Prémium LED panel, négyzet, 6W (3000K) -703

 • Bruttó ár: 2.700 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:703

 • Raktárkészlet:1 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab

  • Még nem kapott értékelést

  Kis méretű 6 Watt teljesítményű beépíthető LED panel.

  A LED panelek tökéletes világítási alternatívát kínálnak a kazettás mennyezeti lámpatestek helyett. A kis méretű (60 x 60 centiméteresnél kisebb) LED panelek is alkalmasak kazettás mennyezetekben történő felhasználásra, ilyen esetekben a LED panel az álmennyezet szabványos paneleibe kerül eljelezésre, úgy mintha közvetlenül a gipszkarton álmennyezetbe kerülne beszerelésre.

  A fényforrás rendkívül vékony, mindössze 9 mm-es, a külső perem fehér színre festett fém lemezből készül, ez az erős peremszerkezet kitűnő stabilitást biztosít. A fényforrást egy opál diffuzer takarja, amely jó fényáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, így a LED chipek által kibocsátott fény áthaladását csak nagyon kis mértékben korlátozza, mialatt teljesen homogén fényé alakítja azt, ennek köszönhetően egyenletes fényszórást biztosít alacsony átviteli veszteséggel.

  A fényforrás belsejében felhasznált SMD LED chipeket a SAMSUNG gyártja ami garancia a hosszú élettartamra. A felhasznált minőségi alkatrészek és a többszörösen kontrollált gyártási folyamat miatt a termék megkapta a PRO besorolást, ezáltal ez a LED panel a gyártó prémium termékeinek kategóriájába tartozik. A hosszabb élettartamú alkatrészek felhasználása, valamint a precíziós gyártási folyamat, hosszú távú, problémamentes működést tesz lehetővé, ebből következően a termék gyártói garancia ideje 5 év.

  A prémium sorozatú LED panelek használata olyan helyen javasolt ahol a termék megbízhatósága és minősége kulcsfontosságú.

  A megfelelő teljesítmény és az elegáns megjelenés lehetővé teszi az alkalmazást lakásokban, irodákban, szállodákban, kereskedelmi helységekben vagy akár egészségügyi létesítményekben, ahol fontos az elegáns megjelenés, valamint a káprázásmentes, egyenletes világítás.

  A csomag tartalmazza a LED panelek működéséhez szükséges tápegységet is amellyel a fényforrás az elektromos hálózatra csatlakoztatható.

  LED típus SAMSUNG Chip
  Élettartam 30 000 óra
  Teljesítmény 6W
  Feszültség AC: 85-265V
  Frekvencia 50/60Hz
  Teljesítmény tényező >0.5
  Fény színe Meleg fehér
  Színhőmérséklet 3000K
  Fényerő (Fényáram) - Fényáram 420 lm
  Színvisszaadási index (CRI) >80
  Sugárzási szög 120 °
  Anyag Alumínium
  Forma Négyzet
  Szín Fehér
  Szabályozható Nem
  Burkolat védelmi osztály IP20
  Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
  Szín stabilitás <6
  Kapcsolási ciklusok 20000
  Méret 120 x 120 x 12 mm
  Beépítési méret Φ110
  Egyedi termékkód 703
  Csoportkód VT-606
  Kiszerelés 1
  Súly 0,217
  Tárgy térfogat 0,000663
  EAN kód 3800157641593
  Energia osztály A++
  Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
  Gyártó V-TAC
  Garancia idő 5 év