Reflektor állvány, fekete 150cm -9546

  • Bruttó ár: 7.290 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:9546

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Reflektor állvány, tripod – fekete színű

LED reflektorokat gyakran használunk mint mobil fényforrás, természetesen ezek nem mindegyike biztosít teljes mobilitást, hiszen a nagy fényerő elérése érdekében a legegyszerűbb és legoptimálisabb tápforrás a hálózati elektromos áram, de a vezeték okozta kötöttségek ellenére is gyakori esete amikor a reflektort vagy reflektorokat egy barkácsolás esetleg lakásfelújítás során mozgatni kell mégis egyszerű megoldást keresünk a megfelelő stabil pozícióba helyezésre.

Aki már találkozott a fent leírt helyzettel az tudja milyen hasznos lehet egy reflektorállvány és mennyire tud hiányozni ha éppen nincs kéznél.

Az állvány alkalmas egy vagy két fényvető rögzítésére, terhelhetőségéből adódóan az ajánlott méretű lámpatestek 10Watt és 30Watt között lehetnek.

A termék megkönnyítheti a fényvetők mobil használatát, legyen az esemény egy kerti összejövetel ahol szükségessé válik még egy fényszóró jelenléte, de estébe nyúló barkácsolások, illetve betonozás vagy más lakásfelújítási munkálatok során is hasznát vehetjük. A terméket használhatjuk kül- és beltéren egyaránt.

Az állvány teljes magassága 150cm és egyenletlen talajon is extra stabilitást biztosít, nem billeg, köszönhetően a három talppontjának.

A termék színét por-festett védőréteg biztosítja.

Szín Fekete
Egyedi termékkód 9546
Csoportkód VT-41150
Kiszerelés 1
EAN kód 3800157604918
Gyártó V-TAC
Garancia idő 2 év