Távirányító 4 zónás, mono (Mi-Light) -FUT007

 • Bruttó ár: 3.000 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:FUT007

 • Raktárkészlet:62 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab

  • Még nem kapott értékelést

  Mono csoport-távirányító egyszínű LED szalagokhoz.


  A termék csak távirányító, a teljes működéshez csoport vezérlőre vagy vezérlőkre van szükség, valamint tápegységre és LED szalagra.


  A kompatibilis vezérlők a dimmer csoportvezérlő és a színhőmérséklet szabályzásra is alkalmas CCT csoportvezérlő.


  A távirányító alkalmas 4 különálló csoport vagy ha úgy tetszik zóna vezérlésére. A vezérlők lehetnek dimmer csoportvezérlők, amelyek csak egyszínű LED szalag vezérlésére alkalmasak, vagy CCT csoportvezérlők amelyek fehér színű CCT LED szalagok esetén a fényerőszabályzás mellett színhőmérséklet szabályzásra is alkalmasak.


  A távirányító csomagolása nem tartalma elemet ezt külön szükséges megvásárolni hozzá. A működéshez 2 x AAA 1,5V elemre van szükség.


  A távirányítóval lehetőség van a következő funkciókra:

  • A LED szalagok egyidejü ki- és bekapcsolására
  • A LED szalagok csoportonkénti ki- és bekapcsolására
  • A LED szalagok fényerejének szabályozására
  • CCT LED szalagok színhőmérsékletének változtataására


  A Mi-Light vezérlői és távirányítói közkedvelt LED szalag vezérlők, igényes formai kivitelük és rádiófrekvenciás (RF) működésük miatt. A rádiófrekvenciás távirányító előnye az infrással szemben, hogy a vezérlő és a távirányító között nem kell optikai kapcsolatnak (ráláthatóságnak) lenni a működéshez. A rádiófrekvenciás vezérlőt elrejthetjük szekrényben, szekrény mögött vagy fölött, gipszkarton mögött, elektronikai kötődobozban


  A távirányító és a vezérlők első használata előtt társítani, vagy ha úgy tetszik programozni kell azokat.


  A távirányító a vásárlás pillanatában nincs társítva egyetlen vezérlővel sem, így azt első használat előtt társítani (programozni) kell.

  A társítás menete a következő:

  Helyezzen elemeket a távirányítóba. Csatlakoztasson a társítani kívánt vezérlőre egy LED szalagot, csatlakoztasson kikapcsolt tápegységet a vezérlőre, majd helyezze feszültség alá a vezérlőt és ezzel egy időben nyomja le és tartsa lenyomva a használni kívánt csatorna bekapcsológombját 3 másodpercig. A vezérlőre csatlakoztatott LED szalag háromszor fog villanni ha a társítás sikeres volt, amennyiben a villogás elmarad a társítás sikertelen volt és folyamatot meg kell ismételni.


  Esetenként szükségessé válhat bizonyos zónák felcserélése. Ha szeretnénk két zónát felcserélni azokat előbb le kell programozni a vezérlőről. Ez a logikai szétcsatlakoztatás vagy leprogramozás. A leprogramozás után a távirányító és a vezérlő újra társítható az általunk kívánt kiosztásban, az újratársítás menete megegyezik az előzőekben leírtakkal.

  A leprogramozás menete:

  Helyezzük feszültség alá a vezérlőt majd azonnal nyomjuk meg a szétválasztani kívánt csatorna bekapcsológombját egymás után ötször, ha a leprogramozás sikeres volt az adott csatorna LED szalagja tízet fog villanni. Amennyiben nem látunk villanásokat az azt jelenti, hogy a leprogramozási kísérlet nem volt sikeres, ebben az esetben áramtalanítsuk a vezérlőt, majd helyezzük újra feszültség alá és ismét próbáljuk meg ötször egymás után megnyomni a leprogramozni kívánt csatorna bekapcsológombját.


  Termék típus Távirányító
  Termék színe Fehér
  Vezérelhető csatornák száma 4 (MONO+CCT)
  Készenléti áramfelvétel <15uA
  Működési távolság max. 30m
  Kommunikációs mód RF (rádiófrekvencia)
  Frekvencia 2400-2483.5MHz
  Moduláció GFSK
  Elem 3V (2*AAA) - a csomag nem tartalmazza
  Kompatibilitás Mi-light Dimmer és CCT vezérlőkkel kompatibilis
  Méretek 110*53*21.5mm
  Egyedi termékkód ML016
  Gyártói azonosító FUT007
  EAN kód 4260503822509
  Gyártó Mi-light
  Garancia idő 1 év