UFO lámpa váltható színhőmérséklettel, csillagos mintázatú 24W -7606

  • Bruttó ár: 5.500 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:7606

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Mennyezeti UFO lámpa, színhőmérséklet változtatási lehetőséggel (belső kapcsolós).

Sok esetben, a lámpatest felszerelése után döbbenünk rá, hogy a boltban kiválasztott színhőmérséklet lehet, hogy nem a legmegfelelőbb a használni kívánt helyiségben és ilyenkor általában két lehetőség jöhet csak szóba. Az egyik lehetőség, hogy elfogadjuk a kiválasztott színhőmérséklet akkor is ha az nem a legmegfelelőbb, a másik pedig, hogy a fáradságos munkával felszerelt, üzembe helyezett lámpát leszereljük és kicseréltetjük, vagy másikat vásárolunk.

A gyártók felismerték ezt a problémát és tervezőmérnökeik hoztak is megoldást a problémára. A változtatható színhőmérsékletű lámpák olyan beépített fényforrást tartalmaznak amelyekben kétféle színhőmérsékletű LED chipek kerültek beszerelésre. A belső fényforrás felváltva tartalmaz meleg fehér és hideg fehér LED chipeket.

A lámpatest fényének színhőmérséklete az üzembe helyezés alkalmával vagy a későbbiekben bármikor megváltoztatható, köszönhetően a bura alatt elhelyezett háromállapotú váltókapcsolónak. A lámpatest fényének színhőmérséklete a fali kapcsolóval nem változtatható, illetve fényerőszablyázásra nem alkalmas, de a búra eltávolításával láthatóvá válik a lámpatest belsejében elhelyezett tápegység amelyen látható a színhőmérséklet változtatásra beépített kapcsoló. A kapcsoló segítségével kiválasztható a legmegfelelőbb színhőmérséklet ami lehet meleg fehér 3000 Kelvin, természetes- vagy neutrális fehér 4000 Kelvin vagy hideg fehér 6400 Kelvin.

Köszönhetően a váltható színhőmérsékletnek, a lámpa alkalmas lehet akár üzleti terek világítótetteként alkalmazva például irodák, boltok fényforrásaként akár lakossági célú felhasználásra.

A lámpatest felszerelése előtt a burát el kell távolítani ezáltal láthatóvá válik a fém alap lemez amelyen előre kialakított furatok vannak a rögzítő csavarok számára.

A lámpatest burkolatának védettségi besorolása IP20 ami nem teszi lehetővé alkalmazását kültéren, illetve nedves környezetben. A termék méreteit tekintve átmérője 35 centiméter, vastagsága pedig csupán 5.5 centiméter, így a felszerelés helyén nem foglal el sokat a térből, alacsony belterű helyiségekben is ideális.

A fényforrás fényereje nem szabályozható, tehát dimmer-el nem használható.

A lámpatest opál-fehér burája csillag mintázatú amely működés közben érvényesül igazán.

A termékre a gyártó 2 év teljes körű cseregaranciát vállal.

LED típus SMD2835
Élettartam 20 000 óra
Teljesítmény 24W
Ledek száma 48 db
Feszültség AC 220-240V
Frekvencia 50Hz
Teljesítmény tényező >0.5
Fény színe Állítható: meleg-, natúr-, hideg fehér
Színhőmérséklet 3000K, 4000K, 6400K
Fényerő (Fényáram) 1440 lm
Színvisszaadási index - CRI >80
Sugárzási szög 120 °
Anyag Műanyag + fém
Forma Kerek
Szín Fehér (csillag mintázatú)
Típus Mennyezeti lámpa
Szabályozható Nem
Burkolat védelmi osztály IP20
Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
Szín stabilitás <6
Kapcsolási ciklusok 15000
Méret Ø350 x 55 mm
Egyedi termékkód 7606
Csoportkód VT-8424
Kiszerelés 1
EAN kód 3800157652216
Energia osztály A+
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó V-TAC
Garancia idő 2 év