Spot keret

A gipszkarton falak és mennyezetek térhódításával egyre népszerűbbek a beépíthető, süllyeszthető lámpatestek. A spot lámpák általában három részegységből tevődnek össze amelyek külön megvásárolhatóak, ezek a spot keret, a fényforrás és a fényforrás foglalat. Ebben a kategóriában megtalálhatja a spot lámpákhoz szükséges kereteket.

A süllyeszthető spot keretek a hagyományos 5 cm-es átmérőjű PAR16 típusú fényforrásokkal kompatibilisek!
Spot keret, billenthető, fehér -3469

Billenthető spot keret, fehér színű Gipszkarton mennyezetekbe épített spot lámpatestekkel hangulatos fényhatásokat hozhatunk létre. Esztétikus kivitelezést tesznek lehetővé ezek a kisméretű keretek, amelyekhez magunk választhatjuk meg a számunkra legkedvezőbb színhőmérsékletű fényforrást. Mivel a keret nem tartalmaz beépített fényforrást, tehát nem egy gyárilag egybeépített lámpatestről van szó így a fényforrás kiválasztásakor, lehetőség nyílik, nem csak a színhőmérséklet de a fényerő, valamint a sugárzási szög is megválasztására is, de ha úgy tetszik akár színes vagy SMART izzóval is használható. A keret használható bármilyen szabványos PAR16 típusú fényforrással, ezek lehetnek akár GU10 akár MR16 fejelésűek, mivel a kerethez nem tartozik foglalat így a fényforrás típusának kiválasztása után ezeket is szükséges beszerezni. Mindkét fentebb említett fényforrás a spot lámpák gyakori fényforrása és ezek egyik közös tulajdonsága a nyalábszerű kisugárzott fény, amely lehetőséget ad arra, hogy a helyiség egyes lámpáival csak bizonyos tárgyakat világítsunk meg. A fény irányíthatóságának, tehát a lámpa megfelelő sugárzási irányának beállításához a szpot keret billenthetősége is segítségünkre lehet. A billenthető keret kis sugárzási szögű fényforrással használva kiemelő fényként is alkalmazható, megvilágíthatunk vele egy festményt vagy egy dísztárgyat. A keret anyaga préselt acél, amelyet fehér díszítő és korozóvédő bevonat takar. A keret átmérője 82 milliméter, magassága viszont csupán 25 milliméter de beépítéskor figyelembe kell venni, hogy a felhasznált fényforrás és az ahhoz tartozó foglalat ennél jóval magasabb (60-80 milliméter) is elférjen a gipszkarton mögött. A termékre a gyártó 2 év cseregaranciát vállal. Termékcsalád Beépíthető lámpatestek Típus Spot beépítőkeret Kompatíbilis fényforrás PAR16 Anyag Fém Forma Kerek Szín Fehér Egyedi termékkód 3469 Csoportkód VT-7227 Kiszerelés 1 Súly 0,1 Tárgy térfogat 0,000605 Doboz térfogat 0,0555 EAN kód 3800157605885 Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3469
Mennyiség
7

600 Ft

Spot keret, billenthető, króm színű -3471

Billenthető fémes színű spot beépítő keret. Króm színű beépíthető lámpakeret PAR16 (MR16, GU5.3, GU10) LED fényforrásokhoz. A lámpatest fényforrás foglalata billenthető így a fény iránya bizonyos tartományban szabadon változtatható. A lámpatest foglatot, valamint fényforrást nem tartalmaz ezeket külön szükséges megvásárolni hozzá. A megfelelő méretű furat kialakítása után a spot keret könnyedén beépíthető gipszkartonba, illetve kazettás álmennyezetbe. Fontos hogy a gipszkarton mögött legyen egy minimum 7-8 cm távolság a fényforrás és a foglalat számára. A keret belső része billenthető, így a fényforrás sugárzási iránya megváltoztatható. Széles sugárzási szögű spot lámpák használatával kialakítható fővilágítás, illetve kis sugárzási szögű fényforrásokkal pontszerű kiemelőfényt biztosíthatunk egy vázának vagy polcdísznek. Kompatibilis fényforrás PAR16 (MR16, GU5.3, GU10) Anyag Fém Forma Kerek Szín Króm Egyedi termékkód 3471 Csoportkód VT-7227 Kiszerelés 1 Tárgy térfogat 0,000496125 Doboz térfogat 0,0555 EAN kód 3800157605908 Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3471
Mennyiség
54

