Színhőmérséklet szabályzós UFO lámpa távirányítóval 40W -1493

  • Bruttó ár: 12.600 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:1493

  • Raktárkészlet:0 darab

  • 5 pont / 4 értékelés

Távirányítóval vezérelhető mennyezeti lámpa.


A V-TAC Designer sorozatú mennyezeti lámpáinak egyik kiemelkedő tagja. Beépített kétféle színhőmérsékletű LED fényforrásainak és a hozzá tartozó vezérlőjének köszönhetően a lámpatest színhőmérséklete fokozatmentesen szabályozható a meleg fehértől a természetes fehéren át a hideg fehér színhőmérsékletig. A színhőmérséklet szabályzára a fejlesztők egy távirányítót is a rendelkezésünkre bocsátottak így a lámpa megvásárlásakor egy távirányítót is kapunk, amellyel a díványról, vagy kedvenc tévéfotelünkből szabályozhatjuk a hangulathoz legmegfelelőbb fényt.


Modern stílusú lámpa amely nem véletlenül kapta a Dimond fantázianevet, hiszen nem csak formájának de különleges tulajdonságainak köszönhetően méltán nevezhetjük a mennyezet ékszerének. A modern stílus, a csillagos mintázat, a távirányítós vezérelhetőség mellyel nem csak színhőmérsékletet de fényerőt is szabályozhatunk, mind olyan tulajdonságok amelyek egymásra épülve és egymást erősítve egyre magasabb kategóriai szintre emelik ezt a kiváló fényforrást.


A lámpatest átmérője 38cm, magassága, vagyis vastagsága pedig csupán 7cm.

A beépített minőségi LED SMD chipek és a búra kialakításának köszönhetően a lámpatestet elhagyó fény sugárzási szöge 120°.


A lámpatest nem csak esztétikus de energiahatékonysági szempontból is jól teljesít, hiszen a felvett energiából wattonként 70lumen fényáramot állít elő. A maximális fogyasztás 40W ami termeszesetesen maximális fényerő mellett érvényes és ilyenkor a leadott fényáram is eléri a 2800 Lumen-t. Természetesten a fényerő csökkentésével a fogyasztás is csökken.


Sok előnye mellett meg kell említenünk azt is hogy a lámpatest burkolati osztálya IP20 ami nem teszi lehetővé használatát nedves párás környezetben, így használata fürdőszobában vagy kültéren nem lehetséges.


A lámpatest mennyezetre történő rögzítésére a fedél eltávolítása után van lehetőség. A csavarhelyek a fém tartó alaplemezen kerültek kialakításra. Az európai 220-240Voltos elektromos hálózatba közvetlenül csatlakoztatható, nincs szükség külső tápegységre, mivel az már a gyártás során a lámpatest belsejében került elhelyezésre, ugyanúgy mint a távirányító fogadására alkalma vezérlőegység.


Kiváló ár-érték arány jellemzi, mely minőségi anyagokkal társul, amelyről tanúskodik a 2 év gyártói cseregarancia is.


LED típus SMD
Élettartam 20 000 óra
Teljesítmény 40W
Feszültség AC: 175-265V
Frekvencia 50Hz
Fény színe Szabályozható CCT
Színhőmérséklet 3000K-4000K-6400K
Fényerő (Fényáram) 2800 lm
Színvisszaadási index - CRI >80
Sugárzási szög 120 °
Anyag Fém alap, Műanyag bura
Forma Gyémánt formájú szélekkel (sokszög)
Szín Fehér
Típus Mennyezeti lámpa
Szabályozható fényerő Igen
Szabályozható színhőmérséklet Igen
Burkolat védelmi osztály IP20
Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
Kapcsolási ciklusok 15000
Távirányító Igen
Átmérő Ø 388,5mm
Magasság 70mm
Egyedi termékkód 1493
Csoportkód VT-8404
Kiszerelés 1
EAN kód 3800157648769
Energia osztály A+
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó V-TAC
Garancia idő 2 év