RGB LED szalag vezérlő -3625

 • Bruttó ár: 2.350 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:3625

 • Raktárkészlet:49 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab

  • Még nem kapott értékelést

  RGB LED vezérlő 24 gombos infrás távirányítóval.

  A V-TAC RGB LED vezérlője tökéletes választás, gyorsan és egyszerűen szeretnénk akár 5 méteres RGB LED szalagot (RGB LED szalag SMD5050, 60l/méter - SKU 2120) vezérlővel együtt felszerelni. Nem lesz szükségünk sem csavarhúzóra sem más speciális eszközre.

  Amíg a fent említett szalagból csupán 5 méter meghajtására képes a vezérlő, addig egy kisebb fogyasztású szalag (RGB LED szalag SMD5050, 30l/méter - SKU 2118) esetén, annak hossza akár a duplája is lehet, tehát a használni kívánt LED szalag hossza több mint 5 méter de a fogyasztása nem haladja meg a 72 wattot akkor az problémamentesen üzemeltethető.

  A vezérlő ugyanúgy mint a V-TAC RGB LED szalagjai négykontaktos csatlakozóval rendelkezik, így a szerelés menete nagyon egyszerű, a megfelelő tápegységet csatlakoztatjuk a vezérlőhöz majd a vezérlőt és a LED szalagot polaritás helyesen csatlakoztatjuk egymáshoz, aztán eltávolítjuk a távirányító elmevédőjét ellenőrizzük az összeszerelt egység működését és ha megfelelő, felragasztjuk a LED szalagot a kívánt helyre és pozícióba.

  Amennyiben a LED szalagunk nem tűs csatlakozóval rendelkezik, hanem a vezérlőhöz hasonló négykontaktos aljzattal szerelt, akkor az összekötéséhez szükséges egy darab négyeres tűs összekötőelem ami nem része a csomagnak.

  Akkor is használhatjuk ezt a vezérlőt ha a felhasználni kívánt LED szalag hossza több mint 5 méter de a fogyasztása nem haladja meg a 72 wattot.

  Mivel az egység infrás távirányítót tartalmaz, használat során a távirányítót közvetlenül a vezérlő irányába kell fordítani hasonlóan a televízió készülékek távirányítójához. A fejlesztők az infra vevőegységet, egy körülbelül 10 cm és kábel végén helyezték el így a vezérlőt elrejthetjük, elegendő csupán a vevőegységet takarás mentes pozícióba helyezni.

  A távirányító segítségével a következő funkciók beállítására van lehetőség: A szalag ki- és bekapcsolása, fényerő beállítása, 3 alapszín beállítása (piros, kék, zöld), 12 előre definiált színárnyalat, a három szín keveréséből előállítható fehérközeli fény, 4 fényjáték.

  A vezérlő burkolatának védelmi besorolása IP20, ami csak beltéri-, víz és páramentes környezetben teszi lehetővé a használatát.

  A vezérlő tápellátása egy szabványos DC (2.1 mm x 5.5 mm) csatlakozó aljzaton keresztül történik. A vezérlő 12-24 Volt egyenárammal működik és ennek megfelelő feszültségű szalag vezérlésére alkalmas, magasabb feszültségű tápegység rákapcsolása az eszköz azonnali tönkremenetelét okozhatja.

  Élettartam >20 000 óra
  Áram 6A, 72W
  Teljesítmény 72W
  Bemeneti feszültség DC: 12/24V
  Egyedi termékkód 3625
  Csoportkód VT-2472
  Kiszerelés 1
  Súly 0,07
  Tárgy térfogat 0,000284625
  EAN kód 3800157609920
  Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
  Gyártó V-TAC
  Garancia idő 2 év