160 mm
Beépítési méret Ø120 mm
Egyedi termékkód 6279
Csoportkód VT-1202G
Kiszerelés 1
Súly 0,565
Tárgy térfogat 0.00279
EAN kód 3800157615778
Energia osztály A
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó V-TAC
Garancia idő 2 év