RGB kábel, 4 eres, LED szalaghoz -ML024

 • Bruttó ár: 300 Ft / méter

 • Model - Cikkszám - SKU:ML024

 • Raktárkészlet:720 méter

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • méter

  • Még nem kapott értékelést

  Négyeres vezeték RGB LED szalagokhoz.


  Az ár 1 méteres szakaszra vonatkozik.


  A kábel 4 darab egymáshoz a szigetelésein kapcsolódó 22 AWG típusú burkolt ~0.32 négyzetmiliméteres réz vezetéket tartalmaz. Alkalmazható LED szalagok táplálására, valamint LED szalag gerincvezeték kialakítására.


  Köszönhetően a belső valós réz vezetéknek, forrasztása egyszerű, a forrasztóón tapadása kiválló.


  A vezeték burkolata IP20-as illetve szigetelés szempontjából a törpefeszültségű kategóriába sorolandó, ezért használata csak 12 Voltos és 24 Voltos rendszerekben lehetséges.


  230 Voltos feszültség vezetésére nem alkalmas.


  A LED szalagok esetében is szükség van néha vezetékre amin keresztül az elektromos áramot eljuttatjuk a tápegységtől a szalagig. Az egyszínű szalagok esetén ez kéteres vezeték amely könnyen beszerezhető, viszont a többszínű, tehát az RGB szalagok esetén ez 4 eres vezetéket jelent.


  A kisteljesítményű tehát dekorációs célra gyártott LED szalagok fogyasztása viszonylag alacsony így a betáplálást egy 5 méteres szakasz esetén elegendő a vezeték egyik végén rákapcsolni. A nagyobb teljesítményű LED szalagok esetében a szalag hordozóján található réz vezeték a fogyasztáshoz képest viszont elég kis keresztmetszetű ezért ha egy 5 méteres szakasz (egy tekercs LED szalag) esetén nem szeretnénk, hogy a betáplálással ellentétes oldalon a fényerő láthatóan alacsonyabb legyen mint a betáplálási oldalon, akkor szükséges ezt mindkét oldalon tápfeszültség alá helyezni. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a szalagnak megfelelő vezetéket, tehát RGB szalag esetén 4 erest kell a szalaggal bárhuzamosan végigvezetni és a szalag mindkét végén bekötni.


  Amennyiben több mint 5 méter LED szalagot szeretnénk egy adott körben használni, például egy 5x4 esz szoba holkerléce alatt, akkor szükségünk lesz 18 méter LED szalagra. Ezt a szalagot legalább 5 méterenként tápfeszültség alá kell helyezni. A szalaggal párhuzamosan szükséges egy 4 eres RGB vezetéket lefektetni mint egy gerincvezetéke és legalább minden 5 méteres toldópontnál (vagy sűrűbben) azt újra rákapcsolni a LED szalagra.


  Termék család Elektromos vezeték
  Termék típus RGB kábel
  Feszültség DC: 12-24V
  Anyag Réz-Műanyag
  Szín Fekete-zöld-piros-kék
  Vezeték típus 4 x 22 AWG (~0.32 mm2)
  Burkolat védelmi osztály IP20
  Tűzálló Nem
  Forrasztható Igen
  Hossz 1méter vagy annak többszöröse
  Vastagság 1mm
  Szélesség 8mm
  Egyedi termékkód ML024
  Súly ~25g / méter
  Garancia idő 2 év