UFO lámpa váltható színhőmérséklettel, csillagos mintázatú 24W -7606

 • Bruttó ár: 5.500 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:7606

 • Raktárkészlet:57 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab

  • Még nem kapott értékelést

  Mennyezeti UFO lámpa, színhőmérséklet változtatási lehetőséggel (belső kapcsolós).

  Sok esetben, a lámpatest felszerelése után döbbenünk rá, hogy a boltban kiválasztott színhőmérséklet lehet, hogy nem a legmegfelelőbb a használni kívánt helyiségben és ilyenkor általában két lehetőség jöhet csak szóba. Az egyik lehetőség, hogy elfogadjuk a kiválasztott színhőmérséklet akkor is ha az nem a legmegfelelőbb, a másik pedig, hogy a fáradságos munkával felszerelt, üzembe helyezett lámpát leszereljük és kicseréltetjük, vagy másikat vásárolunk.

  A gyártók felismerték ezt a problémát és tervezőmérnökeik hoztak is megoldást a problémára. A változtatható színhőmérsékletű lámpák olyan beépített fényforrást tartalmaznak amelyekben kétféle színhőmérsékletű LED chipek kerültek beszerelésre. A belső fényforrás felváltva tartalmaz meleg fehér és hideg fehér LED chipeket.

  A lámpatest fényének színhőmérséklete az üzembe helyezés alkalmával vagy a későbbiekben bármikor megváltoztatható, köszönhetően a bura alatt elhelyezett háromállapotú váltókapcsolónak. A lámpatest fényének színhőmérséklete a fali kapcsolóval nem változtatható, illetve fényerőszablyázásra nem alkalmas, de a búra eltávolításával láthatóvá válik a lámpatest belsejében elhelyezett tápegység amelyen látható a színhőmérséklet változtatásra beépített kapcsoló. A kapcsoló segítségével kiválasztható a legmegfelelőbb színhőmérséklet ami lehet meleg fehér 3000 Kelvin, természetes- vagy neutrális fehér 4000 Kelvin vagy hideg fehér 6400 Kelvin.

  Köszönhetően a váltható színhőmérsékletnek, a lámpa alkalmas lehet akár üzleti terek világítótetteként alkalmazva például irodák, boltok fényforrásaként akár lakossági célú felhasználásra.

  A lámpatest felszerelése előtt a burát el kell távolítani ezáltal láthatóvá válik a fém alap lemez amelyen előre kialakított furatok vannak a rögzítő csavarok számára.

  A lámpatest burkolatának védettségi besorolása IP20 ami nem teszi lehetővé alkalmazását kültéren, illetve nedves környezetben. A termék méreteit tekintve átmérője 35 centiméter, vastagsága pedig csupán 5.5 centiméter, így a felszerelés helyén nem foglal el sokat a térből, alacsony belterű helyiségekben is ideális.

  A fényforrás fényereje nem szabályozható, tehát dimmer-el nem használható.

  A lámpatest opál-fehér burája csillag mintázatú amely működés közben érvényesül igazán.

  A termékre a gyártó 2 év teljes körű cseregaranciát vállal.

  LED típus SMD2835
  Élettartam 20 000 óra
  Teljesítmény 24W
  Ledek száma 48 db
  Feszültség AC 220-240V
  Frekvencia 50Hz
  Teljesítmény tényező >0.5
  Fény színe Állítható: meleg-, natúr-, hideg fehér
  Színhőmérséklet 3000K, 4000K, 6400K
  Fényerő (Fényáram) 1440 lm
  Színvisszaadási index - CRI >80
  Sugárzási szög 120 °
  Anyag Műanyag + fém
  Forma Kerek
  Szín Fehér (csillag mintázatú)
  Típus Mennyezeti lámpa
  Szabályozható Nem
  Burkolat védelmi osztály IP20
  Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
  Szín stabilitás <6
  Kapcsolási ciklusok 15000
  Méret Ø350 x 55 mm
  Egyedi termékkód 7606
  Csoportkód VT-8424
  Kiszerelés 1
  EAN kód 3800157652216
  Energia osztály A+
  Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
  Gyártó V-TAC
  Garancia idő 2 év