Reflektor állvány

Reflektorokra olyan helyeken is szükség lehet ahol nincs lehetőség ezen lámpatestek rögzített használatára. Mobilis használatra adnak lehetőséget a különböző reflektorállványok.
Reflektor állvány 150cm -9104

A V-TAC által gyártott, sárga színben elérhető acél anyagú reflektor állványa kedvelt lámpatest tartó a különböző belső munkálatokat végző szakemberek számára.

Használhatjuk belső munkálatok végzése során, de kültérben is ha szükségünk van világítótestre ott ahol nincs rögzített, már felszerelt világítótestünk, reflektorunk. Használhatjuk a garázsban egy későre nyúlott barkácsolás során, de egy kerti partin vagy egy teraszon, a felhelyezett lámpatestek fényét a mennyezetnek irányítva, ezáltal a teret egy egységes szórt fénnyel megvilágítva.

A terméket használva lehetőségünk van két darab fényvető egyazon idejű használatára, így pozicionálása, mozgatása mindkét reflektornak egyszerre végezhető. Magassága is iránya könnyen változtatható, a két felszerelt fényvető különböző irányba is beállítható.

Anyag Fém Szín Sárga Egyedi termékkód 9104 Csoportkód VT-41150 EAN kód 3800230626202 Energia osztály A+ Tanúsítvány CE Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
9104
Mennyiség
15

6.890 Ft

Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 termék)