600 Ft

Spot keret, dönthető, fehér színű -3472

Süllyeszthető spot lámpakeret, billenthető, fehér színű, négyzet forma, fényforrás nélkül.
A lámpatest anyaga préselt acél, amelyet fehér por-festett bevonat véd a korrózió ellen. A letisztult forma és a fehér szín jól harmonizálhat a mennyezet világos színeivel vagy kiemelkedhet egy sötét környezetből.
A spot lámpák egyedi elrendezésével dizájnos belső terek alakíthatóak ki. A fényforrások teljesítményének és formai elrendezésnek függvényében kialakítható fővilágítás, dekorációs vagy hangulatfény esetleg háttérvilágítás. Spot lámpákkal megvilágíthatunk polcokat, vagy akár gipszkarton falfülkéket is a kívánt színhőmérsékletű fénnyel.
A lámpakeret beszereléséhez szükséges furat mérete 75 milliméter. A keretet a két oldalán található rugós tartó rögzíti, ennek köszönhetően beszerelése is egyszerű, pillanatok alatt elvégezhető.
A lámpatest fényforrás és foglalat nélkül kerül értékesítésre. A kiválasztott fényforrás csatlakozási felületének megfelelően kell a foglalatot kiválasztani.
Ezt a fehér lámpakeretet úgy tervezték hogy, hogy kompatibilis legyen a PAR16 (GU10, MR16) izzókkal, illetve LED fényforrásokkal. Ha LED fényforrást választ, annak vásárlási ára kicsit magasabb lehet mint a halogén fényforrásoké, de élettartama sokkal hosszabb, ezáltal hosszabb ideig használhatja és sokkal kevesebb energiát igényelnek azonos fényáram előállításához, amely közép- és hosszú távon jelentős villamos energia megtakarítást eredményezhet.
Kompatibilis fényforrás PAR16 (MR16, GU5.3, GU10) Anyag Alumínium Forma Négyzet alakú Szín Fehér Egyedi termékkód 3472 Csoportkód VT-7227 Kiszerelés 1 Tárgy térfogat 0,00061875 Doboz térfogat 0,0555 EAN kód 3800157605915 Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3472
Mennyiség
3

600 Ft

Spot keret, dönthető, króm színű -3592

Spot lámpakeret, süllyeszthető, billenthető, króm színű.
Spot lámpakeret amely használható gipszkarton vagy kazettás álmennyezetbe süllyesztve, de akár gipszkarton dobozolásokba vagy más gipszkartonból készült lakásdekorációs elembe is beépíthető.
Négyzet formájú lámpakeret amelynek beszereléshez egy 75 milliméter átmérőjű furatra van szükség. A keret rögzítését a két oldalán található rugós tartó fül segíti, beszerelése egyszerű, gyorsan elvégezhető.
Felhasználható fővilágításként vagy csilláros, LED paneles fővilágítás mellett, dekorációs vagy hangulatfény kialakításához. Amennyiben fővilágításként szeretné használni akkor LED fényforrásaink közül a nagyobb, 10Wattos típusokat ajánljuk, ha pedig dekorációs célra szeretné használni akkor választhatja a kisebb teljesítményű 3Wattos változatokat, akár meleg-, neutrális-, vagy hideg fehér fénnyel.
Köszönhetően dönthető (billenthető) funkciójának, a fény iránya egy maghatározott szögben változtatható.
A lámpatest foglalatot nem tartalmaz, azt a kiválasztott fényforrás függvényében (annak fejelésétől függően) külön kell megvásárolni.
Kompatibilis fényforrás PAR16 (MR16, GU5.3, GU10) Anyag Alumínium Forma Négyzet alakú Szín Króm Méret 82 x 82 x 22 mm Beépítési méret Ø74 mm Egyedi termékkód 3592 Csoportkód VT-779 Kiszerelés 1 Tárgy térfogat 0,09 EAN kód 3800157607216 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3592
Mennyiség
135

800 Ft

Spot keret, dönthető, szál-csiszolt alumínium -3600

Süllyeszthető kerek formájú billenthető (dönthető) spot lámpakeret.

