Spot keret, négyzet alakú, dönthető, arany -8581

 • Bruttó ár: 850 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:8581

 • Raktárkészlet:15 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab

  • Még nem kapott értékelést

  Süllyeszthető, arany színű, billenthető (dönthető) spot lámpakeret.

  A spot keretek és velük a spot világítási rendszerek a megjelenésük óta kedvelt kiegészítői mind a lakossági, mind az üzleti, irodai világítási kialakítástoknak. Méltán oly kedvelt termékek, hiszen a forma és szín megfelelő megválasztásával esztétikailag kiemelhetőek, láthatóvá tehetőek a mennyezet fényforrásai, vagy akár észrevétlenül beilleszthető a környezetbe, szinte láthatatlanná téve azt az inaktív időszakban.

  Letisztult egyszerű forma, mégis oly elegáns oly divatos, köszönhetően az egyedi sötét-arany színének.

  Mivel a keret nem tartalmaz beépített fényforrást, tehát nem egy gyárilag egybeépített lámpatestről van szó így a fényforrás kiválasztásakor, lehetőség nyílik, nem csak a színhőmérséklet de a fényerő, valamint a sugárzási szög is megválasztására is, de ha úgy tetszik akár színes vagy SMART izzóval is használható.

  A keret használható bármilyen szabványos PAR16 típusú fényforrással, ezek lehetnek akár GU10 akár MR16 fejelésűek, mivel a kerethez nem tartozik foglalat így a fényforrás típusának kiválasztása után ezeket is szükséges beszerezni. Mindkét fentebb említett fényforrás a spot lámpák gyakori fényforrása és ezek egyik közös tulajdonsága a nyalábszerű kisugárzott fény, amely lehetőséget ad arra, hogy a helyiség egyes lámpáival csak bizonyos tárgyakat világítsunk meg.

  A fény irányíthatóságának, tehát a lámpa megfelelő sugárzási irányának beállításához a szpot keret billenthetősége is segítségünkre lehet. A billenthető keret kis sugárzási szögű fényforrással használva kiemelő fényként is alkalmazható, megvilágíthatunk vele egy festményt vagy egy dísztárgyat.

  A spot keret fényforrás és fényforrás-foglalat nélkül kerül értékesítésre, ezeket külön szükséges megvásárolni. Kompatibilis fényforrások a PAR16 típusú izzók, illetve LED fényforrások, például GU10, GU5.3, MR16 fejelésű termékek.

  Anyag Öntött fém
  Forma Négyzet
  Burkolat védelmi osztály IP20
  Méret 82 x 22 mm
  Beépítési méret Ø74 mm
  Egyedi termékkód 8581
  Csoportkód VT-779SQ
  Kiszerelés 1
  Súly 0,123
  Tárgy térfogat 0,00035
  EAN kód 3800157651868
  Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
  Gyártó V-TAC
  Garancia idő 3 év