Spot keret

A gipszkarton falak és mennyezetek térhódításával egyre népszerűbbek a beépíthető, süllyeszthető lámpatestek. A spot lámpák általában három részegységből tevődnek össze amelyek külön megvásárolhatóak, ezek a spot keret, a fényforrás és a fényforrás foglalat. Ebben a kategóriában megtalálhatja a spot lámpákhoz szükséges kereteket.

A süllyeszthető spot keretek a hagyományos 5 cm-es átmérőjű PAR16 típusú fényforrásokkal kompatibilisek!
Spot keret, dönthető, fehér színű -3472

Süllyeszthető spot lámpakeret, billenthető, fehér színű, négyzet forma, fényforrás nélkül.

A lámpatest anyaga préselt acél, amelyet fehér por-festett bevonat véd a korrózió ellen. A letisztult forma és a fehér szín jól harmonizálhat a mennyezet világos színeivel vagy kiemelkedhet egy sötét környezetből.

A spot lámpák egyedi elrendezésével dizájnos belső terek alakíthatóak ki. A fényforrások teljesítményének és formai elrendezésnek függvényében kialakítható fővilágítás, dekorációs vagy hangulatfény esetleg háttérvilágítás. Spot lámpákkal megvilágíthatunk polcokat, vagy akár gipszkarton falfülkéket is a kívánt színhőmérsékletű fénnyel.

A lámpakeret beszereléséhez szükséges furat mérete 75 milliméter. A keretet a két oldalán található rugós tartó rögzíti, ennek köszönhetően beszerelése is egyszerű, pillanatok alatt elvégezhető.

A lámpatest fényforrás és foglalat nélkül kerül értékesítésre. A kiválasztott fényforrás csatlakozási felületének megfelelően kell a foglalatot kiválasztani.

Ezt a fehér lámpakeretet úgy tervezték hogy, hogy kompatibilis legyen a PAR16 (GU10, MR16) izzókkal, illetve LED fényforrásokkal. Ha LED fényforrást választ, annak vásárlási ára kicsit magasabb lehet mint a halogén fényforrásoké, de élettartama sokkal hosszabb, ezáltal hosszabb ideig használhatja és sokkal kevesebb energiát igényelnek azonos fényáram előállításához, amely közép- és hosszú távon jelentős villamos energia megtakarítást eredményezhet.

Foglalat GU10 Anyag Alumínium Forma Négyzet alakú Szín Fehér Egyedi termékkód 3472 Csoportkód VT-7227 Kiszerelés 1 Tárgy térfogat 0,00061875 Doboz térfogat 0,0555 EAN kód 3800157605915 Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3472
Mennyiség
48

600 Ft

Spot keret, dönthető, króm színű -3592

Spot lámpakeret, süllyeszthető, billenthető, króm színű.

Spot lámpakeret amely használható gipszkarton vagy kazettás álmennyezetbe süllyesztve, de akár gipszkarton dobozolásokba vagy más gipszkartonból készült lakásdekorációs elembe is beépíthető.

Négyzet formájú lámpakeret amelynek beszereléshez egy 75 milliméter átmérőjű furatra van szükség. A keret rögzítését a két oldalán található rugós tartó fül segíti, beszerelése egyszerű, gyorsan elvégezhető.

Felhasználható fővilágításként vagy csilláros, LED paneles fővilágítás mellett, dekorációs vagy hangulatfény kialakításához. Amennyiben fővilágításként szeretné használni akkor LED fényforrásaink közül a nagyobb, 10Wattos típusokat ajánljuk, ha pedig dekorációs célra szeretné használni akkor választhatja a kisebb teljesítményű 3Wattos változatokat, akár meleg-, neutrális-, vagy hideg fehér fénnyel.

Köszönhetően dönthető (billenthető) funkciójának, a fény iránya egy maghatározott szögben változtatható.

A lámpatest foglalatot nem tartalmaz, azt a kiválasztott fényforrás függvényében (annak fejelésétől függően) külön kell megvásárolni.

Foglalat GU10 Anyag Alumínium Forma Négyzet alakú Szín Króm Méret 82 x 82 x 22 mm Beépítési méret Ø74 mm Egyedi termékkód 3592 Csoportkód VT-779 Kiszerelés 1 Tárgy térfogat 0,09 EAN kód 3800157607216 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3592
Mennyiség
36

700 Ft

Spot keret, dönthető, szál-csiszolt alumínium -3600

Süllyeszthető kerek formájú billenthető (dönthető) spot lámpakeret.

