Spot keret, dönthető, fehér színű -3472

 • Bruttó ár: 790 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:3472

 • Raktárkészlet:22 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab

  • Még nem kapott értékelést

  Süllyeszthető spot lámpakeret, billenthető, fehér színű, négyzet forma, fényforrás nélkül.


  A lámpatest anyaga préselt acél, amelyet fehér por-festett bevonat véd a korrózió ellen. A letisztult forma és a fehér szín jól harmonizálhat a mennyezet világos színeivel vagy kiemelkedhet egy sötét környezetből.


  A spot lámpák egyedi elrendezésével dizájnos belső terek alakíthatóak ki. A fényforrások teljesítményének és formai elrendezésnek függvényében kialakítható fővilágítás, dekorációs vagy hangulatfény esetleg háttérvilágítás. Spot lámpákkal megvilágíthatunk polcokat, vagy akár gipszkarton falfülkéket is a kívánt színhőmérsékletű fénnyel.


  A lámpakeret beszereléséhez szükséges furat mérete 75 milliméter. A keretet a két oldalán található rugós tartó rögzíti, ennek köszönhetően beszerelése is egyszerű, pillanatok alatt elvégezhető.


  A lámpatest fényforrás és foglalat nélkül kerül értékesítésre. A kiválasztott fényforrás csatlakozási felületének megfelelően kell a foglalatot kiválasztani.


  Ezt a fehér lámpakeretet úgy tervezték hogy, hogy kompatibilis legyen a PAR16 (GU10, MR16) izzókkal, illetve LED fényforrásokkal. Ha LED fényforrást választ, annak vásárlási ára kicsit magasabb lehet mint a halogén fényforrásoké, de élettartama sokkal hosszabb, ezáltal hosszabb ideig használhatja és sokkal kevesebb energiát igényelnek azonos fényáram előállításához, amely közép- és hosszú távon jelentős villamos energia megtakarítást eredményezhet.


  Kompatibilis fényforrás PAR16 (MR16, GU5.3, GU10)
  Anyag Alumínium
  Forma Négyzet alakú
  Szín Fehér
  Egyedi termékkód 3472
  Csoportkód VT-7227
  Kiszerelés 1
  Tárgy térfogat 0,00061875
  Doboz térfogat 0,0555
  EAN kód 3800157605915
  Gyártó V-TAC
  Garancia idő 2 év