Spot keret, négyzet alakú, dönthető, szatén -3473

 • Bruttó ár: 780 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:3473

 • Raktárkészlet:46 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab

  • Még nem kapott értékelést

  Süllyeszthető fémes szálcsiszolt-szatén színű, négyzet alakú GU10, dönthető spot keret.

  Fémből készült elegáns megjelenésű süllyeszthető fehér színű kerek, fix spot keret.

  Beépíthető gipszkarton vagy OSB álmennyezetbe, falba esetleg bútorba. A rögzítést két rugós kampó segíti. A beépíteni kívánt felületbe a termék adatlapján megjelölt beépítési furat méretének megfelelő lyukat kell fúrni, vagy vágni. A beépítéshez a felület mögött a felhasználni kívánt fényforrás, illetve fényforrás csatlakozó méretének függvényében szükséges körülbelül 8 cm belső mélység. Kedvelt fényforrás tartozék. Formája, elegáns megjelenése és a spot világítás egyre nagyobb térhódításának köszönhetően, a legkeresettebb termékek egyike.

  A csomag nem tartalmaz sem fényforrást sem fényforrás foglalatot. A felhasználható fényforrás teljesítménye LED esetén nincs korlátozva.

  A keretbe a fényforrást szemből kell behelyezni, majd a rögzítő gyűrű segítségével biztosítani. A spot kerettel kompatibilis, felhasználható fényforrások az MR16, illetve GU10 fejeléssel gyártott PAR16 típusú 12V és 230V változatok.

  A beépíthető-keret nem nyújt extra védelmet a fényforrásnak ezért a felhasználni kívánt izzó vagy LED lámpa védettségi szintje határozza meg a felhasználhatóságát. Fürdőszobai és kültéri használatra nem alkalmas.

  Foglalat GU10
  Anyag Alumínium
  Forma Négyzet alakú
  Szín Szatén Nikkel
  Egyedi termékkód 3473
  Csoportkód VT-7227
  Kiszerelés 1
  Tárgy térfogat 0,00061875
  Doboz térfogat 0,0555
  EAN kód 3800157605922
  Gyártó V-TAC
  Garancia idő 2 év