Színhőmérséklet szabályzós lámpa RF távirányítóval 50W -LC811A-BK-S

  • Bruttó ár: 37.800 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:LC811A-BK-S

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Mennyezeti lámpa RF távirányítóval – 50W – 3600 Lumen

Napjainkban egyre nagyobb az igény a távirányítós lámpákra, nem véletlenül, hiszen egy távirányítós fényforrás akár a fotelben ülve is be-, vagy kikapcsolható, vagy fényereje megváltoztatható.

A távirányítós lámpák általában, így ez is a fényerő változtatás mellett egy viszonylag új de jól ismert funkcióval is rendelkeznek, ez pedig nem más mint a színhőmérséklet szabályozhatóság.

A fényforrás egy előre programozott kis fogyasztású alacsony fényáramú funkciót is tartalmaz, amely éjszakai mód néven ismert.

A NEDES LC811A-BK-S cikkszámmal gyártott mennyezeti fényforrása nem csak ezt a kezelhetőséget nyújtja, de egyszerű mégis stílusos külsővel ajándékozza meg a használóját.

A lámpatest fehér buráját fekete díszítő perem övezi, amely lehetővé teszi használatát modern környezetekben is. Használható nappalikban, hálószobákban, konyhákban de akár kereskedelmi létesítményekben is.

A lámpatest burkolata IP20 ezért fürdőszobában vagy más magas páratartalmú helységekben, illetve nedves, vizes ipari környezetben történő alkalmazása nem lehetséges.

A lámpatest beépített színhőmérséklet-, és fényerő szabályozható fényforrást tartalmaz. A színhőmérséklet a sárgás meleg fehértől a kékes hideg fehér fényig fokozatmentesen változtatható.

Leadott fényáram 3600 Lumen (maximális teljesítmény esetén).

A csomagolásban a gyártó elhelyezi a lámpához szükséges távirányítót is, azonban ez elemek nélkül érkezik, ezért a lámpa vásárlásakor nem szabad megfeledkezni azok beszerzéséről.

A távirányító modern RF csoporttávirányító, amelyet első használatbavételkor társítani szükséges a lámpával, vagy lámpákkal. Egyetlen távirányító több lámpa vagy több csoport vezérlésére alkalmas.

LED típus SMD
Élettartam 30 000 óra
Teljesítmény 50W
Feszültség AC 176 - 264V
Frekvencia 50Hz
Fény színe Szabályozható CCT
Színhőmérséklet 2700K-6400K
Fényerő (Fényáram) 3600 lm
Színvisszaadási index - CRI >80
Sugárzási szög 120 °
Anyag Fém alap, polikarbonát bura
Forma Négyzet
Szín Fehér bura, fekete keret
Típus Mennyezeti lámpa
Szabályozható fényerő Igen
Szabályozható színhőmérséklet Igen
Burkolat védelmi osztály IP20
Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
Kapcsolási ciklusok 25000
Távirányító Igen
Szélesség 430 mm
Hosszúság 430 mm
Magasság 96 mm
Egyedi termékkód LC811A-BK-S
Gyártói cikkszám LC811A/BK/S
EAN kód 8585040904713
Energia osztály A
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó NEDES
Garancia idő 3 év