Reflektor állvány

Reflektorokra olyan helyeken is szükség lehet ahol nincs lehetőség ezen lámpatestek rögzített használatára. Mobilis használatra adnak lehetőséget a különböző reflektorállványok.
Reflektor állvány, fekete 150cm -9546

Reflektor állvány, tripod – fekete színű

LED reflektorokat gyakran használunk mint mobil fényforrás, természetesen ezek nem mindegyike biztosít teljes mobilitást, hiszen a nagy fényerő elérése érdekében a legegyszerűbb és legoptimálisabb tápforrás a hálózati elektromos áram, de a vezeték okozta kötöttségek ellenére is gyakori esete amikor a reflektort vagy reflektorokat egy barkácsolás esetleg lakásfelújítás során mozgatni kell mégis egyszerű megoldást keresünk a megfelelő stabil pozícióba helyezésre.

Aki már találkozott a fent leírt helyzettel az tudja milyen hasznos lehet egy reflektorállvány és mennyire tud hiányozni ha éppen nincs kéznél.

Az állvány alkalmas egy vagy két fényvető rögzítésére, terhelhetőségéből adódóan az ajánlott méretű lámpatestek 10Watt és 30Watt között lehetnek.

A termék megkönnyítheti a fényvetők mobil használatát, legyen az esemény egy kerti összejövetel ahol szükségessé válik még egy fényszóró jelenléte, de estébe nyúló barkácsolások, illetve betonozás vagy más lakásfelújítási munkálatok során is hasznát vehetjük. A terméket használhatjuk kül- és beltéren egyaránt.

Az állvány teljes magassága 150cm és egyenletlen talajon is extra stabilitást biztosít, nem billeg, köszönhetően a három talppontjának.

A termék színét por-festett védőréteg biztosítja.

Szín Fekete Egyedi termékkód 9546 Csoportkód VT-41150 Kiszerelés 1 EAN kód 3800157604918 Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
9546
Mennyiség
5

8.390 Ft

Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 termék)