RGB LED szalag szett (5m szalag, vezérlő, tápegység) -2558

 • Bruttó ár: 9.500 Ft / csomag

 • Model - Cikkszám - SKU:2558

 • Raktárkészlet:1 csomag

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • csomag

  • 5 pont / 1 értékelés

  Jó lenne egy változtatható színű LED szalag amit egyszerű telepíteni?

  Olyan amit nem kell forrasztani?

  Egy egységcsomag amiben meg van minden szükséges kellék?

  Ez a LED szalag szett kiváló fénytechnikai paraméterei mellett azzal a tulajdonsággal is rendelkezik, hogy egyszerűen és gyorsan telepíthető, mivel a csomag minden szükséges elemet tartalmaz.


  RGB LED szalag szett, 5 méter vezérlővel és tápegységgel


  • Egy tekercs RGB LED szalag (5 méter)
  • Infra vezérlő + tévirányító
  • Tápegység

  Minőségi LED szalag szett, amelynek az egységcsomagban található tápegysége közvetlenül a 230V hálózati feszültségről üzemeltethető. A csomagban található LED szalag teljes hossza 5 méter, de amennyiben nincs szükség a teljes tekercsre, akkor a jelölt vágási pontoknál egy olló segítségével akár el is vághatjuk.


  A csomag tartalmaz egy infra távirányítós LED szalag vezérlőt is amely a szabványos DC csatlakozójának köszönhetően egyszerűen és gyorsan csatlakoztatható a tápegységgel, amely szintén DC csatlakozóval szerelt. A vezérlő kimenetén négykontaktos RGB tüskecsatlakozó található, ugyanúgy mint a LED szalag, ezáltal a csatlakoztatás ezen a ponton is gyorsan elvégezhető.

  A vezérlő vevőegysége egy körülbelül 10 centiméteres vezeték végén került elhelyezésre. A rendszer telepítésekor fontos figyelembe venni, hogy a rendszer használata során a fejegység és a távirányító között optikai rálátás szükséges a működtetéshez, tehát a vezérlő vevőegységét a távirányító számára „látható” pozícióba helyezzük.

  A vezérlő összesen 3 alapszínt (piros, zöld, kék) képes előállítani, valamint ezek keverésével 16 további különböző színt, továbbá lehetőség van a fény be-, illetve kikapcsolására. A távirányító további lehetőségei a fény színének tetszőleges megváltoztatása, fényerőszabályzás és beállítható a színek automatikus váltakozása is.


  Az egységcsomag tartalmaz egy tekercs, vagyis 5 méter beltéri 30 LED / méter típusú LED szalagot, amelynek egy méteres szakasza 1000 lumen fényáram leadására képes. A szalag LED chipjei SMD5050 típusúak. A LED szalag hátoldala kétoldali ragasztóval kerül a csomagba, így annak megfelelő pozícióba történő felhelyezése, ragasztása könnyedén elvégezhető a hátoldalon található védőfólia eltávolítása után.


  A csomag minden egysége IP20 védettségi besorolása miatt, használata kizárólag beltérben lehetséges. Párás, vizes környezetben, illetve kültéren nem használható.


  A termék alkalmas hangulatvilágítások kialakítására, illetve ünnepi dekorációra.

  Jó tudni!
  A termék kiválasztásakor gyakori kérdés, hogy alkalmas-e ez a rendszer a csomagban taálhatónál hosszabb LED szalag működtetésére (meghajtására)? A válasz az hogy NEM.
  A teljesen precíz válasz az lenne, hogy további tápegység és LED szalag jel-erősítő beiktatásával akár alkalmassá is válhatna, azonban az úgy nem költséghatékony.
  Az egységcsomagban található tápegység, valamint a vezérlő teljesítménye nem teszi lehetővé nagyobb teljesítményű (vagy azonos teljesítményből hosszabb) LED szalag szakaszok működtetését.


  LED típus SMD5050
  Élettartam >20 000 óra
  Felhasználási terület Dekorációs világítás
  Egységcsomag Tápegység, Vezérlő, LED szalag
  Telepíthetőség Forrasztásmentes csatlakozókkal
  Teljesítmény 10W / méter
  Tápegység működési feszültség 230V (hálózati)
  Vezérlő 12V
  LED szalag feszültség 12V
  Fény színe RGB (változtatható színű)
  Fényerő (Fényáram) 1000 LM/m.
  LED mennyiség 60 LED/m.
  LM/LED 14-16 lm / LED
  Sugárzási szög 120 °
  Anyag PCB
  Szín Fehér
  Szabályozható Igen
  Burkolat védelmi osztály IP20
  Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
  Szín stabilitás <6
  Kapcsolási ciklusok 15000
  LED szalag vághatóság Igen, 3 LED-enként
  Szélesség 10 mm
  Hosszúság 5 méter
  Egyedi termékkód 2558
  Kiszerelés 5 méteres tekercs
  EAN kód 3800157634144
  Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
  Gyártó V-TAC
  Garancia idő 2 év