Power bank, vezeték nélküli töltés, lámpa, 8000mA -8863

  • Bruttó ár: 12.700 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:8863

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

PowerBank beépített lámpával, vezeték nélküli töltési funkcióval és dokkolóval.

Használsz okostelefont? Veled is megtörténik, hogy pont akkor merül le amikor a legjobban kellene? Gondoltál már arra, hogy kellene egy Powerbank? Akkor neked nem kell elmagyarázni, hogy mi is az a vésztöltő, divatos nevén Powerbank. De aki nem tudná, annak itt van a termékleírás.

A Powerbank, vagy vésztöltő egy olyan akkumulátoros eszköz, amit arra terveztek, hogy más akkumulátorral működő eszközök elektromos hálózat nélküli töltését megvalósíthassuk vele. A Powerbank belső akkumulátora típustól függően akár több teljes töltésre elegendő energiát is képes tárolni, ezáltal kedvenc okostelefonunkat, vagy táblagépünket esetleg mp3 lejátszónkat akár több alkalommal is újratölthetjük erről a hordozható kis „erőműről”.

A Powerbank használata olyan egyszerű mint a faék! Ha lemerült feltöltjük, ha fel van töltve tölthetünk róla más eszközöket. Igen, egy PowerBank ennyit tud, de ezt stabilan.

A V-TAC új vezeték nélküli töltésre is alkalmas Powerbank-je 8000mAh beépített akkumulátorral rendelkezik, amely több töltésre elegendő energiatárolására is alkalmas. Mélyfekete színe és letisztult formatervezése miatt olyan mintha egy második mobiltelefon lenne.

A Powerbank töltésére egy dock-oló is rendelkezésre áll, amit elhelyezhetünk íróasztalunkon, így egyetlen mozdulattal töltés alá helyezhetjük ezt a külső vészakkumulátort. Ha nincs kéznél a dokkoló akkor is tölthetjük egy microUSB kábel segítségével.

A termék egyik végén kapott helyet bementi microUSB csatlakozó, valamint a kimeneti két USB-A ajzat. Az utóbbi két csatlakozó szolgál a csatlakoztatott eszközök töltésére maximum 2.1A töltési teljesítménnyel, de kedvenc okostelefonunkat nem csak vezeték segítségével tölthetjük, mivel ez a praktikus vésztöltő tartalmazza a legmodernebb vezeték nélküli töltési technikát is.

Ha a tölteni kívánt eszköz támogatja az QI szabványú töltést akkor a vezeték nélküli töltési funkció aktiváláshoz meg kell nyomni a töltő bekapcsológombját 3 másodpercig amelyre az eszköz visszajelző LED-jének zöld fénye a válasz. A ráhelyezett telefon (akár iPhone) töltését a LED lassú pulzálása jelzi.

A töltő még egy hasznos funkcióval lett felszerelve. A bekapcsológomb kétszeri megnyomása bekapcsolja a beépített fehér színű nagy teljesítményű LED-eket, ezáltal a Powerbank zseblámpaként is használható. A lámpa aktív állapotában a bekapcsológomb rövid megnyomására energiatakarékos módra, vagyis fél fényerőre vált, újbóli megnyomása esetén pedig villogó vészjelző módba kapcsol.

A Powerbank töltöttségi szintjét egy digitális kijelző mutatja, amely az előlap egy sarokrészében kapott helyet.

Kimenet USB: 5V 2.1A
Anyag ABS
Szín Fekete
Burkolat védelmi osztály IP20
Elem kapacitás Lithium Polymer 3.7V, 8000mAh
Egyedi termékkód 8863
Csoportkód VT-3509
Kiszerelés 1
Súly 0,296
Tárgy térfogat 0,00118125
EAN kód 3800157647298
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó V-TAC
Garancia idő 1 év