Süllyeszthető mozgásérzékelő 360° -5091

 • Bruttó ár: 3.450 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:5091

 • Raktárkészlet:2 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab

  • Még nem kapott értékelést

  Süllyeszthető passzív infravörös mozgásérzékelő világításhoz, szellőztetőventilátorokhoz.

  A PIR (infravörös) mozgásérzékelő tulajdonsága, hogy automatikusan bekapcsolja a fényt ha mozgó objektumot érzékel és az utolsó érzékeléstől számított meghatározott idő után kikapcsolja azt. Ezzel az eszközzel hatékonyan szabályozza a lakás világítását olyan területeken ahol csak áthaladó forgalom esetén van szükség fényre, mint pl. folyosó, gardrób vagy a garázs.

  Az senzor az érzékelés pillanatában bekapcsol majd ha nem észlel mozgást a beállított idő után automatikusan kikapcsolja a fényt.

  Mozgásérzékelő 360° érzékelési szöggel, maximális érzékelési távolság 6 méter. A beépített állítható időzítő lehetőséget biztosít, hogy 10 másodperc - 15 perc között szabályozható legyen a rákapcsolt fényforrás működési ideje.

  Az eszköz tartalmaz egy szürkületi fényérzékelőt is amelynek segítségével 3-2000 lux között beállítható, hogy a mozgásérzékelő milyen minimális fény esetén lépjen működésbe, ezáltal kizárható a nappali időszakban elegendő természetes fény esetén történő bekapcsolása.

  Nagy teljesítményű stabil működésű süllyeszthető mozgásérzékelő amely kényelmet ad és javítja az otthoni biztonságot, könnyen felszerelhető és csatlakoztatható a lámpatestekhez, falikarokhoz, mennyezeti, valamint süllyesztett spot lámpákhoz, reflektorokhoz. A mozgásérzékelő kompatibilis a LED lámpákkal / izzókkal.

  A mozgásérzékelő nem csak fényforrások automata be-, illetve kikapcsolására használható, de a szenzor segítségével szabályozható akár egy szellőztető ventilátor működése is, a megadott teljesítményig.

  A termék fehér színe jól illeszkedik a mennyezetek fehér vagy más világos színéhez, ezáltal szinte észrevétlenül elhelyezhető bármilyen gipszkarton-, vagy kazettás mennyezetben. A mozgásérzékelő Fresnel lencséje minőségi anyagból készült így annak fényáteresztő tulajdonsága hosszú idő elteltével sem csökken, ennek köszönhetően a termék érzékenysége nem csökken az idő múlásával.

  Élettartam >20 000 óra
  Feszültség AC: 220-240V
  Frekvencia 50/60Hz
  Anyag Műanyag
  Szín Fehér
  Szenzor típus Infravörös
  Érzékelési hatótávolság Max. 8 méter
  Érzékelési távolság Max.6m (<24º C)
  Érzékelési sebesség 0.6 - 1.5m/s
  Késleltetés Min. 10mp±3mp. Max. 10perc±2perc
  Névleges teher LED esetén max. 300W
  Környező Fény <3-2000LUX Állítható
  Burkolat védelmi osztály IP20
  Méret 76.5 x 61.5 x 76 mm
  Egyedi termékkód 5091
  Csoportkód VT-8030
  Kiszerelés 1
  Súly 0,13
  Tárgy térfogat 0,00068
  EAN kód 3800157609227
  Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
  Gyártó V-TAC
  Garancia idő 2 év