A spot keretek és velük a spot világítási rendszerek a megjelenésük óta kedvelt kiegészítői mind a lakossági, mind az üzleti, irodai világítási kialakítástoknak. Méltán oly kedvelt termékek, hiszen a forma és szín megfelelő megválasztásával kiemelhetjük, láthatóvá tehetjük a mennyezet fényforrásait, vagy beleolvaszthatjuk a környezetbe, szinte elrejthetjük azt.

Letisztult egyszerű forma, mégis oly elegáns oly divatos, szinte már futurisztikus, köszönhetően az alumínium szál-csiszolt textúrájának.

A spot keret beépítéséhez szükséges furat átmérője 75 milliméter, a keret külső átmérője 95 milliméter.

A spot keret fényforrás és fényforrás-foglalat nélkül kerül értékesítésre, ezeket külön szükséges megvásárolni. Kompatibilis fényforrások a PAR16 típusú izzók, illetve LED fényforrások, például GU10, GU5.3, MR16 fejelésű termékek.

Foglalat GU10 Anyag Alumínium Forma Kerek Szín Alumínium Keret Burkolat védelmi osztály IP20 Szélesség 25 mm Átmérő 91 mm Beépítési méret Ø75 mm Egyedi termékkód 3600 Csoportkód VT-782 Kiszerelés 1 EAN kód 3800157607292 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3600
Mennyiség
3

700 Ft

Spot keret, kör alakú, dönthető, fehér -3587

Kerek, fehér színű spot lámpakeret.

Fehér színű beépíthető lámpakeret MR16-os GU5.3 és GU10 izzókhoz, illetve LED fényforrásokhoz. A lámpatest foglatot nem tartalmaz ezt külön szükséges megvásárolni hozzá.

A megfelelő méretű furat kialakítása után a spot keret könnyedén beépíthető gipszkarton álmennyezetekbe, illetve gipszkarton dobozolásokba. Fontos hogy a gipszkarton mögött legyen egy minimum 7-8 cm távolság az izzó és a foglalat számára. A lámpatest belső egysége dönthető ezáltal a fényforrás iránya bármikor módosítható.

Széles sugárzási szögű spot lámpák használatával kialakítható fővilágítás, illetve kis sugárzási szögű fényforrásokkal pontszerű kiemelőfényt biztosíthatunk egy polc díszének egy vázának, vagy egy fali függesztett képnek.

A termék kizárólag beltéri használatra ajánlott.

Foglalat GU10 Anyag Alumínium Forma Kerek Szín Fehér Szélesség 25 mm Átmérő 82 mm Beépítési méret Ø74 mm Egyedi termékkód 3587 Csoportkód VT-779 Kiszerelés 1 Tárgy térfogat 0,09 EAN kód 3800157607162 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3587
Mennyiség
12

600 Ft

Spot keret, kör alakú, dönthető, króm -3589

Dönthető (billenthető) kerek spot keret,fényezett króm felülettel.

Süllyeszthető spot lámpakeret amely használható gipszkarton mennyezetekbe építve.

Öntött fémből készült kiváló minőségű spot keret, amely egyaránt alkalmazható családi házakban történő fővilágítás vagy dekorációs fény kialakításához, valamint irodai, üzleti helységekben hasonló fénytechnikai kivitelezésekre.

A termék használatához szükség van fényforrásra és az adott fényforrásnak megfelelő foglalatra, amit külön szükséges megvásásrolni.

A termék kizárólag beltéri használatra ajánlott.

Foglalat GU10 Anyag Alumínium Forma Kerek Szín Króm Szélesség 25 mm Átmérő 82 mm Beépítési méret Ø74 mm Egyedi termékkód 3589 Csoportkód VT-779 Kiszerelés 1 Tárgy térfogat 0,09 EAN kód 3800157607186 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3589
Mennyiség
71

800 Ft

Spot keret, kör alakú, fix, fehér -3584

Süllyeszthető fehér színű kör alakú GU10, fix spot keret.

Az ár 1 darab keretre vonatkozik.

Fémből készült elegáns megjelenésű süllyeszthető fehér színű kerek, fix spot keret.

Beépíthető gipszkarton vagy OSB álmennyezetbe, falba esetleg bútorba. A rögzítést két rugós kampó segíti. A beépíteni kívánt felületbe a termék adatlapján megjelölt beépítési furat méretének megfelelő lyukat kell fúrni, vagy vágni. A beépítéshez a felület mögött a felhasználni kívánt fényforrás, illetve fényforrás csatlakozó méretének függvényében szükséges körülbelül 8 cm belső mélység.

