Süllyeszthető mozgásérzékelő 360° -5091

  • Bruttó ár: 3.000 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:5091

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Süllyeszthető passzív infravörös mozgásérzékelő világításhoz, szellőztetőventilátorokhoz.

A PIR (infravörös) mozgásérzékelő tulajdonsága, hogy automatikusan bekapcsolja a fényt ha mozgó objektumot érzékel és az utolsó érzékeléstől számított meghatározott idő után kikapcsolja azt. Ezzel az eszközzel hatékonyan szabályozza a lakás világítását olyan területeken ahol csak áthaladó forgalom esetén van szükség fényre, mint pl. folyosó, gardrób vagy a garázs.

Az senzor az érzékelés pillanatában bekapcsol majd ha nem észlel mozgást a beállított idő után automatikusan kikapcsolja a fényt.

Mozgásérzékelő 360° érzékelési szöggel, maximális érzékelési távolság 6 méter. A beépített állítható időzítő lehetőséget biztosít, hogy 10 másodperc - 15 perc között szabályozható legyen a rákapcsolt fényforrás működési ideje.

Az eszköz tartalmaz egy szürkületi fényérzékelőt is amelynek segítségével 3-2000 lux között beállítható, hogy a mozgásérzékelő milyen minimális fény esetén lépjen működésbe, ezáltal kizárható a nappali időszakban elegendő természetes fény esetén történő bekapcsolása.

Nagy teljesítményű stabil működésű süllyeszthető mozgásérzékelő amely kényelmet ad és javítja az otthoni biztonságot, könnyen felszerelhető és csatlakoztatható a lámpatestekhez, falikarokhoz, mennyezeti, valamint süllyesztett spot lámpákhoz, reflektorokhoz. A mozgásérzékelő kompatibilis a LED lámpákkal / izzókkal.

A mozgásérzékelő nem csak fényforrások automata be-, illetve kikapcsolására használható, de a szenzor segítségével szabályozható akár egy szellőztető ventilátor működése is, a megadott teljesítményig.

A termék fehér színe jól illeszkedik a mennyezetek fehér vagy más világos színéhez, ezáltal szinte észrevétlenül elhelyezhető bármilyen gipszkarton-, vagy kazettás mennyezetben. A mozgásérzékelő Fresnel lencséje minőségi anyagból készült így annak fényáteresztő tulajdonsága hosszú idő elteltével sem csökken, ennek köszönhetően a termék érzékenysége nem csökken az idő múlásával.

Élettartam >20 000 óra
Feszültség AC: 220-240V
Frekvencia 50/60Hz
Anyag Műanyag
Szín Fehér
Szenzor típus Infravörös
Érzékelési hatótávolság Max. 8 méter
Érzékelési távolság Max.6m (<24º C)
Érzékelési sebesség 0.6 - 1.5m/s
Késleltetés Min. 10mp±3mp. Max. 10perc±2perc
Névleges teher LED esetén max. 300W
Környező Fény <3-2000LUX Állítható
Burkolat védelmi osztály IP20
Méret 76.5 x 61.5 x 76 mm
Egyedi termékkód 5091
Csoportkód VT-8030
Kiszerelés 1
Súly 0,13
Tárgy térfogat 0,00068
EAN kód 3800157609227
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó V-TAC
Garancia idő 2 év