Padlólámpa - 12V sorolható, Kör alakú, Natúr fehér (4000K) -LFL121

  • Bruttó ár: 1.690 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:LFL121

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Talajlámpa beépített kisfeszültségű fényforrással – 12V – 4000 Kelvin

A talajlámpák esetében sokszor problémát jelent, hogy közvetlenül a hálózati feszültségre csatlakoznak így ha bármilyen hiba, például, vízbeszivárgás az elektromos kötéseknél, vagy vezeték szakadás következik be akkor a biztosíték dobozban található valamelyik biztosíték kapcsol ki, vagy az áramvédő kapcsoló (FI relé). Ezek a hibák általában a legváratlanabb időszakban következnek be.

A 12 Voltos betáplálású talajlámpák esetében a vezetékszakadás, vagy a kötéseknél történő víz beszivárgása nem okozz hasonló problémákat, nem életveszélyes és nem kapcsolja le a lakás áramellátását.

A kisfeszültségű talaj, vagy taposólámpák egy saját tápegységről működtethetők, így a tápegység kimenetén csak biztonságos alacsony feszültség van jelen.

Ez a talajlámpa alacsony feszültségű mivoltának köszönhetően nem igényel speciális szerelési eljárást, bárki telepítheti ha rendelkezik egy kis műszaki elektronikai ismerettel. A tápegység kimeneten megjelenő 12 Voltos feszültség nem életveszélyes, nem okoz áramütéses balesetet!

A lámpatest beépíthető talajba, vagy akár egy terasz padlózatába is, egy Ø24 milliméteres furat kialakítása után.

A lámpa beépített LED fényforrásának fénye természetes (natúr) fehér, 4000 Kelvin, fogyasztása a gyártó mérései alapján 0,6 Watt, leadott fényárama 6 Lumen.

A beépített LED chipeket egy opál-fehér bura takarja amely nem csak vízzáró de a kisugárzott fény homogén eloszlásáért is felel így a lámpatestből kiáramló fény 120° szögben terjed.

A termék burkolatának védettségi besorolása IP67.

A lámpatest két darab saját beépített vezetéket tartalmaz, amelyek végein speciális csatlakozó található, amelyikből egy a bement, ezen keresztül csatlakoztatható az adott fényforrás az energiaellátó egységre ami lehet a tápegység, egy alkonykapcsoló, vagy egy másik lámpa.

Habár a lámpa DC12 Voltról üzemeltethető, a betáplálást csak a Nedes által kifejezetten erre a célra gyártott tápegységgel lehet megvalósítani, mivel a speciális csatlakozók levágása, megbontása, a garancia elvesztését jelenti.

A termékhez külön megvásárolható tartozékok a következők: tápegység, alkonykapcsoló, összekötő kábel, végzáró kupak.

A lámpák sorolhatóak maximum 25 méterig, így egy szakaszban elhelyezhető lámpák számát az adott tápegység teljesítménye és a lámpák eredő fogyasztása, valamint a sor hossza határozza meg.

Termékcsalád Talaj és padlóvilágítás
Fényforrás Beépített LED
Teljesítmény 0,6W
Feszültség 12V DC
Tápegység Külön megvásárolható
Tápvezeték csatlakozó NEDES talajlámpa-tápegységekkel kompatibilis
Fény színe Természetes Fehér
Színhőmérséklet 4000K
Fényerő (Fényáram) 6 lm
Színvisszaadási index - CRI >80
Sugárzási szög 120 °
Bura típusa Opál
Anyag Fém
Szín Fémes
Burkolat védelmi osztály IP67
Magasság 13,5 mm
Átmérő Ø30 mm
Rögzítő nyílás Ø24 mm
Táp kábel Beépített: 2 x 500mm
Egyedi termékkód LFL121
Gyártói cikkszám LFL121
EAN kód 8585040901903
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó NEDES
Garancia idő 3 év