RGB LED szalag szett (5m szalag, vezérlő, tápegység) -2558

  • Bruttó ár: 9.500 Ft / csomag

  • Model - Cikkszám - SKU:2558

  • Raktárkészlet:0 csomag

  • 5 pont / 1 értékelés

Jó lenne egy változtatható színű LED szalag amit egyszerű telepíteni?

Olyan amit nem kell forrasztani?

Egy egységcsomag amiben meg van minden szükséges kellék?

Ez a LED szalag szett kiváló fénytechnikai paraméterei mellett azzal a tulajdonsággal is rendelkezik, hogy egyszerűen és gyorsan telepíthető, mivel a csomag minden szükséges elemet tartalmaz.


RGB LED szalag szett, 5 méter vezérlővel és tápegységgel


  • Egy tekercs RGB LED szalag (5 méter)
  • Infra vezérlő + tévirányító
  • Tápegység

Minőségi LED szalag szett, amelynek az egységcsomagban található tápegysége közvetlenül a 230V hálózati feszültségről üzemeltethető. A csomagban található LED szalag teljes hossza 5 méter, de amennyiben nincs szükség a teljes tekercsre, akkor a jelölt vágási pontoknál egy olló segítségével akár el is vághatjuk.


A csomag tartalmaz egy infra távirányítós LED szalag vezérlőt is amely a szabványos DC csatlakozójának köszönhetően egyszerűen és gyorsan csatlakoztatható a tápegységgel, amely szintén DC csatlakozóval szerelt. A vezérlő kimenetén négykontaktos RGB tüskecsatlakozó található, ugyanúgy mint a LED szalag, ezáltal a csatlakoztatás ezen a ponton is gyorsan elvégezhető.

A vezérlő vevőegysége egy körülbelül 10 centiméteres vezeték végén került elhelyezésre. A rendszer telepítésekor fontos figyelembe venni, hogy a rendszer használata során a fejegység és a távirányító között optikai rálátás szükséges a működtetéshez, tehát a vezérlő vevőegységét a távirányító számára „látható” pozícióba helyezzük.

A vezérlő összesen 3 alapszínt (piros, zöld, kék) képes előállítani, valamint ezek keverésével 16 további különböző színt, továbbá lehetőség van a fény be-, illetve kikapcsolására. A távirányító további lehetőségei a fény színének tetszőleges megváltoztatása, fényerőszabályzás és beállítható a színek automatikus váltakozása is.


Az egységcsomag tartalmaz egy tekercs, vagyis 5 méter beltéri 30 LED / méter típusú LED szalagot, amelynek egy méteres szakasza 1000 lumen fényáram leadására képes. A szalag LED chipjei SMD5050 típusúak. A LED szalag hátoldala kétoldali ragasztóval kerül a csomagba, így annak megfelelő pozícióba történő felhelyezése, ragasztása könnyedén elvégezhető a hátoldalon található védőfólia eltávolítása után.


A csomag minden egysége IP20 védettségi besorolása miatt, használata kizárólag beltérben lehetséges. Párás, vizes környezetben, illetve kültéren nem használható.


A termék alkalmas hangulatvilágítások kialakítására, illetve ünnepi dekorációra.

Jó tudni!
A termék kiválasztásakor gyakori kérdés, hogy alkalmas-e ez a rendszer a csomagban taálhatónál hosszabb LED szalag működtetésére (meghajtására)? A válasz az hogy NEM.
A teljesen precíz válasz az lenne, hogy további tápegység és LED szalag jel-erősítő beiktatásával akár alkalmassá is válhatna, azonban az úgy nem költséghatékony.
Az egységcsomagban található tápegység, valamint a vezérlő teljesítménye nem teszi lehetővé nagyobb teljesítményű (vagy azonos teljesítményből hosszabb) LED szalag szakaszok működtetését.


LED típus SMD5050
Élettartam >20 000 óra
Felhasználási terület Dekorációs világítás
Egységcsomag Tápegység, Vezérlő, LED szalag
Telepíthetőség Forrasztásmentes csatlakozókkal
Teljesítmény 10W / méter
Tápegység működési feszültség 230V (hálózati)
Vezérlő 12V
LED szalag feszültség 12V
Fény színe RGB (változtatható színű)
Fényerő (Fényáram) 1000 LM/m.
LED mennyiség 60 LED/m.
LM/LED 14-16 lm / LED
Sugárzási szög 120 °
Anyag PCB
Szín Fehér
Szabályozható Igen
Burkolat védelmi osztály IP20
Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
Szín stabilitás <6
Kapcsolási ciklusok 15000
LED szalag vághatóság Igen, 3 LED-enként
Szélesség 10 mm
Hosszúság 5 méter
Egyedi termékkód 2558
Kiszerelés 5 méteres tekercs
EAN kód 3800157634144
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó V-TAC
Garancia idő 2 év