A spot keretek és velük a spot világítási rendszerek a megjelenésük óta kedvelt kiegészítői mind a lakossági, mind az üzleti, irodai világítási kialakítástoknak. Méltán oly kedvelt termékek, hiszen a forma és szín megfelelő megválasztásával kiemelhetjük, láthatóvá tehetjük a mennyezet fényforrásait, vagy beleolvaszthatjuk a környezetbe, szinte elrejthetjük azt.

Letisztult egyszerű forma, mégis oly elegáns oly divatos, szinte már futurisztikus, köszönhetően az alumínium szál-csiszolt textúrájának.

A spot keret beépítéséhez szükséges furat átmérője 75 milliméter, a keret külső átmérője 95 milliméter.

A spot keret fényforrás és fényforrás-foglalat nélkül kerül értékesítésre, ezeket külön szükséges megvásárolni. Kompatibilis fényforrások a PAR16 típusú izzók, illetve LED fényforrások, például GU10, GU5.3, MR16 fejelésű termékek.

Foglalat GU10 Anyag Alumínium Forma Kerek Szín Alumínium Keret Burkolat védelmi osztály IP20 Szélesség 25 mm Átmérő 91 mm Beépítési méret Ø75 mm Egyedi termékkód 3600 Csoportkód VT-782 Kiszerelés 1 EAN kód 3800157607292 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3600
Mennyiség
79

800 Ft

Spot keret, dupla, négyzet alakú, dönthető, fehér -3607

Fehér szpot lámpakeret – Dupla A szpot lámpák kedvelt fényforrások, mivel már a hagyományos hőizzók idején is használatban voltak és a LED fényforrások megjelenésekor ezeket nem kellett kidobni, mivel a fényforrásuk cserélhető. Ezek fényforrás kiegészítők, nem csak a világítási rendszer szükséges kellékei de a lakás vagy iroda dekorációjának is részét képezhetik. A hagyományos, megszokott egy fényforrásos kerek szpot keret után megjelentek a négyzet formájúak és most itt van a dupla fényforrásos szpot keret. A keret, fényforrást és a fényforrás táplálására szükséges foglalatot nem tartalmazza, azokat külön kell megvásárolni. Kompatibilis a GU10 vagy MR16 fejeléssel gyártott fényforrásokkal (minkét fényforrás PAR16 burával készül). A termék anyaga fém, amely fehér védő-, valamint esztétikai festett burkolatot kapott. Kiváló ár érték arányú termék, 2 év garanciával. Foglalat GU10 Anyag Alumínium Forma Téglatest alakú Szín Fehér Burkolat védelmi osztály IP20 Méret 173 x 91 x 25 mm Beépítési méret 155 x 75 mm Egyedi termékkód 3607 Csoportkód VT-783 Kiszerelés 1 EAN kód 3800157607360 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3607

1.250 Ft

Spot keret, kör alakú, dönthető, fehér -3587

Kerek, fehér színű spot lámpakeret.

Fehér színű beépíthető lámpakeret MR16-os GU5.3 és GU10 izzókhoz, illetve LED fényforrásokhoz. A lámpatest foglatot nem tartalmaz ezt külön szükséges megvásárolni hozzá.

A megfelelő méretű furat kialakítása után a spot keret könnyedén beépíthető gipszkarton álmennyezetekbe, illetve gipszkarton dobozolásokba. Fontos hogy a gipszkarton mögött legyen egy minimum 7-8 cm távolság az izzó és a foglalat számára. A lámpatest belső egysége dönthető ezáltal a fényforrás iránya bármikor módosítható.

Széles sugárzási szögű spot lámpák használatával kialakítható fővilágítás, illetve kis sugárzási szögű fényforrásokkal pontszerű kiemelőfényt biztosíthatunk egy polc díszének egy vázának, vagy egy fali függesztett képnek.

A termék kizárólag beltéri használatra ajánlott.

