RGBW kábel, 5 eres, LED szalaghoz -ML031

  • Bruttó ár: 350 Ft / méter

  • Model - Cikkszám - SKU:2x0.35 mm2)

  • Raktárkészlet:2595 méter

  • Szállítás:1-2 munkanap

  • méter

    • Még nem kapott értékelést

    Öteres vezeték RGBW LED szalagokhoz.

    A feltüntetett ár 1 méteres szakaszra vonatkozik.

    A kábel 5 darab egymáshoz a szigetelésein kapcsolódó 22 AWG típusú burkolt ~0.32 négyzetmiliméteres réz vezetéket tartalmaz. Alkalmazható LED szalagok táplálására, valamint LED szalag gerincvezeték kialakítására.

    Köszönhetően a belső valós réz vezetéknek, forrasztása egyszerű, a forrasztóón tapadása kiváló.

    A vezeték burkolata IP20-as illetve szigetelés szempontjából a törpefeszültségű kategóriába sorolandó, ezért használata csak 12 Voltos és 24 Voltos rendszerekben lehetséges.


    230 Voltos feszültség vezetésére nem alkalmas.


    A LED szalagok esetében is szükség van néha vezetékre amin keresztül az elektromos áramot eljuttatjuk a tápegységtől a szalagig. Az egyszínű szalagok esetén ez kéteres vezeték amely könnyen beszerezhető, viszont a többszínű, tehát az RGBW szalagok esetén ez 5 eres vezetéket jelent.


    A kisteljesítményű tehát dekorációs célra gyártott LED szalagok fogyasztása viszonylag alacsony így a betáplálást egy 5 méteres szakasz esetén elegendő a vezeték egyik végén rákapcsolni. A nagyobb teljesítményű LED szalagok esetében a szalag hordozóján található réz vezeték a fogyasztáshoz képest viszont elég kis keresztmetszetű ezért ha egy 5 méteres szakasz (egy tekercs LED szalag) esetén nem szeretnénk, hogy a betáplálással ellentétes oldalon a fényerő láthatóan alacsonyabb legyen mint a betáplálási oldalon, akkor szükséges ezt mindkét oldalon tápfeszültség alá helyezni. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a szalagnak megfelelő vezetéket, tehát RGBW szalag esetén 5 erest kell a szalaggal bárhuzamosan végigvezetni és a szalag mindkét végén bekötni.


    Amennyiben több mint 5 méter LED szalagot szeretnénk egy adott körben használni, például egy 5x4 esz szoba holkerléce alatt, akkor szükségünk lesz 20 méter LED szalagra. Ezt a szalagot legalább 5 méterenként tápfeszültség alá kell helyezni. A szalaggal párhuzamosan szükséges egy 5 eres RGBW vezetéket lefektetni mint egy gerincvezeték és legalább minden 5 méteres toldópontnál (vagy sűrűbben) azt újra rákapcsolni a LED szalagra.


    Termék család Elektromos vezeték
    Termék típus RGBW kábel
    Feszültség DC: 12-24V
    Anyag Réz-Műanyag
    Szín Fekete-zöld-piros-kék-fehér
    Vezeték típus 5 x 22 AWG (~0.32 mm2)
    Burkolat védelmi osztály IP20
    Tűzálló Nem
    Forrasztható Igen
    Hossz 1méter vagy annak többszöröse
    Vastagság 1mm
    Szélesség 10mm
    Egyedi termékkód ML031
    Súly ~30g / méter
    Garancia idő 2 év