Szállítási információk - CsomagküldésInternetes áruházunkban kapható termékek házhozszállítását jelenleg a 24H futárszolgálat segítségével végezzük. A termékek tervezett házhozszállítási ideje azon termékek esetében amelyek a rendelés leadásakor raktáron vannak, a munkanapon 11:00-ig leadott rendelések esetén maximum 2 munkanap, a munkanapon 11:00-től éjfélig leadott rendelések esetén pedig maximum 3 munkanap Magyarország közigazgatási határain belüli lakcímre, munkahelyre. Azon termékek esetében amelyek a rendelés leadásakor csak külső raktáron, vagy a gyártó raktárában vannak, a szállítás várható határideje 3-15 munkanap.

Az adott rendelés összértékétől függően a díjak a következőképpen alakulnak:

0 – 30000 Ft között a házhozszállítás díja 1990 Ft
30000 Ft felett a házhozszállítás díja 0 Ft


A szállítás csak abban az esetben ingyenes, ha az adott rendelésben leadott termékek összértéke (szállítási díj nélkül) eléri a 30000 Ft-ot.

A díjak a pénzkezelési költséget is tartalmazzák a kiválasztott fizetési módtól függetlenül.

Amennyiben a csomag mérete - tömege meghaladja a fentebb megnevezett futárszolgálatok által szállítható csomagok maximális méretét – tömegét, logisztikai munkatársaink más futárszolgálat segítségével fogják azt eljuttatni a Önhöz.

Utánvét - Fizetés az áru átvételekor:

A futárszolgálatoknál, átvételkor történő fizetés esetén nem minden esetben van lehetőség bankkártyás fizetésre. A kellemetlenségek elkerülése érdekében a fizetést ajánlott előre pontosan kiszámolt készpénzzel elvégezni.

Csomagolás:

Termékeinket kemény hullámpapír dobozba csomagoljuk. Átvételkor minden esetben ellenőrizze a csomag tartalmát, a dobozban lévő számla alapján!