Talajlámpa GU10 foglalattal, Kör alakú - 7515

 • Bruttó ár: 7.900 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:7515

 • Raktárkészlet:13 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab

  • Még nem kapott értékelést

  Talajlámpa, taposólámpa – GU10 foglalattal.

  A talajlámpák vagy más néven taposólámpák földbe süllyeszthető vízálló dekorációs világítótestek. Gyakran találkozhatunk járdaburkolatba süllyesztett fényforrásokkal közterületeken, szállodák bevezető útszakaszain vagy azok mentén, medencék környékén, de nagyszerű választás lehet egy kert, udvar vagy egy autóbejáró éjszakai díszítésére, illetve irányfénynek.

  A taposólámpák a földbe szúrható kültéri dekorációs világítások (reflektorok) elegáns változatai, habár földbe süllyeszthető lámpák iránya nem változtatható ezek mégis sokkal kedveltebb fényforrások, mint föld feletti változataik.

  A járófelületbe süllyeszthető lámpákkal szebeni követelmények, hogy jól bírják a taposást, tehát felületük kopásálló legyen a lencséjük megfelelő vastagságú, hogy egy cipőtalpba szorult kő se tudja megroppantani azt, valamint fontos hogy megfelelő szigetelésű (IP65 - IP68) burkolattal legyenek ellátva.

  Kerek, rozsdamentes felületű földbe süllyeszthető lámpa amelynek felső része bontható, amely lehetővé teszi, hogy beépítés után is egyszerűen elvégezhető legyen az izzó cseréje. A felületet négy imbusz csavar tartja amelyek bontása után a záró fedél és a védő üveg könnyen eltávolítható és elvégezhető a fényforrás cseréje.

  A lámpatest fényforrást nem tartalmaz azt külön szükséges megvásárolni és LED esetén nincs teljesítmény korlátozás, tehát a beszerezhető legnagyobb teljesítményű GU10 LED fényforrás is használható amennyiben azok magassága nem haladja meg a lámpatest belső méretét.

  A lámpatestbe használható bármilyen GU10 LED fényforrás legyen az fehér, színes vagy valamilyen SMART LED.

  A termék beépített betápláló vezetéket tartalmaz amely szakszerű kötésére vízálló tömszelencés kötődoboz (IP65 - IP68 terminal block) használata ajánlott.

  Fontos, hogy a termék beépítését és üzembe helyezését minden esetben szakember végezze. A nem megfelelően telepített lámpa akár áramütést is okozhat, valamint sok esetben a lakás védőáramkörét (FI-relé, áramvédő kapcsoló) időközönkénti véletlenszerű vagy állandó lekapcsolását okozhatja.

  Foglalat GU10
  Anyag Rozsdamentes acéll + Műanyag
  Szín Fémes - Csiszolt acél
  Típus Talajlámpa
  Szabályozható Fényforrástól függ
  Burkolat védelmi osztály IP65
  Méret Ø110 x 110 x 120 mm
  Egyedi termékkód 7515
  Csoportkód VT-7677
  Kiszerelés 1
  Súly 0,67
  Tárgy térfogat 0,00203125
  EAN kód 3800157617741
  Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
  Gyártó V-TAC
  Garancia idő 2 év