RGB+CCT Csoportvezérlő LED szalaghoz (Mi-Light) -FUT039

 • Bruttó ár: 5.300 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:FUT039

 • Raktárkészlet:22 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab

  • Még nem kapott értékelést

  RGB+CCT csoport vezérlő Full color LED szalaghoz

  Színes+fehér színhőmérséklet-szabályozható LED szalagok vezérlésére alkalmas zónavezérlő, amely a Mi-light gyártótól megszokott magas minőséget és hosszú élettartamot garantál.

  A vezérlő működtetéséhez, külön megvásárolható RGB+CCT távirányítóra is szükség van.

  A vezérlő első használatbavételekor azt társítani kell a használni kívánt távirányítóval (vagy távirányítókkal) vagy a WIFI iBOX vezérlővel.

  A távirányító társítása:
  A csatlakoztassa a vezérlőt egy kikapcsolt tápegységre, valamint kapcsoljon rá egy LED szalag szakaszt. Kapcsolja be a tápegységet és ezzel egy időben nyomja le és tartsa lenyomva legalább három másodpercig a távirányítón a használni kívánt csatorna bekapcsológombját. Ha a társítás sikeres volt, akkor a LED szalag háromszor fog felvillanni. Ha ez nem történik, akkor a társítás sikertelen volt és a folyamatot meg kell ismételni.

  Esetenként szükségessé válhat bizonyos zónák felcserélése. Ha szeretnénk két zónát felcserélni azokat előbb le kell programozni a vezérlőről. Ez a logikai szétcsatlakoztatás vagy leprogramozás. A leprogramozás után a távirányító és a vezérlő újra társítható az általunk kívánt kiosztásban, az újratársítás menete megegyezik az előzőekben leírtakkal.

  A leprogramozás menete:
  Helyezzük feszültség alá a vezérlőt majd azonnal nyomjuk meg a szétválasztani kívánt csatorna bekapcsológombját egymás után ötször, ha a leprogramozás sikeres volt a LED szalag tízet fog villanni. Amennyiben nem látunk villanásokat az azt jelenti, hogy a leprogramozási kísérlet nem volt sikeres, ebben az esetben áramtalanítsuk a vezérlőt, majd helyezzük újra feszültség alá és ismét próbáljuk meg ötször egymás után megnyomni a leprogramozni kívánt csatorna bekapcsológombját.

  Termék típus Full color RGB-CCT LED szalag vezérlő
  Termék színe Fehér
  Működési feszültség DC 12-24 Volt
  Kommunikációs mód RF (rádiófrekvencia)
  RF frekvencia 2400-2483.5MHz
  RF kapcsolati moduláció GFSK
  Vezérlő kompatibilitás RGB-CCT Távirányító, WIFI iBOX
  Méretek 85mm x 45mm x 22.5mm
  Egyedi termékkód ML027
  Gyártói azonosító FUT039
  EAN kód 5902082822363
  Gyártó Mi-light
  Garancia idő 1 év