A csomag nem tartalmaz sem fényforrást sem fényforrás foglalatot.

A keretbe a fényforrást szemből kell behelyezni, majd a rögzítő gyűrű segítségével biztosítani. A spot kerettel kompatibilis, felhasználható fényforrások az MR16, illetve GU10 fejeléssel gyártott PAR16 típusú 12V és 230V változatok.

A beépíthető-keret nem nyújt extra védelmet a fényforrásnak ezért a felhasználni kívánt izzó vagy LED lámpa védettségi szintje határozza meg a felhasználhatóságát. Fürdőszobai és kültéri használatra nem alkalmas.

Foglalat GU10 Anyag Alumínium Forma Kerek Szín Fehér Szélesség 30 mm Átmérő 80 mm Beépítési méret Ø65 mm Egyedi termékkód 3584 Csoportkód VT-778 Kiszerelés 1 Tárgy térfogat 0,09 EAN kód 3800157607131 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3584

200 Ft

Spot keret, kör alakú, fix, króm -3586

Kerek, króm spot lámpakeret.

Króm színű beépíthető lámpakeret PAR16 (MR16, GU5.3, GU10) LED fényforrásokhoz. A lámpatest foglatot nem tartalmaz ezt külön szükséges megvásárolni hozzá.

A megfelelő méretű furat kialakítása után a spot keret könnyedén beépíthető gipszkarton álmennyezetekbe, illetve gipszkarton dobozolásokba. Fontos hogy a gipszkarton mögött legyen egy minimum 7-8 cm távolság a fényforrás és a foglalat számára. A keret fix, ezért a fényforrás nem dönthető.

Széles sugárzási szögű spot lámpák használatával kialakítható fővilágítás, illetve kis sugárzási szögű fényforrásokkal pontszerű kiemelőfényt biztosíthatunk egy polc díszének egy vázának, vagy bármilyen műtárgynak.

A beépítéshez 75 milliméteres furat szükséges, a spot keret külső átmérője 80 milliméter.

A termék kizárólag beltéri használatra ajánlott.

Foglalat GU10 Anyag Alumínium Forma Kerek Szín Króm Szélesség 30 mm Átmérő 80 mm Beépítési méret Ø75 mm Egyedi termékkód 3586 Csoportkód VT-778 Kiszerelés 1 Tárgy térfogat 0,09 EAN kód 3800157607155 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3586
Mennyiség
928

200 Ft

Spot keret, négyzet alakú, dönthető, króm -3474

Spot keret, négyzet formájú, króm felületű dönthető.

Süllyeszthető spot lámpakeret beépíthető álmennyezetekbe, gipszkartonból vagy OSB-ből készült gerendatakarókba. A beépítéshez az álmennyezet mögött szükség van egy körülbelül 8cm-es mélységűre, ami fényforrás magasságától, illetve a felhasznált izzófoglalat méretétől függően kicsivel több vagy kevesebb is lehet.

A fényforrás ajánlott felhasználási területe, főként családi házak belső terei (nappali, konyha, szoba) illetve üzlethelyiségek esztétikus fővilágítása. A világítás hatékonysága a felhasznált fényforrások függvényében változhat. A használható fényforrások lehetnek hagyományos halogén izzók vagy energiatakarékos LED lámpák, GU10, MR16 fejeléssel, 12 Voltos, illetve 230 Voltos változatban. A spot fényforrások általában 3 Watt és 10 Watt között vannak.

A termék használatához szükség van fényforrásra és az adott fényforrásnak megfelelő foglalatra, amit külön szükséges megvásásrolni.

A termék kizárólag beltéri használatra ajánlott.

Foglalat GU10 Anyag Alumínium Forma Négyzet alakú Szín Króm Egyedi termékkód 3474 Csoportkód VT-7227 Kiszerelés 1 Tárgy térfogat 0,00594 Doboz térfogat 0,0555 EAN kód 3800157605939 Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3474
Mennyiség
45

600 Ft

Spot keret, négyzet alakú, dönthető, szálcsiszolt -3606

Beépíthető szálcsiszolt króm színű spot lámpakeret.

Süllyesztett lámpatest GU10 (PAR16) és MR16 (PAR16) fényforrásokhoz.

Modern megjelenésű szálcsiszolt textúrájú fémből készült spot keret, amely köszönhetően négyzet formájának, különleges látványt nyújt és ezáltal emeli helység színvonalát.

