Távirányítós mennyezeti lámpa CCT 60W (WIFI)-1498

  • Bruttó ár: 24.880 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:1498

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Smart mennyezeti lámpa távirányítóval és okos-telefonnal vezérelhető.

A világítási berendezések, Edisonon első lámpái óta folyamatosan és megállíthatatlanul fejlődnek. A LED fényforrás világítástechnikában történt robbanásszerű elterjedése óta, a legnagyobb innovációs fejlődés az okos-eszközök megjelenése és beépülése a mindennapi használatra tervezett tárgyainkba. A világítástechnikában már nem számít újdonságnak a távirányítóval történő vezérlés, de a mobilapplikációkkal vezérelhető mennyezeti lámpák még csak most bontogatják szárnyaikat.

A V-TAC is felismerte ezt az igényt és termékeinek folyamatos fejlődését mindig ügyfeleinek igényeihez szabja, így nem meglepő, hogy egyre több okos eszközzel vezérelhető világítástechnikai lámpát fejleszt és gyárt a felhasználók nagy örömére.

A gyártó a lámpatestet infra-távirányítóval hozza forgalomba, így lehetőséget biztosítva a használatára olyan esetekben is amikor nincs kéznél, táblagép vagy okos-telefon. A távirányító működéshez szükségei elemeket a csomag nem tartalmazza, azt külön kell megvásárolni.

A lámpatest a távirányító segítségével be-, illetve ki kapcsolható, fényereje és színhőmérséklete szabályozható, valamint beállítható az elalvásidőzítő. Az lámpa elalvásidőzítője a televízió készülékek elalvásidőzítőjéhez hasonlóan beállítható, hogy a programozott idő elteltével automatikusan kikapcsoljon.

Az SKU 1498 cikkszámú 60W teljesítményű mennyezeti lámpa, a V-TAC egyik közkedvelt lámpatestéjnek továbbfejlesztett változata. A fényforrás teljes fogyasztás mellett leadott fényárama 4200 Lumen, természetesen a fényerő csökkentésével a fogyasztás is csökken.

A lámpatest polikarbonát fényhomogenizáló burája apró színezőanyagmentes pontjain keresztül áthatoló tompítatlan fény igazi csillagdefektet hoz létre. A bura átlátszó gyűrűje, extra design elem ami könnyedén eltávolítható, így tisztítása könnyebb és mivel funkcionális szerepe nincs ezáltal lehetőség van a termék használatára ezen kiegészítő nélkül.

A lámpatest súlya közel 2.5Kg, átmérője 57mm, vastagsága viszont mindössze 70mm így alacsony belterű helységekben sem nyúlik be zavaróan a térbe.

A termék mennyezetre történő rögzítése, a csillagmintázatú búra eltávolítása után, néhány csavarral egyszerűen rögzíthető, elektromos hálózatba történő bekötése, három vezeték segítségével pillanatok alatt elvégezhető, alacsony fogyasztásának köszönhetően nincs szükség vezetékcserére.

A termék 2 év gyártói garanciával kerül forgalomba!

LED típus SMD
Élettartam 20 000 óra
Teljesítmény 60W
Feszültség AC: 175-265V
Frekvencia 50/60Hz
Teljesítmény tényező >0.5
Fény színe Szabályozható: meleg-, natúr-, hideg fehér
Fényerő (Fényáram) 4200 lm
Színvisszaadási index - CRI >80
Sugárzási szög 120 °
Anyag Műanyag, fém
Forma Kerek
Szín Fehér
Típus Felületi lámpatest
Szabályozható Igen
Burkolat védelmi osztály IP20
Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
Szín stabilitás <6
Kapcsolási ciklusok >15000
Méret 572.5 x 70 mm
Egyedi termékkód 1498
Csoportkód VT-5161
Kiszerelés 1
Súly 2,1
Tárgy térfogat 0,026912
EAN kód 3800157648813
Energia osztály A++
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó V-TAC
Garancia idő 2 év