Foglalat GU10 Anyag Alumínium Forma Kerek Szín Fehér Szélesség 25 mm Átmérő 82 mm Beépítési méret Ø74 mm Egyedi termékkód 3587 Csoportkód VT-779 Kiszerelés 1 Tárgy térfogat 0,09 EAN kód 3800157607162 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3587
Mennyiség
12

700 Ft

Spot keret, kör alakú, dönthető, króm -3589

Dönthető (billenthető) kerek spot keret,fényezett króm felülettel.

Süllyeszthető spot lámpakeret amely használható gipszkarton mennyezetekbe építve.

Öntött fémből készült kiváló minőségű spot keret, amely egyaránt alkalmazható családi házakban történő fővilágítás vagy dekorációs fény kialakításához, valamint irodai, üzleti helységekben hasonló fénytechnikai kivitelezésekre.

A termék használatához szükség van fényforrásra és az adott fényforrásnak megfelelő foglalatra, amit külön szükséges megvásásrolni.

A termék kizárólag beltéri használatra ajánlott.

Foglalat GU10 Anyag Alumínium Forma Kerek Szín Króm Szélesség 25 mm Átmérő 82 mm Beépítési méret Ø74 mm Egyedi termékkód 3589 Csoportkód VT-779 Kiszerelés 1 Tárgy térfogat 0,09 EAN kód 3800157607186 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3589
Mennyiség
48

800 Ft

Spot keret, kör alakú, fix, fehér -3584

Süllyeszthető fehér színű kör alakú GU10, fix spot keret.

Az ár 1 darab keretre vonatkozik.

Fémből készült elegáns megjelenésű süllyeszthető fehér színű kerek, fix spot keret.

Beépíthető gipszkarton vagy OSB álmennyezetbe, falba esetleg bútorba. A rögzítést két rugós kampó segíti. A beépíteni kívánt felületbe a termék adatlapján megjelölt beépítési furat méretének megfelelő lyukat kell fúrni, vagy vágni. A beépítéshez a felület mögött a felhasználni kívánt fényforrás, illetve fényforrás csatlakozó méretének függvényében szükséges körülbelül 8 cm belső mélység.

A csomag nem tartalmaz sem fényforrást sem fényforrás foglalatot.

A keretbe a fényforrást szemből kell behelyezni, majd a rögzítő gyűrű segítségével biztosítani. A spot kerettel kompatibilis, felhasználható fényforrások az MR16, illetve GU10 fejeléssel gyártott PAR16 típusú 12V és 230V változatok.

A beépíthető-keret nem nyújt extra védelmet a fényforrásnak ezért a felhasználni kívánt izzó vagy LED lámpa védettségi szintje határozza meg a felhasználhatóságát. Fürdőszobai és kültéri használatra nem alkalmas.

Foglalat GU10 Anyag Alumínium Forma Kerek Szín Fehér Szélesség 30 mm Átmérő 80 mm Beépítési méret Ø65 mm Egyedi termékkód 3584 Csoportkód VT-778 Kiszerelés 1 Tárgy térfogat 0,09 EAN kód 3800157607131 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3584
Mennyiség
1879

250 Ft

Spot keret, kör alakú, fix, króm -3586

Kerek, króm spot lámpakeret.

Króm színű beépíthető lámpakeret PAR16 (MR16, GU5.3, GU10) LED fényforrásokhoz. A lámpatest foglatot nem tartalmaz ezt külön szükséges megvásárolni hozzá.

A megfelelő méretű furat kialakítása után a spot keret könnyedén beépíthető gipszkarton álmennyezetekbe, illetve gipszkarton dobozolásokba. Fontos hogy a gipszkarton mögött legyen egy minimum 7-8 cm távolság a fényforrás és a foglalat számára. A keret fix, ezért a fényforrás nem dönthető.

Széles sugárzási szögű spot lámpák használatával kialakítható fővilágítás, illetve kis sugárzási szögű fényforrásokkal pontszerű kiemelőfényt biztosíthatunk egy polc díszének egy vázának, vagy bármilyen műtárgynak.

A beépítéshez 75 milliméteres furat szükséges, a spot keret külső átmérője 80 milliméter.

A termék kizárólag beltéri használatra ajánlott.