A keret, köszönhetően billenthető funkciójának, nem csak fővilágítás kialakítására alkalmas. Alacsony mennyezetű galériákban, falak közelében történő elhelyezéssel akár egy festmény vagy más függesztett műtárgy megvilágítását is elősegítheti.

A négyzet formájú keret külső peremének hossza 91 milliméter, magassága 25 milliméter, a beépítéshez szükséges furat átmérője 75 milliméter.

Védelmi besorolása IP20 tehát a felhasznált fényforrást nem védi a víz vagy pára bejutása ellen, ezért használata ott javasolt ahol nincs fröccsenő víz a közelében.

Foglalat GU10 Anyag Alumínium Forma Négyzet alakú Szín Alumínium Keret Burkolat védelmi osztály IP20 Méret 91 x 91 x 25 mm Beépítési méret Ø75 mm Egyedi termékkód 3606 Csoportkód VT-782 Kiszerelés 1 EAN kód 3800157607353 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3606
Mennyiség
46

700 Ft

Spot keret, négyzet alakú, dönthető, szatén -3473

Süllyeszthető fémes szálcsiszolt-szatén színű, négyzet alakú GU10, dönthető spot keret.

Fémből készült elegáns megjelenésű süllyeszthető fehér színű kerek, fix spot keret.

Beépíthető gipszkarton vagy OSB álmennyezetbe, falba esetleg bútorba. A rögzítést két rugós kampó segíti. A beépíteni kívánt felületbe a termék adatlapján megjelölt beépítési furat méretének megfelelő lyukat kell fúrni, vagy vágni. A beépítéshez a felület mögött a felhasználni kívánt fényforrás, illetve fényforrás csatlakozó méretének függvényében szükséges körülbelül 8 cm belső mélység. Kedvelt fényforrás tartozék. Formája, elegáns megjelenése és a spot világítás egyre nagyobb térhódításának köszönhetően, a legkeresettebb termékek egyike.

A csomag nem tartalmaz sem fényforrást sem fényforrás foglalatot. A felhasználható fényforrás teljesítménye LED esetén nincs korlátozva.

A keretbe a fényforrást szemből kell behelyezni, majd a rögzítő gyűrű segítségével biztosítani. A spot kerettel kompatibilis, felhasználható fényforrások az MR16, illetve GU10 fejeléssel gyártott PAR16 típusú 12V és 230V változatok.

A beépíthető-keret nem nyújt extra védelmet a fényforrásnak ezért a felhasználni kívánt izzó vagy LED lámpa védettségi szintje határozza meg a felhasználhatóságát. Fürdőszobai és kültéri használatra nem alkalmas.

Foglalat GU10 Anyag Alumínium Forma Négyzet alakú Szín Szatén Nikkel Egyedi termékkód 3473 Csoportkód VT-7227 Kiszerelés 1 Tárgy térfogat 0,00061875 Doboz térfogat 0,0555 EAN kód 3800157605922 Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3473
Mennyiség
97

600 Ft

Süllyeszthető spot keret, négyzet, dönthető, fehér -3605

Süllyeszthető fehér színű spot keret – billenthető, négyzet forma.

Fémből készült fehér színű süllyeszthető, billenthető spot keret, amely használható PAR16 típusú fényforrásokhoz. A termék nem tartalmaz sem fényforrást sem fényforrás foglalatot, ezeket külön kell megvásárolni.

A keret beszereléséhez szükséges furat ajánlott mérete Ø75 mm, a lámpatest külső átmérője 91mm x 91mm. Leggyakoribb felhasználási módja a gipszkarton álmennyezetekben, illetve gipszkartonból készült dekorációs és takaró dobozolásokban, kialakított világítási megoldások kivitelezése. A tűzvédelmi előírásokat betartva használható más anyagból készült panelekben is.

Széles sugárzási szögű spot lámpák használatával kialakítható fővilágítás, illetve kis sugárzási szögű fényforrásokkal pontszerű kiemelőfényt biztosíthatunk egy polc díszének egy vázának, vagy egy fali függesztett képnek.

A termék kizárólag beltéri használatra ajánlott.

Foglalat GU10 Anyag Alumínium Forma Négyzet alakú Szín Fehér Burkolat védelmi osztály IP20 Méret 91 x 91 x 25 mm Beépítési méret Ø75 mm Egyedi termékkód 3605 Csoportkód VT-782 Kiszerelés 1 EAN kód 3800157607346 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3605
Mennyiség
49

600 Ft

Megjelenítve 1-től 11-ig (összesen 11 termék)