Sands, szürke burás függeszték -3701

  • Bruttó ár: 10.000 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:3701

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Sands szürke függőlámpa E27-es foglalattal

Kúpos lámpaernyővel gyártott Sands fantázianevű függeszték, amely E27 foglalatának köszönhetően kompatibilis több E27 fejeléssel gyártott fényforrással. A Sands nevet a lámpaernyő külső felületének textúrája ihlette, amelynek tapintása homok-szórt felületre emlékeztet.

A függeszték burája egyszerű vonalvezetésű, ennek köszönhetően jól illeszkedik a letisztult berendezésű környezetekbe. Ajánlott konyhákba, étkezőkbe de akár szállodák, éttermek vagy más szórakozóhelyek például pub-ok, sörözők függődíszeként is alkalmazható. Esztétikus kiegészítő a klasszikus formát kedvelők számára.

A lámpatest fényforrást nem tartalmaz, azt külön szükséges megvásárolni. Az ajánlott fényforrás típusok az E27 fejeléssel gyártott A60-A65 esetleg T37 izzótípusú fényforrások. Természetesen a felsorolt típusokon felül más formák is lehasználhatóak a lámpaernyő befogadó méretein belül.

A lámpaernyő külső érdes felülete szürke színű, míg belső oldala fehér, amely segít a fény lágy tükrözésében, ezáltal nem csak megakadályozza a fény mennyezet felé áramlását de segíti azt a megfelelő irányba vezetni. A lámpatest mennyezeti tárcsája 130 milliméter átmérőjű és 20 milliméter vastag, így eltakarja a mögötte megbújó kábeleket, valamint az elektromos kötőelemet.

A mennyezeti tárcsa és lámpaernyő között egy 950 milliméteres áttetsző burkolatú vezeték felel az elektromos áram foglaltig történő eljuttatásáért, valamint fizikailag tartja a lámpaernyőt. A lámpaernyő felső része arany színű szellőzőnyílásokkal ellátott kupakot kapott, amelynek funkcionális célja a vezeték és a bura közötti kapcsolat létrehozása, valamint a betápláló vezeték kötéseinek eltakarása.

Tulajdonságok:

  • Az elektromos hálózatba közvetlenül csatlakoztatható
  • Egyszerű felépítés
  • Beépített E27 foglalat
  • Fényforrást nem tartalmaz
  • Jó ár-érték arány
Foglalat E27
Fényforrás Nem tartalmazza
Bemeneti feszültség AC 220-240V
Frekvencia 50Hz
Anyag Fém
Szín Szürke
Típus Függeszték
Méret 220 x 310 x 1375 mm
Huzal 95 cm
Egyedi termékkód 3701
Csoportkód VT-75206
Kiszerelés 1
EAN kód 3800157610742
Gyártó V-TAC
Garancia idő 5 év