Spot keret, billenthető, fehér -3469

  • Bruttó ár: 850 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:3469

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Billenthető spot keret, fehér színű

Gipszkarton mennyezetekbe épített spot lámpatestekkel hangulatos fényhatásokat hozhatunk létre. Esztétikus kivitelezést tesznek lehetővé ezek a kisméretű keretek, amelyekhez magunk választhatjuk meg a számunkra legkedvezőbb színhőmérsékletű fényforrást.

Mivel a keret nem tartalmaz beépített fényforrást, tehát nem egy gyárilag egybeépített lámpatestről van szó így a fényforrás kiválasztásakor, lehetőség nyílik, nem csak a színhőmérséklet de a fényerő, valamint a sugárzási szög is megválasztására is, de ha úgy tetszik akár színes vagy SMART izzóval is használható.

A keret használható bármilyen szabványos PAR16 típusú fényforrással, ezek lehetnek akár GU10 akár MR16 fejelésűek, mivel a kerethez nem tartozik foglalat így a fényforrás típusának kiválasztása után ezeket is szükséges beszerezni. Mindkét fentebb említett fényforrás a spot lámpák gyakori fényforrása és ezek egyik közös tulajdonsága a nyalábszerű kisugárzott fény, amely lehetőséget ad arra, hogy a helyiség egyes lámpáival csak bizonyos tárgyakat világítsunk meg.

A fény irányíthatóságának, tehát a lámpa megfelelő sugárzási irányának beállításához a szpot keret billenthetősége is segítségünkre lehet. A billenthető keret kis sugárzási szögű fényforrással használva kiemelő fényként is alkalmazható, megvilágíthatunk vele egy festményt vagy egy dísztárgyat.

A keret anyaga préselt acél, amelyet fehér díszítő és korozóvédő bevonat takar. A keret átmérője 82 milliméter, magassága viszont csupán 25 milliméter de beépítéskor figyelembe kell venni, hogy a felhasznált fényforrás és az ahhoz tartozó foglalat ennél jóval magasabb (60-80 milliméter) is elférjen a gipszkarton mögött.

A termékre a gyártó 2 év cseregaranciát vállal.

Termékcsalád Beépíthető lámpatestek
Típus Spot beépítőkeret
Kompatíbilis fényforrás PAR16
Anyag Fém
Forma Kerek
Szín Fehér
Egyedi termékkód 3469
Csoportkód VT-7227
Kiszerelés 1
Súly 0,1
Tárgy térfogat 0,000605
Doboz térfogat 0,0555
EAN kód 3800157605885
Gyártó V-TAC
Garancia idő 2 év