Szabályozható mennyezeti lámpa távirányítóval, 50W -LC801L

  • Bruttó ár: 26.550 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:LC801L

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Fehér lámpa, vékony díszítő króm csíkkal

Időtlen, letisztult formatervezésű mennyezeti lámpa, amely jellegzetes de ne hivalkodó ám mégis stílusos és illik a legtöbb modern lakberendezési tárgyhoz

Egyedi megjelenést és fényhatást biztosít amelyet a keret áttetsző mivolta miatt, nem csak közvetlenül lefelé sugározz, hanem oldalirányban is, ezáltal más lámpákkal ellentétben ennek a lámpának a használata esetén a mennyezet sem marad sötét.

A lámpa rendelkezik távirányítóval, amely kompatibilis az a gyártó LC8 termékcsaládjának bármelyik tagjával, így azokkal is párosítható ennek köszönhetően ha több azonos lámpát szeretnénk egy helyiségben használni, azokat akár egyetlen távirányítóval is vezérelhetjük (maximum 3 zónát). Egy zónába (csoportba) több lámpatestet is csoportosíthatunk.

A távirányítóval lehetőség van a be-, valamint kikapcsoláson túl a fény erejének, valamint a színhőmérsékletnek a megváltoztatására is. A távirányító működéséhez elengedhetetlen két darab AAA típusú elem nem tartozék.

Az lámpa programozott funkciói között megtalálhatjuk az éjszakai módot, amely akkor praktikus, ha a használni kívánt helyiség egy gyerekszoba, hiszen a 3 Watt teljesítményű üzemmód halvány fényt biztosít.

A termék teljesítménye 50W ez maximális fényerő esetén értendő, ilyenkor a leadott fényáram 3600 Lumen. Amennyiben a fényerőt csökkentjük akkor azzal közel arányosan a fogyasztás is csökken.

A lámpa belsejében elhelyezett SMD LED chipek kisugárzott fényét az opál-fehér bura homogenizálja így az eredő fény foltmentes, egységes eloszlású.

A lámpához tartozik egy szerelősín, amely két csavarral rögzíthető a kívánt mennyezetre, majd a felszerelt sínre egy csavaró mozdulattal rögzíthető a fényforrás.

LED típus SMD
Élettartam 30 000 óra
Teljesítmény 50W
Feszültség AC 176 - 264V
Frekvencia 50Hz
Fény színe Szabályozható CCT
Színhőmérséklet 2700K-4000K-6500K
Fényerő (Fényáram) 3600 lm
Színvisszaadási index - CRI >80
Sugárzási szög 120 °
Anyag Fém alap, Műanyag bura
Forma Kerek
Szín Opál bura
Típus Mennyezeti lámpa
Szabályozható fényerő Igen
Szabályozható színhőmérséklet Igen
Burkolat védelmi osztály IP20
Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
Kapcsolási ciklusok 25000
Távirányító Igen
Átmérő Ø440 mm
Magasság 115 mm
Egyedi termékkód LC801L
Gyártói cikkszám LC801L
EAN kód 8585040905383
Energia osztály A
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó NEDES
Garancia idő 3 év