Foglalat GU10 Anyag Alumínium Forma Kerek Szín Króm Szélesség 30 mm Átmérő 80 mm Beépítési méret Ø75 mm Egyedi termékkód 3586 Csoportkód VT-778 Kiszerelés 1 Tárgy térfogat 0,09 EAN kód 3800157607155 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3586
Mennyiség
4

250 Ft

Spot keret, kör alakú, fix, króm, IP54 - fürdőszobai -3614

Spot keret – IP54 A spot beépítőkeretek és az azokkal létrehozott világítási rendszerek megjelenésük óta kedvelt fényforrástípusok, mivel mind fővilágítás-, mind dekorációs fény előállítására alkalmasak. A spot fényforrások alkalmasak homogén fény létrehozására amennyiben a beépítési pontok helye megfelelően elosztott. A keret nem tartalmaz sem fényforrást, sem foglalatot. A spot beépítőkerethez használható bármilyen PAR 16 típusú fényforrás, legyen az akár GU10-, akár MR16 fejelésű. A lámpatest burkolatának védettségi besorolása IP 54. Védőburával és tömítőgyűrűvel ellátott spot keret, amely beszerelés után szemből érkező fröccsenő víz ellen védett, ennek a tulajdonságának köszönhetően alkalmazható fürdőszobában, vagy akár kültéren fedett teraszokon is. A keret beépítési furatait ajánlott próba után elkészíteni, hogy a beszereléskor ne ütközzünk problémákba. Ez azt jelenti, hogy egy próbafuratot, az adott helyen, vagy egy hulladék anyagdarabon érdemes először elvégezni és csak azután a mennyezet vagy oldalfali gipszkarton dobozolás kijelölt pontjain. Anyag Fém Forma Kerek Szín Szálcsiszolt fém Magasság 38 mm Átmérő 84 mm Beépítési méret Ø66 (75) mm Egyedi termékkód 3614 Csoportkód VT-787 Kiszerelés 1 EAN kód 3800157607438 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3614
Mennyiség
17

1.350 Ft

Spot keret, négyzet alakú, dönthető, króm -3474

Spot keret, négyzet formájú, króm felületű dönthető.

Süllyeszthető spot lámpakeret beépíthető álmennyezetekbe, gipszkartonból vagy OSB-ből készült gerendatakarókba. A beépítéshez az álmennyezet mögött szükség van egy körülbelül 8cm-es mélységűre, ami fényforrás magasságától, illetve a felhasznált izzófoglalat méretétől függően kicsivel több vagy kevesebb is lehet.

A fényforrás ajánlott felhasználási területe, főként családi házak belső terei (nappali, konyha, szoba) illetve üzlethelyiségek esztétikus fővilágítása. A világítás hatékonysága a felhasznált fényforrások függvényében változhat. A használható fényforrások lehetnek hagyományos halogén izzók vagy energiatakarékos LED lámpák, GU10, MR16 fejeléssel, 12 Voltos, illetve 230 Voltos változatban. A spot fényforrások általában 3 Watt és 10 Watt között vannak.

A termék használatához szükség van fényforrásra és az adott fényforrásnak megfelelő foglalatra, amit külön szükséges megvásásrolni.

A termék kizárólag beltéri használatra ajánlott.

Foglalat GU10 Anyag Alumínium Forma Négyzet alakú Szín Króm Egyedi termékkód 3474 Csoportkód VT-7227 Kiszerelés 1 Tárgy térfogat 0,00594 Doboz térfogat 0,0555 EAN kód 3800157605939 Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3474
Mennyiség
52

600 Ft

Spot keret, négyzet alakú, dönthető, szálcsiszolt -3606

Beépíthető szálcsiszolt króm színű spot lámpakeret.

Süllyesztett lámpatest GU10 (PAR16) és MR16 (PAR16) fényforrásokhoz.

Modern megjelenésű szálcsiszolt textúrájú fémből készült spot keret, amely köszönhetően négyzet formájának, különleges látványt nyújt és ezáltal emeli helység színvonalát.

A keret, köszönhetően billenthető funkciójának, nem csak fővilágítás kialakítására alkalmas. Alacsony mennyezetű galériákban, falak közelében történő elhelyezéssel akár egy festmény vagy más függesztett műtárgy megvilágítását is elősegítheti.

