RGBW LED szalag vezérlő -3326

 • Bruttó ár: 2.990 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:3326

 • Raktárkészlet:3 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab

  • Még nem kapott értékelést

  Infra távirányítós RGB+W LED szalag vezérlő, 96W teljesítménnyel.

  A vezérlő használható12 Voltos és 24 Voltos LED szalagok vezérlésére. A LED szalag vezérlőt mindig a LED szalag feszültségének megfelelő tápegységre szükséges kapcsolni. A vezérlő burkolata IP20 védettséggel rendelkezik ezért használata csak beltérben páramentes környezetben lehetséges.

  Az eszköz terhelhetősége 96Watt, ezt fontos figyelembe venni a szalag típusának és hosszának kiválasztásakor, mert a vezérlő túlterhelése annak tönkremenetelét okozza

  Az infrás működésből adódóan a vezérlő vevőegysége és a távirányító között optikai kapcsolat (rálátás) kell hasonlóan a televíziókészülék távirányítóihoz. A vezérlő vevőegysége egy körülbelül 10cm hosszúságú kábelen kapott helyet így elegendő ezt látható pozícióba helyezni és a vezérlő a tápegységgel együtt elrejthető.

  A tápegység csatlakoztatására egy szabványos aljzat kapott helyet a vezérlő egyik oldalán, míg a LED szalag csatlakoztatására a másik oldalon egy rövid vezeték végén található 5 kontaktos csatlakozó szolgál.

  Az RGBW (RGB+fehér) vezérlő távirányítóján 40 gomb kapott helyet. Igény szerint a ki- és a bekapcsoláson, valamint a fényerőszabályzáson túl, lehetőség van alapszínek beállítására, illetve fényjátékokra. A gombok közül 20 kifejezetten az előreprogramozott színek gyors beállítását teszi lehetővé. A fényerő beállítható több fokozatban lépésenként, vagy gyors-gombok segítségével ahol4 előre beállított százalékos arányban megadott fényerő közül választhatunk.

  A fényjátékok elérésére szintén gyors-gombok állnak rendelkezésre, 6 előreprogramozott változat közül van lehetőség kiválasztani a számunkra éppen megfelelőt, az aktuális hangulat függvényében.

  A távirányító, vagy ha úgy tetszik távvezérlő működéséhez szükséges elem (1xCR2025) a csomag tartozéka. Az elemvédő fólia eltávolítása után, a távirányító működőképes állapotba kerül.

  Élettartam >20 000 óra
  Bemeneti feszültség DC: 12V
  Egyedi termékkód 3326
  Kiszerelés 1
  Súly 0,087
  Tárgy térfogat 0,0004
  EAN kód 3800230629630
  Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
  Gyártó V-TAC
  Garancia idő 2 év