RGB+CCT Csoportvezérlő LED szalaghoz (Mi-Light) -FUT039

  • Bruttó ár: 5.300 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:FUT039

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

RGB+CCT csoport vezérlő Full color LED szalaghoz

Színes+fehér színhőmérséklet-szabályozható LED szalagok vezérlésére alkalmas zónavezérlő, amely a Mi-light gyártótól megszokott magas minőséget és hosszú élettartamot garantál.

A vezérlő működtetéséhez, külön megvásárolható RGB+CCT távirányítóra is szükség van.

A vezérlő első használatbavételekor azt társítani kell a használni kívánt távirányítóval (vagy távirányítókkal) vagy a WIFI iBOX vezérlővel.

A távirányító társítása:
A csatlakoztassa a vezérlőt egy kikapcsolt tápegységre, valamint kapcsoljon rá egy LED szalag szakaszt. Kapcsolja be a tápegységet és ezzel egy időben nyomja le és tartsa lenyomva legalább három másodpercig a távirányítón a használni kívánt csatorna bekapcsológombját. Ha a társítás sikeres volt, akkor a LED szalag háromszor fog felvillanni. Ha ez nem történik, akkor a társítás sikertelen volt és a folyamatot meg kell ismételni.

Esetenként szükségessé válhat bizonyos zónák felcserélése. Ha szeretnénk két zónát felcserélni azokat előbb le kell programozni a vezérlőről. Ez a logikai szétcsatlakoztatás vagy leprogramozás. A leprogramozás után a távirányító és a vezérlő újra társítható az általunk kívánt kiosztásban, az újratársítás menete megegyezik az előzőekben leírtakkal.

A leprogramozás menete:
Helyezzük feszültség alá a vezérlőt majd azonnal nyomjuk meg a szétválasztani kívánt csatorna bekapcsológombját egymás után ötször, ha a leprogramozás sikeres volt a LED szalag tízet fog villanni. Amennyiben nem látunk villanásokat az azt jelenti, hogy a leprogramozási kísérlet nem volt sikeres, ebben az esetben áramtalanítsuk a vezérlőt, majd helyezzük újra feszültség alá és ismét próbáljuk meg ötször egymás után megnyomni a leprogramozni kívánt csatorna bekapcsológombját.

Termék típus Full color RGB-CCT LED szalag vezérlő
Termék színe Fehér
Működési feszültség DC 12-24 Volt
Kommunikációs mód RF (rádiófrekvencia)
RF frekvencia 2400-2483.5MHz
RF kapcsolati moduláció GFSK
Vezérlő kompatibilitás RGB-CCT Távirányító, WIFI iBOX
Méretek 85mm x 45mm x 22.5mm
Egyedi termékkód ML027
Gyártói azonosító FUT039
EAN kód 5902082822363
Gyártó Mi-light
Garancia idő 1 év