Üveg keretes LED panel 12W, kör (3000K) -4744

 • Bruttó ár: 5.500 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:4744

 • Raktárkészlet:2 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab

  • Még nem kapott értékelést

  Süllyeszthető üvegkeresetes LED panel -12 Watt – Meleg fehér

  Lakásaink, belső tereink fényforrásait nem csak a látáshoz szükséges fény előállítására használjuk, hiszen egy különleges-, vagy egy letisztult forma a belső dekorációs elemek részeként a helyiség hangulatát is befolyásolhatja.

  A hagyományos izzós fényforrások után a LED megjelenésével elértük azt a technikai fejlettségi szintet amelyben egy tervező, vagy iparművész már nem kell a fényforrások klasszikus formájához igazodjon, így képzelete szabadon szárnyalhat ezáltal létrehozva olyan különleges egyedi formákat, amelyekre azelőtt nem volt lehetősége.

  Az üveg keretes LED panelek a modern világítástechnikai termékek fokozottan letisztult formatervezésű családjába tartoznak. Egyszerűségüket az áttetsző üveg perem emeli magasabb esztétikai szintre.

  Alkalmazhatóak bármilyen minimál-stílusú vagy modern lakberendezésű helység fényforrásaként, legyen az akár egy lakás valamelyik helyisége akár egy iroda, konferencia-, vagy előadóterem.

  A termék beépíthető álmennyezetekbe, legyenek azok akár kazettás akár gipszkarton mennyezetek, de alkalmazható bármilyen gipszkarton, OSB, vagy más anyagból készült dobozolásba, mind mennyezeten, mind oldalfalon, amennyiben a kiválasztott felület mögött van elegendő hely a fényforrás rugós fülének kapaszkodására, valamint a tápegység elhelyezésére.

  A termék teljes mérete a következő: átmérő 16 centiméter, vastagság 4 centiméter.

  A beépítéshez egy 12 centiméteres furatra van szükség és körülbelül 5 centiméter szabad helyre az álmennyezet mögött, a lámpatest vastagsága miatt, valamint a tápegység elhelyezése érdekében.

  A lámpatest külső tápegységet tartalmaz, amelyet csatlakozóval ellátott vezeték két össze a fő egységgel, ennek köszönhetően a tápegység már a furat elkészítése után rákapcsolható az elektromos hálózatra, míg a lámpatest utólag a felújítási munkálatok végeztével könnyedén, bonyolult elektromos szerelést nem igénylő módon behelyezhető.

  A lámpához tartozó tápegység (driver) a csomag tartalma, így vásárláskor nincs szükség külön meghajtó beszerzésére, mivel azt a gyári csomagolás már tartalmazza.

  A fényforrás elektromos fogyasztása 12 Watt leadott fényárama 840 Lumen, ebből adódóan a termék energiahatékonysága 70 watt/lumen. A belső SMD LED chipek eredő sugárzási szöge 120°, a kisugárzott fény színhőmérséklete meleg fehér, CRI értéke 80+.

  A termék burkolatának anyaga túlnyomó részben öntött alumínium amelyen részben megjelenik az üveg mint kiegészítő elem.

  A lámpa dimmerrel nem használható, tehát fényereje nem szabályozható.

  LED típus SMD
  Élettartam >20 000 óra
  Teljesítmény 12W
  Kiváltott fényforrás teljesítménye 40W
  Feszültség AC: 100-240V
  Frekvencia 50/60Hz
  Teljesítmény tényező >0.9
  Fény színe Meleg fehér
  Színhőmérséklet 2700K
  Fényerő (Fényáram) 840 lm
  Színvisszaadási index (CRI) >80
  Sugárzási szög 120 °
  Anyag Öntött alumínium + Üveg
  Forma Kerek
  Szín Fehér + Átlátszó
  Szabályozható Nem
  Burkolat védelmi osztály IP20
  Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
  Szín stabilitás <6
  Kapcsolási ciklusok 15000
  Vastagság 40 mm
  Átmérő 160 mm
  Beépítési méret Ø120 mm
  Egyedi termékkód 4744
  Csoportkód VT-1202G
  Kiszerelés 1
  Súly 0,75
  Tárgy térfogat 0,00216
  Doboz térfogat 0,074052
  EAN kód 3800230622938
  Energia osztály A
  Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
  Gyártó V-TAC
  Garancia idő 2 év