Padlólámpa, szögletes - 12V sorolható, Natúr fehér (4000K) -LFL122S

  • Bruttó ár: 2.000 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:LFL122S

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Kis méretű szögletes padlólámpa – beépített LED fényforrással

A szögletes formák egyaránt kedveltek mind az építészetben mind a lakberendezésben, így nem véletlen hogy a sok kerek formájú padlólámpa mellett itt van ez a klasszikus négyzet alakú fényforrás.

A felületi szál-csiszolt mintázat modern hangulatot kölcsönöz, a négyzet forma jól illeszkedik a környezetéhez, beépítést követően futurisztikus hatást és egyedi hangulatot termet.

A lámpa beépített hosszú élettartamú LED fényforrást tartalmaz, amely alacsony feszültségigényű, ennek köszönhetően nem közvetlenül csatlakozik a 230V hálózati feszültségre, hanem egy vízálló burkolatú tápegység révén amelynek kimeneti feszültsége csupán 12V.

Az alacsony tápfeszültségű mivolta miatt, a lámpa sem a szerelés folyamán, sem utólag nem okozhat áramütéses baleseteket. Aki szeret barkácsolni és van egy kis műszaki érzéke, az ezeket a lámpákat akár maga is beépítheti.

A lámpa működéséhez szükséges tápegység külön megvásárolható, a lámpák sorolhatóak, csatlakoztatásuk egyszerűen és gyorsan elvégezhető, köszönhetően a beépített vezetékeinek végén található csatlakozóknak köszönhetően.

A lámpák két 50 centiméter hosszúságú vezetéket tartalmaznak amelyek végén a termékcsaládon belül kompatibilisnek számító csatlakozó került elhelyezésre így mind a bemeneti csatlakozása, mind a tovább sorolás könnyem megvalósítható.

A sorba-kapcsolt lámpák és a tápegység közé beépíthető egy a termékcsaládba tartozó alkonykapcsoló is. Az utolsó lámpa kimeneti vezetékét végzáró kupakkal kell lezárni, az esetleges szennyeződés, korrózió miatt.

A lámpa beépített LED fényforrása természetes fehér fényű azaz 4000 Kelvin színhőmérsékletű, fényárama 40 Lumen.

A lámpatest maximális teherbírása a gyártó adatai alapján 100Kg.

A lámpatest felülete 30 x 30 milliméter (kis méretű lámpatest), magassága 26 milliméter, beépítési méret 21 milliméter. A termék burkolatának védettsége IP67.

Termékcsalád Talaj és padlóvilágítás
Fényforrás Beépített LED
Teljesítmény 0,6W
Feszültség 12V DC
Tápegység Külön megvásárolható
Tápvezeték csatlakozó NEDES talajlámpa-tápegységekkel kompatibilis
Fény színe Természetes Fehér
Színhőmérséklet 4000K
Fényerő (Fényáram) 40 lm
Színvisszaadási index - CRI >80
Sugárzási szög 120 °
Bura típusa Opál
Anyag Fém
Szín Fémes
Forma Négyzet
Burkolat védelmi osztály IP67
Magasság 26 mm
Felület mérete 30 x 30 mm
Rögzítő nyílás Ø21 mm
Táp kábel Beépített: 2 x 500mm
Egyedi termékkód LFL122S
Gyártói cikkszám LFL122S
EAN kód 8585040901880
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó NEDES
Garancia idő 3 év