Spot keret, négyzet alakú, dönthető, fehér -3590

  • Bruttó ár: 800 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:3590

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Billenthető fehér színű, beépíthető spot lámpakeret

Örök klasszikus a gipszkartonba süllyeszthető spot lámpa, amely számtalan lakás kiegészítő-, illetve fő fényforrása. A spot lámpakeretek egyszerűen beépíthetőek, gipszkarton vagy más lemezből készült mennyezetekbe, dobozolásokba, falakba.

Négyzet formájú lámpakeret amelynek beszereléshez egy könnyen kialakítható furatra van szükség. A keret rögzítését a két oldalán található rugós tartó fül segíti, beszerelése egyszerű, gyorsan elvégezhető.

Felhasználható fővilágításként vagy csilláros, LED paneles fővilágítás mellett, dekorációs vagy hangulatfény kialakításához. Amennyiben fővilágításként szeretné használni akkor LED fényforrásaink közül a nagyobb, 10Wattos típusokat ajánljuk, ha pedig dekorációs célra szeretné használni akkor választhatja a kisebb teljesítményű 3Wattos változatokat, akár meleg-, neutrális-, vagy hideg fehér fénnyel.

Köszönhetően dönthető (billenthető) funkciójának, a fény iránya egy maghatározott szögben változtatható.

A spot keret foglatot nem tartalmaz, azt külön szükséges beszerezni.

A beépíthető-keret nem nyújt extra védelmet a fényforrásnak emiatt a felhasználni kívánt izzó vagy LED fényforrás védettségi szintje határozza meg a felhasználhatóságát. Nem alkalmas kültéri alkalmazásra és olyan helyeken történő használatra ahol magas a páratartalom.

Foglalat GU10
Anyag Alumínium
Forma Négyzet alakú
Szín Fehér
Méret 82 x 82 x 22 mm
Beépítési méret Ø74 mm
Egyedi termékkód 3590
Csoportkód VT-779
Kiszerelés 1
Tárgy térfogat 0,09
EAN kód 3800157607193
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó V-TAC
Garancia idő 2 év