A négyzet formájú keret külső peremének hossza 91 milliméter, magassága 25 milliméter, a beépítéshez szükséges furat átmérője 75 milliméter.

Védelmi besorolása IP20 tehát a felhasznált fényforrást nem védi a víz vagy pára bejutása ellen, ezért használata ott javasolt ahol nincs fröccsenő víz a közelében.

Foglalat GU10 Anyag Alumínium Forma Négyzet alakú Szín Alumínium Keret Burkolat védelmi osztály IP20 Méret 91 x 91 x 25 mm Beépítési méret Ø75 mm Egyedi termékkód 3606 Csoportkód VT-782 Kiszerelés 1 EAN kód 3800157607353 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3606

800 Ft

Spot keret, négyzet alakú, dönthető, szatén -3473

Süllyeszthető fémes szálcsiszolt-szatén színű, négyzet alakú GU10, dönthető spot keret.

Fémből készült elegáns megjelenésű süllyeszthető fehér színű kerek, fix spot keret.

Beépíthető gipszkarton vagy OSB álmennyezetbe, falba esetleg bútorba. A rögzítést két rugós kampó segíti. A beépíteni kívánt felületbe a termék adatlapján megjelölt beépítési furat méretének megfelelő lyukat kell fúrni, vagy vágni. A beépítéshez a felület mögött a felhasználni kívánt fényforrás, illetve fényforrás csatlakozó méretének függvényében szükséges körülbelül 8 cm belső mélység. Kedvelt fényforrás tartozék. Formája, elegáns megjelenése és a spot világítás egyre nagyobb térhódításának köszönhetően, a legkeresettebb termékek egyike.

A csomag nem tartalmaz sem fényforrást sem fényforrás foglalatot. A felhasználható fényforrás teljesítménye LED esetén nincs korlátozva.

A keretbe a fényforrást szemből kell behelyezni, majd a rögzítő gyűrű segítségével biztosítani. A spot kerettel kompatibilis, felhasználható fényforrások az MR16, illetve GU10 fejeléssel gyártott PAR16 típusú 12V és 230V változatok.

A beépíthető-keret nem nyújt extra védelmet a fényforrásnak ezért a felhasználni kívánt izzó vagy LED lámpa védettségi szintje határozza meg a felhasználhatóságát. Fürdőszobai és kültéri használatra nem alkalmas.

Foglalat GU10 Anyag Alumínium Forma Négyzet alakú Szín Szatén Nikkel Egyedi termékkód 3473 Csoportkód VT-7227 Kiszerelés 1 Tárgy térfogat 0,00061875 Doboz térfogat 0,0555 EAN kód 3800157605922 Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3473
Mennyiség
71

600 Ft

Süllyeszthető spot keret, négyzet, dönthető, fehér -3605

Süllyeszthető fehér színű spot keret – billenthető, négyzet forma.

Fémből készült fehér színű süllyeszthető, billenthető spot keret, amely használható PAR16 típusú fényforrásokhoz. A termék nem tartalmaz sem fényforrást sem fényforrás foglalatot, ezeket külön kell megvásárolni.

A keret beszereléséhez szükséges furat ajánlott mérete Ø75 mm, a lámpatest külső átmérője 91mm x 91mm. Leggyakoribb felhasználási módja a gipszkarton álmennyezetekben, illetve gipszkartonból készült dekorációs és takaró dobozolásokban, kialakított világítási megoldások kivitelezése. A tűzvédelmi előírásokat betartva használható más anyagból készült panelekben is.

Széles sugárzási szögű spot lámpák használatával kialakítható fővilágítás, illetve kis sugárzási szögű fényforrásokkal pontszerű kiemelőfényt biztosíthatunk egy polc díszének egy vázának, vagy egy fali függesztett képnek.

A termék kizárólag beltéri használatra ajánlott.

Foglalat GU10 Anyag Alumínium Forma Négyzet alakú Szín Fehér Burkolat védelmi osztály IP20 Méret 91 x 91 x 25 mm Beépítési méret Ø75 mm Egyedi termékkód 3605 Csoportkód VT-782 Kiszerelés 1 EAN kód 3800157607346 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3605
Mennyiség
29

700 Ft

Megjelenítve 1-től 15-ig (összesen 15 termék)