Távirányítós mennyezeti lámpa, szabályozható 40W -14601

  • Bruttó ár: 13.900 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:14601

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Modern, színhőmérséklet szabályzós mennyezeti lámpa távirányítóval


Szeretne egy olyan lámpát, amelynek fényerejét az esti tévézés közben megváltoztathatja, akár a díványról is? Néha jó lenne egy lámpa a nappaliba amely a délutáni kártyapartihoz hideg fehér fényt ad, ezzel is segítve a koncentrációt? Mi lenne ha ez a lámpa az esti órákban egy laza borozgatással egybekötött beszélgetéshez már pihentető meleg fehér fényben pompázna?


A V-TAC új csillagos mintázatú, színhőmérséklet szabályzásra alkalmas, távirányítós lámpája rendelkezik a fentebb felsorolt tulajdonságokkal. Kiváló minőségű, elegáns mennyezeti lámpa amely a távirányító segítségével szabályozható és csillaghatású kerek lámpaburája harmonikus légkört teremt otthonában.


Egyszerű mégis elegáns, vonzó megjelenésű és praktikus.


Használhatja ezt a lámpát egy nappaliban, vagy akár egy konyhában, lehet a gyerekszoba fényforrása de akár egy irodában vagy üzlethelyiségben is megállja a helyét.


A lámpa infra távirányítójával bármikor be-, vagy kikapcsolhatja, megváltoztathatja a színhőmérsékletét ezáltal a nap bármely szakának megfelelő fényt ad. Ha ezt a fényforrást fővilágításként szeretné használni akkor állítson be magasabb fényerőt, ha viszont dekorációs fényre van szüksége akkor alacsonyabb fényerő lesz a nyerő. De ezt nem kell a vásárláskor eldöntenie, mivel a távirányító segítségével a fényerő bármikor megváltoztatható.


A távirányító lehetőséget ad még egy funkció használatára ami nem más mint az elalvásidőzítő. Az időzítő lehetővé teszi, hogy a lámpa egy maghatározott idő után automatikusan kikapcsoljon.


A távirányítónak nem tartozéka a két darab AAA típusú elem, amely a működéshez elengedhetetlen. Az elemeket külön kell megvásárolni.


A fényforrás 4000K színhőmérséklet esetén, teljes fényerőn használva 40Watt fogyasztású és leadott fényárama eléri a 2800 Lument, természetes (közép) fehér fénytől eltérő színhőmérséklet esetén alacsonyabb fogyasztású és fényárama is csökken. Meleg fehér (3000K), valamint hideg fehér (6400K) színhőmérséklet esetén a lámpa fényárama 1400 Lumen.


Színhőmérséklete változtatható 3000K, 4000K, 6400K. A beépített SMD LED fényforrások eredő sugárzási szöge 180°, a kisugárzott fény színvisszaadási indexe 80+.


A lámpa színhőmérséklete távirányító nélkül is megváltoztatható. Kapcsolja be a lámpát a fali kapcsoló segítségével. A fényforrás a legutóbb használt színhőmérséklettel fog bekapcsolni, majd kapcsolja le és gyorsan néhány másodpercen belül kapcsolja vissza és a fényforrás a következő színhőmérsékletre vált.


A lámpatest burkolata IP20 védettsége miatt csak beltérben, vízmentes helyen használható.


A lámpatest felületre történő rögzítéséhez először távolítsa el a burát, ezt a befőttes üvegek fedelének kibontásához hasonló csavaró mozdulattal elvégezheti. A bura alatt központi részen található a fényforrás tápegysége, valamint a távirányító vételére felkészített vezérlőegység, ezt veszik körbe a fényt adó SMD LED chipek. A LED chipek mellett a külső peremhez közel az alaplemezen találhatók a perforált csavarhelyek, ezeken a pontokon rögzíthető a lámpa a kívánt felületre, legyen az akár beton, akár gipszkarton vagy bármilyen más anyag.


LED típus SMD
Élettartam 20 000 óra
Teljesítmény Max. 40W
Feszültség AC 220-240V
Frekvencia 50Hz
Teljesítmény tényező >0.6
Fény színe Szabályozható CCT
Színhőmérséklet 3000K-4000K-6400K
Fényerő (Fényáram) (4000K) 2800 lm
Fényerő (Fényáram) (3000K, 6400K) 1400 lm
Színvisszaadási index - CRI >80
Sugárzási szög 180 °
Anyag Vas + PC
Forma Kerek
Szín Fehér
Típus Mennyezeti lámpa
Szabályozható fényerő Igen
Szabályozható színhőmérséklet Igen
Burkolat védelmi osztály IP20
Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
Kapcsolási ciklusok 15000
Távirányító Igen
Átmérő Ø 395mm
Egyedi termékkód 14601
Csoportkód VT-8403-N
Kiszerelés 1
EAN kód 3800157656573
Energia osztály A+
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó V-TAC
Garancia idő 2 év